Art nouveau

Meillä on aina mielessä tietyt piirteet, joita haluamme näyttää, kun sisustamme sisätilojamme. Tämä koskee myös sisustusvälineitä, erityisesti näkyvimpiä, kuten seinäverhoiluja. PhotoLue lisääwallin valikoimassa jugendtyylisiä seinämaalauksia on hyvin selviä ja kauniita ominaisuuksia, mikä tekee siitä ihanteellisen osan sisustuksen uudistamisessa tai elvyttämisessä. Koristeelliset, aistikkaat ja tinkimättömät jugendtyyliset seinämaalaukset ovat nopeasti kehittymässä dynaamiseksi ja ilmeikkääksi tyylilajiksi kodin, toimiston tai minkä tahansa muun tilan kaunistamiseksi. Voit säätää näitä hämmästyttäviä motiiveja vastaamaan tai kontrastoimaan olemassa olevia värimaailmoja, yleistä estetiikkaa ja muita koriste-elementtejä.

Jugendtyylisen seinämaalauksen lyhyt historia

Joidenkin mielestä jugend on ensimmäinen itsetietoinen yritys luoda selkeästi moderni tyyli, ja se kehittyi taidesuuntauksena tasaisesti eri puolilla Eurooppaa ja Amerikkaa, ja sitä voi nähdä vielä tänäkin päivänä maalauksissa, veistoksissa, koruissa ja niin edelleen. Aubrey Beardsleyn viettelevät piirustukset, Victor Horta kaareva arkkitehtuuri ja ennen kaikkea Alphonse Muchan koristeelliset julisteet ovat tunnetuimpia esimerkkejä ainutlaatuisesta jugendtyylistä. Tästä liikkeestä on tärkeää tietää enemmän, koska sen avulla voit helpottaa jugendtyylisen seinämaalauksen valintaa, ei vain esteettisesti vaan myös siksi, että voit vastata kysymyksiin, joita varmasti tulee vastaan. Ensinnäkin art nouveau tarkoittaa ranskaksi yksinkertaisesti uutta taidetta, ja se oli liike, joka kesti 1880-luvulta ensimmäiseen maailmansotaan asti ja joka läpäisi kaikki esteettisen maailman osa-alueet, erityisesti arkkitehtuurin ja graafisen taiteen. Mielenkiintoista on, että vaikka tyylisuuntaus päättyi yli 100 vuotta sitten, aitoja jugendmalleja on yhä nähtävissä. Voit nähdä tämän jugendtyylisessä seinämaalauksessa "Galleria Sciarra, Rooma", joka on upea teos, joka antaa huoneellesi hienostuneisuutta ja visuaalista painoarvoa.

Tyypilliset ominaisuudet

Aikoinaan jugendtyyli tunnettiin vallankumouksellisena ja jopa kiistanalaisena, ja siksi sen suosio nousi pilviin erityisesti niiden keskuudessa, jotka halusivat olla mukana uusimmissa trendeissä ja seurata niitä. Jugendtyyliset seinämaalaukset saivat pääinspiraationsa luonnosta, ja niihin kuuluu hienovaraisia orgaanisia muotoja, eksentristä geometriaa ja virtaavia, kiemurtelevia käyriä. Tämä johtuu osittain siitä, että jugendliike sai inspiraationsa biologien kuvituksista ja tutkimuksista. Monet teokset, joihin jugendtyyliset seinämaalaukset perustuvat, jäljittelevät ja liioittelevat luonnossa esiintyviä erityispiirteitä. Lisäksi useimmat näistä kuvista ovat virtaavia, jolloin ne toistavat usein aaltomaisia muotoja ja käänteitä. Näet tätä paljon, varsinkin kun käsittelemme Alphonse Muchan, yhden tämän erityisen taidetyylin merkittävimmistä päähenkilöistä, teoksia.

Jugendtyylisen seinämaalauksen keskeinen hahmo

Photowallin tärkein puolestapuhuja jugendtyylisissä seinämaalauksissa on edellä mainittu tšekkiläinen taidemaalari ja koristetaiteilija nimeltä Alphonse Mucha, joka tunnettiin parhaiten omaleimaisesta tyylistään ja naiskuvistaan. Muchan teoksissa oli usein kauniita, vahvoja nuoria naisia, jotka pukeutuivat virtaaviin, epämääräisen uusklassisen näköisiin kaapuihin, joita ympäröivät usein rehevät kukat, jotka toisinaan muodostivat sädekehiä naisten päiden takana. Ota esimerkiksi "Alphonse Mucha - Art Noveau", upea jugendtyylinen seinämaalaustyö, joka voi nostaa huoneesi poikkeuksellisen korkealle tasolle. Toinen kaunis motiivi, joka voi tehdä tiloihisi valtavan eron, on "Alphonse Mucha - Colour Litho Lavendel". Tämä jugendtyylinen seinämaalaus on kuin suoraan unesta ja jättää taatusti pysyvän vaikutuksen sinuun ja kaikkiin, jotka katsovat sitä asunnossasi. Muchan töitä on lukuisia jugendtyylisiä seinämaalauksia, joista jokainen on ihmeellinen ja mitä täydellisin keskipiste johonkin tilaan sijoitettavaksi.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1