Ikonit & logot

Sisustuksessa on mietittävä, mikä on järkevää ympäristön ja esteettisten suunnitelmien kannalta. Photowallin kuvakkeiden ja logojen seinämaalausten avulla voit rakentaa sen ympärille.Lue lisää Nämä motiivit vetoavat visuaalisiin tarpeisiisi, mutta voivat myös toimia henkisen hyvinvointisi virikkeinä. Kuvittele pitkä päivä toimistossa ja tule kotiin ikonien & logojen seinämaalausten ääreen, jotka voivat auttaa sinua rentoutumaan tai inspiroida sinua luovuuteen stressinlievittäjänä. Jos menet toista reittiä ja käytät kuvakkeita ja logoja seinämaalauksia työpaikalla, niitä voidaan käyttää motivaattorina. Riippumatta siitä, onko suunnittelemasi tila asuin-, yritys- vai virkistystila, nämä kohteet voivat tarjota sinulle ainutlaatuisia malleja, rikkaita yksityiskohtia, upeita värejä ja houkuttelevia aiheita. Kuten tavallista, valitsemasi kuvakkeet ja logot seinämaalaukset voidaan muokata vastaamaan tai olemaan ristiriidassa olemassa olevan sisustuksen, värimaailman ja muiden koriste-elementtien kanssa.

Lyhyt historia

Graafinen taide voidaan itse asiassa jäljittää antiikin ajoilta. Esimerkiksi egyptiläiset käyttivät graafisia symboleja kommunikointiin, ja tätä kirjallista muotoa, sellaisena kuin me sen nykyään tunnemme, kutsuttiin hieroglyfeiksi. Keskiajalla kirjurit kopioivat käsin käsikirjoitusten yksittäisiä sivuja säilyttääkseen niiden pyhät opetukset. Sen jälkeen taiteilijat lisäsivät piirroksia ja koristeita parantaakseen uskonnollista lukukokemusta. Nämä kaikki vaikutteet ovat läsnä Photowallin ikonien ja logojen seinämaalauksissa. Jopa kuuluisan renessanssin aikana painetulla grafiikalla oli merkittävä rooli klassisen oppineisuuden leviämisessä Euroopassa sekä mainonnan syntymisessä. Kun elokuva ja televisio keksittiin, graafisen taiteen käsite muuttui, ja nämä kuvakkeet ja logot -seinämaalaukset ovat ikään kuin tämän teknologisen kehityksen lapsenlapsia. Tietokoneiden ja internetin ansiosta taiteilijat pystyivät käsittelemään kuvia entistä nopeammin ja helpommin, minkä ansiosta voimme esitellä teille tämän uskomattoman valikoiman kuvakkeita ja logoja sisältäviä seinämaalauksia.

Ikonien ja logojen seinämaalausten tausta

Kuvakkeet ovat pohjimmiltaan tiettyjen esineiden visuaalisia esityksiä, jolloin niitä voi ajatella yksinkertaistettuina piirroksina todellisista asioista, jotka voidaan helposti tunnistaa. Ne voidaan luoda yksinkertaisina ääriviivoina, siluetteina tai karikatyyrimäisinä piirroksina. Tärkeää on, että ne sisältävät tarvittavat yksityiskohdat, jotta niiden esittämä kohde tulee mieleen, kuten näet kuvakkeiden ja logojen seinämaalauksissa, kuten "Graphic Plane". Kuvakkeet ja logot kulkevat yleensä käsi kädessä, sillä kuvakkeita käytetään usein myös logojen suunnittelun elementteinä. Jopa yksittäinen kuvake voi edustaa tiettyä tuotemerkkiä, kuten esimerkiksi Instagramin kameran logo. Käyttämällä näitä kuvakkeita ja logoja seinämaalaukset voivat myös tehdä pysyvän vaikutuksen kaikkiin niitä katsoviin, jolloin sisätiloista tulee mieleenpainuvia ja huomionarvoisia. Kuvittele olohuoneeseesi tai vaikka vain eteiseen esimerkiksi "Type Sax Square". Tämä kuvakkeiden ja logojen seinämaalaustyö välittää tietynlaista energiaa ja lisää samalla valtavasti visuaalista vaikutusta.

Lisää kuvakkeita ja logoja seinämaalauksia

Pohjimmiltaan logo on merkki, symboli, tavaramerkki tai merkki, joka välittää tuotteen, yrityksen, kampanjan tai käsitteen identiteetin tai omistajuuden mahdollisimman mieleenpainuvalla tavalla. Logot välittävät välittömän ja mieleenpainuvan identiteetin ja luovat siten positiivisen yhteyden kohdeyleisöönsä. Parhaat logot ovat yleensä niin yksinkertaisia, että ne säilyttävät muotoilunsa selkeyden eri yhteyksissä, jotta ne ovat nopeammin luettavissa, helpommin muistettavissa ja siten välittömämmin tunnistettavissa. "LGBT Grungy Heartin" kaltaiset ikonit ja logot -seinäkuvat herättävät tämän henkiin, sillä liikkeen värimaailman ja sydämen muodon voi heti tunnistaa myötätunnon edustajana.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1