Art deco

Kun sinulla on teema, joka on samaan aikaan hyvin ainutlaatuinen ja tyylikäs, se voi tehdä valtavan eron sisätilojesi sisustuksessa. Sen lisäksi, että se saa tilan näyttämään upealta,Lue lisää se voi myös luoda omanlaisensa tunnelman ja fiiliksen. Photowallilla on erinomainen valikoima laadukkaita art deco -seinämaalauksia, jotka täyttävät nämä vaatimukset. Modernin muodin ja teollisen muotoilun risteytys, ja tämä erityinen esteettinen tyyli vaikutti moniin amerikkalaisen kulttuurin osa-alueisiin. Tiedoksi vain, että se on itse asiassa lyhenne sanoista arts décoratifs, mikä tarkoittaa lähinnä koristetaidetta. Kuten monet muutkin taidesuuntaukset, art deco sai alkunsa Ranskassa 1910-luvun alussa, mutta se esiteltiin maailmalle kunnolla vuoden 1925 kansainvälisessä modernin ja teollisen koristetaiteen näyttelyssä. Perehdymme siihen tarkemmin art deco -seinämaalauksia koskevan keskustelun aikana. Nämä motiivit auttavat sinua tekemään tilastasi kauniin mutta myös yksilöllisen ja tyylikkään. Kuten Photowallin kanssa on tapana, voit mukauttaa valitsemasi art deco -seinämaalaukset vastaamaan tai olemaan ristiriidassa olemassa olevan sisustuksen, värimaailman ja niin edelleen kanssa.

Määrittelemällä art deco seinämaalaukset

Tämä ensimmäisen ja toisen maailmansodan väliset vuosikymmenet itse asiassa määrittänyt taiteellinen tyyli on suosionsa huipun jälkeisinä vuosina välttänyt johdonmukaista määrittelyä. Alun perin art deco sai monia muotoja ensimmäisen ja toisen maailmansodan välillä. Se vaihteli 1920-luvun eksoottisista ja koristeellisista koristeista 1930- ja 40-luvun avantgardistiseen virtaviivaiseen ja tyylikkääseen tyylittelyyn, joista osan näet kokoelmassamme art deco -seinämaalauksia. Se tunnetaan ehkä parhaiten sen käytöstä arkkitehtuurissa, erityisesti Empire State Buildingin kaltaisissa pilvenpiirtäjissä, mutta sitä käytettiin laajalti myös taideteoksissa, kuten seinämaalauksissa, veistoksissa ja graafisessa suunnittelussa, lähinnä kuvaamaan amerikkalaista kulttuuria 1900-luvun alussa. "Empire State Building - Blue Print" on konkreettinen esimerkki tästä, art deco -seinämaalaus, joka ei näyttäisi sopimattomalta toimiston kokoushuoneessa, mutta voi myös olla hieno seinäkoriste asunnossasi.

Puitteet

Art deco on yleensä melko helposti tunnistettava estetiikka, jossa korostuvat vahvat linjat, geometriset muodot ja rohkeat materiaalit, jotka puolestaan luovat tyylin, joka erottuu erityisesti muiden taide- ja arkkitehtuuriaikakausien rinnalla. Liike otti nopeasti käyttöön uutta teknologiaa, joten materiaalit eivät aina olleet kaikkein perinteisimpiä ja siten ajoittain hieman kiistanalaisia. Art decoa käytettiin inspiraationa arkkitehtuurissa, taiteessa ja muotoilussa ympäri maailmaa, ja joitakin sen elementtejä on nähtävissä myös art deco -seinämaalauksissa. Jopa jokin yksinkertainen asia, kuten "Too Much to Dream", voi herättää aitoja yllätyksen tunteita ja herättää tunteita, siinä on näiden art deco -seinämaalausten voima. Jos haluat jotain rohkeampaa ja tyypillisempää, "Peacock Deco" voi olla sinulle sopiva kohde. Tämä art deco -seinämaalaustyö päivittää varmasti valitsemasi tilan ulkoasua ja tekee siitä samalla suuremman ja syvällisemmän vaikutelman.

Tarvitset art deco -seinämaalauksia

Aivan kuten tämä taidetyyli, joka kasvoi halusta päästä eroon menneisyydestä ja omaksua tulevaisuus kaikessa sen ihmisen tekemässä, koneiden ohjaamassa loistossa, voit tehdä valtavan muutoksen art deco -seinämaalausten avulla. Jotkut sanovat, että se on jäänne Gatsby-henkisestä hedonismista, joka laskeutui vauraan sodanjälkeiseen Amerikkaan. Syntyi uutta teknologiaa, joka teki autoista, radioista ja jääkaapeista keskivertokansalaisen ulottuville, ja kuluttajien koriste- ja ylellisyysmaku nousi pilviin. Tämä huumaava edistyksen tunne heijastuu myös art deco -seinämaalauksissa. Otetaan esimerkiksi "Miami Deco 2" -niminen motiivi, joka kuvastaa noiden vuosien ylellistä ja upeaa estetiikkaa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1