3D

Me ihmiset havaitsemme esineiden väliset tilasuhteet vain katsomalla niitä, koska meillä on 3D-havainnointi, joka tunnetaan myös toisella termillä, syvyyshavainnointi. Tämä on erittäiLue lisään tärkeää ottaa huomioon sisustusta suunniteltaessa, sillä se voi vaikuttaa kaikkeen tekstuurista kuvioihin, jotka sopivat tulevaisuudennäkymiin ja haluttuun estetiikkaan. Ensiluokkaiset 3D-kuvioiset seinämaalauksemme tarjoavat tarvittavan koristeellisen leveyden, korkeuden, pituuden ja syvyyden, jota järjestelysi tarvitsee erottuakseen.

Havaintovälineet

Suurin osa meistä käyttää kaikkia tai joitakin seuraavista silmävälineistä havainnoidakseen ja liikkuakseen päivittäin 3D:ssä, nimittäin ilmaperspektiiviä, stereoskooppista näkemistä, kokotuntemusta, akkommodaatiota ja parallaksia. Ilmaperspektiivi tarkoittaa, että kaukana olevat kohteet näyttävät vähemmän kontrastisilta kuin lähellä olevat kohteet, koska valo hajoaa ja jakautuu ilmassa satunnaisesti. Tämän vuoksi sopivan valon löytäminen huoneeseen on hyvin keskeistä 3D-kuvioisten seinämaalausten käytössä. Stereoskooppinen näkeminen tarkoittaa sitä, että molemmat silmämme antavat hieman erillisiä kuvia, kuten esimerkiksi sitä, että lähempänä oleva kohde voi näyttää erillisemmältä kuin kaukana oleva. Käyttämällä 3D-kuvioita sisältäviä seinämaalauksiamme saat nopeasti tietoiseksi näistä päivittäin käyttämistämme välineistä, mikä ei anna sinulle vain visuaalista nautintoa, vaan myös käsityksen optisen maailmamme koukeroista ja siten näkemyksistämme taiteellisuutta kohtaan.

Lisää optisia mekanismeja 3D-kuvioiden seinämaalausten arvostamiseen

Jos osaat arvata tai olet tietoinen jonkin esineen likimääräisestä koosta, voit myös arvioida karkeasti, kuinka kaukana se on sen perusteella, kuinka suurelta se sinusta näyttää. Tätä kutsutaan koon tuntemiseksi, ja se on merkittävää myös 3D-kuvioita seinämaalauksia käytettäessä, sillä se voi määrätä kontrastin, jonka luot sisustuskoristeiden välisten etäisyyksien avulla, koordinoimalla eri mittasuhteita yhtenäistävän perspektiivin luomiseksi. Akkommodaatiolla viitataan visuaaliseen keskittymiseesi lähellä tai kaukana olevaan kohteeseen, jolloin silmiesi linssit muuttavat fyysisesti muotoaan ja määrittelevät, kuinka kaukana kohde on sinusta. Parallaksia tarkoittaa, että kun liikutat päätäsi puolelta toiselle, läheiset kohteet näyttävät liikkuvan nopeammin tai voimakkaammin kuin kaukana olevat kohteet. Arsenaalissamme olevat 3D-kuvioiset seinämaalaukset vastaavat kaikkia näitä kriteerejä ja visuaalisia tekijöitä, joten tilasi sisustaminen on kiehtova matka kolmiulotteiseen maailmaan hyödyntämällä näitä harvinaisia ja upeita motiiveja, joita meillä on sinulle.

3D-kuvioiset seinämaalaukset näytteitä

Nyt on aika tutustua joihinkin hyvin omaleimaisiin kuvioihimme, jotka voivat nostaa henkilökohtaisen alueesi aivan eri tasolle. Tetris-kuvio ja Deep Tetris Color ovat kaksi hämmästyttävää koostumusta 3D-kuvioiden seinämaalausten valikoimassa, jotka luovat erityisen tunnelman vetoamalla kolmiulotteiseen aistimme ja käyttämällä sen ainutlaatuista taidokasta konseptia antamaan kotihuoneellesi tai toimistosi alueelle valtavan visuaalisen painoarvon. Koska ne voidaan asentaa uudelleen palvelemaan aiottua tunnelmaa kotona, toimistossa tai muussa henkilökohtaisessa tilassa, voit leikkiä ja tuottaa erilaisia asetelmia, joissa nämä 3D-kuvioiset seinämaalaukset auttavat ja toimittavat halutun kosmeettisen muutoksen.

Lisää vaihtoehtoja käytettävissänne

Jotta saisit vielä enemmän vaihtoehtoja ja vinkkejä niiden käyttöön, tässä on lisää näytteitä upeasta valikoimastamme. Esimerkiksi Flowing Cubes ja 3D Construction voivat aivan varmasti tehdä 3D-kuvioisista seinämaalauksistasi kuuman aiheen kaikissa juhlissa, joita vietät kotonasi, toimistossasi tai muissa henkilökohtaisissa markkinaraoissa. Tunnistettava järjestely herättää varmasti kiehtovuutta ja luo visuaalista mielenkiintoa. Punaiset, vihreät, siniset, magenta ja harmaat värit ovat myös käyttökelpoisia valintoja, riippuen huoneen, johon 3D-kuvioiset seinämaalaukset asennetaan, jo vakiintuneesta tai pian toteutettavasta väritasapainosta.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-5 5:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.