Asetelma

Kukkia, ruokaa, kasveja, kiviä, simpukankuoria, kirjoja, juomalaseja, koruja ja kaikkea elotonta. Useimmat meistä saattavat ajatella, että nämä ovat vain asioita, joita käytetään ihmiLue lisäästen mukavuuden vuoksi tietyissä erityistilanteissa. Kuka ajattelisi, että maalauksella, jossa on kumiankka, käärimätön karkki, tikkari ja marmorikuula, olisi syvempi merkitys? Still-elämän maalaaminen on tapa ilmaista tai kertoa jotakin. Se voi olla jotakin, joka yhteiskunnan on nähtävä, tai vain se, mitä taiteilija tuntee. Tämäntyyppisen taiteen innoittamat taustakuvat olisivat loistava tapa koristella seiniämme ja kertoa samalla jotain muuta.

Lumoava luonto suoraan omassa tilassasi

Maalauksia käytetään yleisesti näytteinä kodeissamme. On maalauksia henkilöstä, jonka taiteilija on luonut mielikuvituksestaan, on myös ihania paikkoja, ja on maalauksia elottomista asioista, joita maalari käyttää aiheina kertoakseen taustalla olevan merkityksen tai viestin, tai vain yksinkertaisesti maalatakseen asian sen kauneuden vuoksi. Photowallilla on paljon vaihtoehtoja, joista voit valita. Voit valita nämä kauniit kukkamaalaukset. Vaihtoehtoja on monenlaisia, ja kaikki ne ovat vain kauniita ja täydellisiä seinillemme. Henkilökohtaisista mieltymyksistäsi riippuen voit valita minkä tahansa näistä ja muuttaa tyypillisen näköisen seinäsi joksikin poikkeukselliseksi. Still life -maalaustapettien avulla voit ylpeänä kutsua ystäviäsi tai perhettäsi, koska he eivät kyllästy, kun jätät heidät olohuoneeseesi valmistamaan ruokaa. Nämä kukkamaalaukset sopisivat varmasti täydellisesti olohuoneeseen tai ruokasaliin, mutta se ei tarkoita, ettetkö voisi laittaa niitä makuuhuoneen seinille. Nämä seinämaalaukset sopisivat niin ikään hyvin makuuhuoneeseesi, ja voit tuntea näiden huomiota herättävien kukkien tuoman rauhallisuuden. Rauhoittukaa ne teistä, jotka ovat allergisia kukille! Voit nauttia näiden katselusta koko päivän aivastelematta. Et ehkä näytä oikeaa kukkaa, mutta sinulla on ainakin kaunis kuvitus siitä seinilläsi.

Uusi tapa nähdä asioita

Still Life -maalaukset voivat näyttää meille uusia tapoja nähdä ympärillämme olevia asioita, tarkemmin sanottuna tavallisia esineitä. Taiteilijan tarvitsee vain järjestää ne sen mukaisesti, maalata, ja taika alkaa. Se saa aivan uuden merkityksen. Still Life -seinämaalaukset ovat hauskoja, koska sen hämmästyttävän taiteen lisäksi voimme puhua maalauksesta syvällisemmin tai enemmän kuin mitä voidaan nähdä tai sen kirjaimellinen merkitys. Muunna seinät merkityksellisiksi näillä kauniilla maalauksilla, anna ihmisten olla kunnioitusta sen hämmästyttävän sisällön ja merkityksen vuoksi. Voit kokeilla näitä taustakuvia, joissa on viinipulloja, tai jotain, jossa on viinirypäleitä, juustoa, viinilasia ja vesiväreistä valmistettua punaviiniä. Ehkä kasa kirjoja ja kello on sinun tyyppistäsi esteettistä. On myös kirsikoita, puutarha-asioita, vihreä omena kivikuutioiden välissä ja kaikkea satunnaista. Saatamme ajatella, että nuo ovat vain yksinkertaisia maalattuja tai valokuvattuja asioita, mutta asetelmataiteen tuntien niissä on muutakin kuin pelkkiä esineitä.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.