Mosaiikki

Jos etsit neuvoja siitä, miten sisustustasi pitäisi raikastaa, Photowallilla on juuri sinulle sopiva ratkaisu. Kokoelmamme mosaiikkiseinämaalauksia Taide & muotoilu -luokan kuviotLue lisää -kategoriasta voi olla puuttuva lenkki sisustukseesi. Voit heittää vanhentuneet käsitykset "tylsästä" ja "yliampuvasta kitschistä" suoraan ikkunasta, sillä nämä sinulle valikoimamme motiivit ovat vain tyylikkäitä ja houkuttelevia. Kaukaa katsottuna mosaiikkiseinämaalauksemme kimaltelevat vaikuttavassa värivalikoimassa. Läheltä katsottuna yksityiskohdat paljastuvat, ja voit nähdä, kuinka paljon aikaa ja vaivaa tämän taideteoksen luomiseen on täytynyt kulua. Jos haluat korostaa muutamaa paikallaan olevaa asiaa huoneen ympärillä ja saada siitä todella näyttävän, mosaiikkiseinämaalaukset ovat paras väline. Olipa kyseessä sitten koti, virkistysalue tai jopa toimisto, nämä esineet ovat taattu visuaalinen hitti. Voit myös aina mukauttaa valitsemasi mosaiikkiseinämaalaukset vastaamaan tai olemaan ristiriidassa olemassa olevien esteettisten ja värimaailman kanssa.

Mosaiikkiseinämaalausten tausta

Mosaiikki on pohjimmiltaan taiteellinen tekniikka, jossa pienistä osista luodaan kokonainen kuva tai esine. Mosaiikit kootaan yleensä pienistä laatoista, jotka on valmistettu lasista, kivestä tai muista materiaaleista. Vaikka nämä laatat ovat tyypillisesti neliönmuotoisia, ne voivat olla myös pyöreitä tai satunnaisesti muotoiltuja, kuten näet seuraavissa mosaiikkiseinämaalausten kuvissa. Mosaiikkien luomiseen on kaksi päämenetelmää. Toinen tunnetaan suorana menetelmänä, jossa taiteilijat asettavat laatat suoraan lopulliselle pinnalle, ja toinen on epäsuora menetelmä, joka sopii suuriin teoksiin, joissa on paljon monimutkaisia yksityiskohtia. Taiteilijat asettavat laatat taustapaperille, joka myöhemmin siirretään lopulliselle pinnalle, kun mosaiikki on valmis. On hauska tutustua tähän mosaiikkiseinämaalausten kokoelmaan ja yrittää selvittää, mitä menetelmää eri motiiveissa on käytetty. Mosaiikkiseinämaalaukset ovat ihanteellisia siinä mielessä, että ne luovat illuusion tilasta sekä illuusion tekstuurista. Hienovarainen, mutta tehokas sisustus, kuten näet Abstrakti mosaiikki - lämmin harmaa -kuvassa.

Nopea historiallinen matka

Termi mosaiikki itsessään on todennäköisesti peräisin kreikan sanasta "mousa", joka tarkoittaa "muusaa". Se on taidemuotona ollut olemassa jo tuhansia vuosia, ja se löydettiin ensimmäisen kerran muinaisessa Mesopotamiassa, jossa pieniä laattojen paloja löydettiin temppelistä kolmannelta vuosituhannelta eKr.! Kuitenkin vasta muinaiset kreikkalaiset ja roomalaiset alkoivat kuvata mosaiikeissa tosielämän kohtauksia, kuvioita ja symboleja. Vuosien saatossa mosaiikista tuli yhä monimutkaisempaa ja realistisempaa, ja sen taideteoksista tuli kulttuurisesti merkittäviä kaikkialla maailmassa, kuten voit nähdä mosaiikkiseinämaalauksessa Berberien mosaiikkimoskeija. Berberit ovat kotoisin Pohjois-Afrikasta, ja suurin osa heistä asuu esimerkiksi Marokossa ja Algeriassa. Kuten huomaat, mosaiikkiseinämaalauksissa on tyyliä ja luonnetta, mutta niillä on myös kulttuurista arvoa, joka on nykyään niin tärkeää. Tällaisella kauniilla esineellä voit tuoda esiin mieltymyksesi matkustamiseen ja kulttuuriin ja samalla luoda suurta visuaalista vaikutusta mosaiikkiseinämaalauksilla.

Mosaiikkiseinämaalausten käyttö

Nykyaikana mosaiikit ovat kokeneet uutta nousua katutaiteilijoiden, käsityöläisten ja sisustussuunnittelijoiden keskuudessa, joissa niitä on muun muassa puutarhataiteen, askelkivien ja aksenttipöytien muodossa. Mosaiikin nykyaikaisempi versio tunnetaan nimellä valokuvamosaiikki, jonka avulla taiteilijat voivat käyttää erilaisia valokuvia ja järjestää ne yhdeksi suuremmaksi kuvaksi. Voit nähdä jälkiä tästä Mosaic Cat -nimisessä mosaiikkiseinämaalauksessa. Tätä modernia mutta viehättävää teosta voidaan käyttää käytännössä missä tahansa, ja se tekee pysyvän vaikutuksen ainutlaatuisen muotoilunsa ja eloisien värien ansiosta. Jopa yksinkertaisesta keittiöstä voi tehdä hengailuhuoneen niinkin yksinkertaisella kuin tämän kaltaisella mosaiikkiseinämaalauksella, sillä se antaa huoneelle tunnelmaa ja tekee siitä enemmän kuin vain paikan, jossa voi valmistaa ruokaa.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-10 10:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.