Esineet

Kun sisustat sisätilojasi, keskittyminen yhteen asiaan voi luoda hienon keskipisteen, mutta paradoksaalisesti myös antaa korostaa muita elementtejä tilassa. Photowallin erinomaisten jLue lisääa korkealaatuisten esineiden seinämaalausten avulla voidaan patters-luokkaan taiteen ja muotoilun alalla, sinulla on tämä painopiste ja monipuolinen työkalu käytössäsi. Arkiset esineet ja materiaalit, jotka ovat esillä taiteessa, ovat nykyaikainen vastaus vuosisatoja vanhaan käytäntöön, jonka nämä esineiden seinämaalaukset tekevät vuonna tyylikkäästi, valtavan monipuolisesti ja ainutlaatuisilla malleilla. Haluatpa sitten piristää tai elvyttää sinun asuin-, yritys- tai virkistystilaa, et voi mennä pieleen näiden motiivien kanssa. Esineiden seinämaalaukset antavat sinulle myös mahdollisuuden pyytää omia muutoksia, jotta ne sopisivat tai olisivat ristiriidassa olemassa olevien esteettisten, värillisten ja värillisten värimaailman ja yleisen suunnittelun kanssa.

Suuri valikoima esineitä seinämaalauksissa

. Esineet ovat usein kiehtovia jo itsessään sekä sen suhteen, mitä ne lisäävät tilan yleisilmeeseen. Kuten muissakin viime vuosisatojen taidesuuntauksissa, myös esineiden käyttäminen taiteessa on erimuotoista ja tulkintoja. Esineiden seinämaalaukset -kategoriassa on oma monimuotoisuus, ja kuvat vaihtelevat todellisesta elämästä valokuvista, jotka ovat niin yksityiskohtaisia ja monimutkaisia, että voit melkein tuntea ne koskettamalla motiivia, taideteoksiin, jotka ovat niin ainutlaatuisia ja tyylikkäitä, että huomaat tuijottavasi niitä hyvin pitkään. Cork on loistava esimerkki edellisestä, kauniista esineistä seinämaalauksessa, joka esittelee tällaisia pistokkeita, jotka ovat kuin pieniä jäänteitä historiasta. Pinottu päällekkäin ja vierekkäin, nämä korkit on järjestetty miellyttäväksi mutta myös tunnelmalliseksi kuvioksi, joka voi toimia käytännöllisen minkä tahansa tyyppiseen huoneeseen. Jos olet taiteellisesti taipuvaisempi, ehkä haluaisit mieluummin esineiden seinämaalauksen, kuten Beatles - Pattern, jossa on vilkas muotoilu ja eloisat värit. Molemmat nämä esineiden seinämaalaukset voivat tehdä mistä tahansa huoneesta pop ja tarjota maksimaalisen visuaalisen vaikutuksen, kiinnostavuuden ja painoarvon.

Vanhan koulukunnan tapaan

Tässä nimenomaisessa koosteessa on melko paljon vintage- tai retroaiheisia esineitä seinämaalauksia. Lontoon kuvio on tästä hyvin konkreettinen esimerkki, ihastuttavan viehättävä kuva, joka ei näyttäisi sopimattomalta missään asuin- tai edes työpaikalla. Jos tavoittelet modernimpaa tunnelmaa, ehkä Sun Breeze voi tehdä tepposet. Tämä esine seinä seinämaalauksen ansiosta tila herää eloon, sillä kuvassa on aitoa symmetriaa, ja väriyhdistelmänä on sekä vaalea ja tumman yhdistelmä antaa eloisan värisävynsä ansiosta lisää tyylikkyyttä. Kuvittele tämä esineiden seinäseinämaali olohuoneeseesi... huoneeseen tai toimiston kokoushuoneeseen, se olisi varmasti hieno keskipiste ja herättäisi keskustelua kaikkien keskuudessa. jotka sitä katsovat.

Objektien seinämaalaukset kaikille

Sen lisäksi, että Photowall arvostaa monimuotoisuutta, se myös puolustaa esineiden seinämaalauksia kaikille ihmisille. elämänalueilta. Tällä nimenomaisella joukolla on paljon tarjottavaa myös nuoremmalle väkijoukolle. Me kaikki tiedämme, että lapset voivat olla varsin nirsoilevia, kun on kyse heidän tavaroistaan, erityisesti heidän huoneissaan. Esineitä seinämaalauksia, kuten Forest Folklore Vihreä Animals 2 voivat saada nuo kiukuttelut katoamaan ikkunasta. Tämä ihastuttava ja ystävällinen motiivi ei ainoastaan näytä upealta, siinä on myös olentoja, jotka ilahduttavat kaikenikäisiä lapsia. Vanhemmalle väkijoukolle kannattaa kokeilla esinejulistetta, kuten All That Jazz. Tämä esine voi olla hieno visuaalinen lisä aikuisten enemmän käyttämissä huoneissa, kuten olohuoneessa. tai jopa toimistossa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1