Impressionismi

Tilat, jotka ovat meille henkilökohtaisia ja tärkeitä, tarvitsevat vankan teeman ja keskipisteen, sillä haluamme tehdä pysyvän ja mieleenpainuvan vaikutuksen vierailijoihin. Tässä kohLue lisäätaa Photowallin korkealaatuinen impressionististen seinämaalausten valikoima tulee kuvaan. Koska impressionistisen liikkeen päätehtävänä on tehdä vaikutuksen, ilmeisesti ja yllättää, impressionistiset seinämaalaukset ovat looginen työkalu, jota voit käyttää, jotta voit uudistaa ja elvyttää muuten tylsää ja tavallista sisustusta. Tällaiset motiivit vetoavat erityisesti niihin, jotka rakastavat ilmaisun vapautta ilman liikaa sääntöjä ja malleja. Impressionismin seinämaalaukset ovat sisustuksen keskipiste, joka iloitsee huolimattomuudestaan ja vapaudestaan. Luonnollisesti voit mukauttaa valitsemasi kohteet vastaamaan ja kontrastoimaan aiempaa estetiikkaasi, värimaailmaasi ja niin edelleen.

Impressionismin seinämaalausten historia

1800-luvulla ryhmä taiteilijoita Ranskassa alkoi piirtää ja maalata maisemia ja arkielämän kohtauksia. He halusivat näyttää ja asettaa näytteille arkisia ja yksinkertaisia elämän asioita, kuten ruoanlaittoa, nukkumista ja kylpemistä, mutta eri tavalla. Näet joitakin näistä toiminnoista Photowallin impressionististen seinämaalausten valikoimassa. Kun palataan taaksepäin, nämä asiat saattavat tuntua nykyään melko tavallisilta asioilta nähdä taiteessa, mutta 1800-luvulla suurimmalla osalla Euroopassa tehdystä taiteesta oli paljon suurempia aiheita, kuten taistelukohtauksia historiasta tai tarunomaisia tarinoita antiikin Kreikasta ja Roomasta. Monet ihmiset eivät aluksi pitäneet impressionismista, koska se oli heidän mielestään hieman sotkuista ja maalaukset näyttivät keskeneräisiltä. He ajattelivat, että taiteen pitäisi olla jäsennellympää ja että taideaiheiden pitäisi olla paljon tärkeämpiä kuin pelkät arkiset kohtaukset. Toinen puoli impressionistisen seinämaalauksen asentamisessa kotiin tai toimistoon on historia. Useimmat liikkeen taiteilijat eivät pystyneet myymään maalauksiaan ja elivät köyhyydessä vuosia, ellei jopa koko elämänsä ajan. Yksi tuon ajan kuuluisimmista taidemaalareista, Vincent Van Gogh, myi elinaikanaan vain yhden taulun, ja hänen ainoa ostajansa oli hänen veljensä. Impressionismin seinämaalauksissa on yksi hänen arvostetuista teoksistaan, nimellä "Vincent van Gogh - Arles" varustettu kohde, joka on kauniisti kuvattu kohtaus, jossa näkyy hänen ainutlaatuinen tyylinsä.

Korrekti käyttö

Kodin, jossa on impressionismin seinämaalausten antama tyyli, tulisi olla valoisa, tyylikäs ja rento. Koska sisustuksen pitäisi luoda vapauden ja rauhoittumisen ilmapiiri, käytä näitä motiiveja paljastamaan omistajansa persoonallisuus ja luonne. Vaaleat ja kirkkaat värit sekä niiden eri sävyt ovat impressionististen seinämaalausten tunnusmerkki. Siksi sinun on kiinnitettävä huomiota erityisesti sen huoneen valaistukseen, jonka haluat koristella näillä hämmästyttävillä kuvioilla. Käytä tummia värejä, mutta vain pieninä yksityiskohtina vain perussävyn korostamiseksi. Jos esimerkiksi käytät impressionistista seinämaalausta otsikolla "Fontainebleau - Claude Monet", varmista, että ympäröivillä sisustuselementeillä on mukava kontrasti tähän näyttävään keskipisteeseen nähden.

Impressionismin seinämaalausten arvostus

Tämä erityinen taidetyyli nauttii epäselvyydestä, järjestetyistä sommitelmista ja vaaleista väreistä. Impressionismin seinämaalauksia valitessasi on pidettävä mielessä, että impressionistiset taiteilijat eivät pyrkineet maalaamaan realistista kuvaa, vaan pikemminkin vaikutelman siitä, miltä henkilö, esine tai maisema näytti heidän mielestään juuri sillä hetkellä. He halusivat vangita näkemänsä liikkeen ja elämän ja esittää sen meille ikään kuin se tapahtuisi juuri silmiemme edessä. Siksi impressionistiset seinämaalaukset voivat vaikuttaa niin henkilökohtaisilta ja intiimeiltä. Vaikka tämän liikkeen taiteilijat maalasivat usein paksusti ja käyttivät nopeita siveltimenvetoja, maalauksissa on selkeä tunnelma ja tunne, toisin kuin useimmissa impressionismia edeltäneissä maalauksissa, joiden pinta oli paljon tasaisempi ja puhtaampi ja joissa siveltimenvedot eivät näkyneet lainkaan. "Vesililjat II" on loistava esimerkki tästä, upeasti toteutettu impressionistinen seinämaalaustyö, jonka voisi näyttää missä tahansa asuin-, yritys- tai vapaa-ajan tilassa, jossa se ei näyttäisi sopimattomalta.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1