Geometrinen

Geometrisia kuvioita löytyy lähes kaikista sisustuksen osa-alueista, olivatpa ne sitten ympyröitä, neliöitä, kolmioita, suorakulmioita tai muita muotoja. Sisustussuunnittelijat käyttäLue lisäävät usein geometrisia kuvioita luodakseen rohkeita lausuntoja tai silmäänpistävän keskipisteen huoneen suunnittelussa. Kuten näet Photowallin huippuluokan geometristen seinämaalausten valikoimassa taiteen ja muotoilun kategoriassa kuvioiden alla, näitä muotoja voidaan käyttää kehittämään liikkeen tunnetta tilassa, ohjaamaan katse kohti kohdetta tai luomaan tekstuuria tai syvyyttä huoneeseen. Yksi asia on varmaa, geometriset seinämaalaukset voivat olla varsin vaikuttavia. Hyvin sijoitettu, yksityiskohtainen ja upean värinen geometrinen seinämaali muuttaa muuten yksivärisen tilan kiehtovaksi ja mieleenpainuvaksi. Kaikkia näitä motiiveja voidaan mukauttaa yleisten suunnittelusuunnitelmien, erilaisten värimaailmojen ja yleisen estetiikan mukaisesti.

Geometrisissä seinämaalauksissa on paljon valinnanvaraa

Koska tässä valikoimassa on saatavilla laaja valikoima geometrisia seinämaalauksia, voit luoda kirjaimellisesti minkä tahansa emotionaalisen vaikutuksen haluamaasi asuin-, liike- tai vapaa-ajan tilaan. Photowallin geometristen seinämaalausten valikoiman avulla voit käyttää sisustustasi mielialan kohottamiseen, inspiroimiseen, motivointiin ja mahtavien tunnelmien luomiseen. Jotain H Torsionin kaltaista voi antaa sisustuksellesi lisää särmää ja luonnetta. Tällaiset geometriset seinämaalaukset toimivat käytännössä kaikkialla, jopa toimistossa, jossa tyyli voi usein kulkea käsi kädessä maineen kanssa. Native Tapestry on toinen silmiinpistävä motiivi, joka voi luoda valtavan visuaalisen painoarvon mihin tahansa tilaan. Hollantilaisen Eldoradon kaltaisten geometristen seinämaalausten käyttämisellä on toisaalta oltava todella erityinen tarkoitus sisustuksessa, kuten sen hyvin ainutlaatuisesta muotoilusta voi nähdä.

Miten tätä arsenaalia käytetään

Sen lisäksi, että geometriset seinämaalaukset tuovat huoneeseen piristystä, ne voivat luoda tietyn tunnelman. Oletko koskaan huomannut, miltä sinusta tuntuu, kun näet tietyn muodon? Erilaiset muodot, riippuen siitä, missä ympäristössä ne ovat, voivat sanella jonkinlaisen tunteen tai ainakin reaktion. Geometrisia seinämaalauksia käytettäessä on kuitenkin oltava varovainen, kun tätä ilmiötä hyödynnetään. Liian monta muotoa tai liikaa yhtä muotoa voi antaa energisen tunnelman ja jonkinlaisen kiihkeän särmikkyyden, mutta se voi myös laukaista epämääräisiä ärsytyksen tunteita. Geometristen seinämaalausten vaikutus on hienovarainen, joskus jopa tiedostamaton, mutta se on ehdottomasti olemassa. Psykologit ovat jo pitkään tunnustaneet, että geometrisilla muodoilla on tai ne pyrkivät löytämään paikkansa mielen- ja tunnemaailmassamme. Siksi niitä käytetään paljon persoonallisuustesteissä, mikä on toinen mielenkiintoinen seikka, joka kannattaa ottaa huomioon geometrisia seinämaalauksia valittaessa. Yksinkertaistaen voidaan todeta, että geometristen seinämaalausten muodossa kodin sisustukseen käyttämiesi muotojen pitäisi luoda haluamasi tunnelmat.

Ympyränmuotoiset muodot geometrisissa seinämaalauksissa

Ympyrät luovat virtausta ja tulevat usein itse virtauksesta. Tämän seurauksena ne synnyttävät pehmeämpiä tunteita, kuten hellyyttä, kiintymystä ja myötätuntoa. Käytä ympyränmuotoista geometrista seinämaalausta luodaksesi välittävän mielentilan, mikä sopii erityisesti asuintilaan. Persoonallisuustesteissä ympyrät edustavat usein harmoniaa ja turvallisuutta. Tätä voidaan käyttää myös perustelemaan ympyränmuotoista geometrista seinämaalausta toimistossa luottamuksen ja turvallisuuden ilmapiirin luomiseksi. Circulation II on hyvä esimerkki tästä, sillä siinä yhdistyvät edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi myös ripaus tyyliä ja luonnetta, sillä se on omaleimainen muotoilu ja dynaaminen väriyhdistelmä. Guille on toinen geometrinen seinämaali, joka voi herättää edellä mainittuja piirteitä ja tunteita ja näyttää samalla tyylikkäältä ja houkuttelevalta.
Tuotetiedot