Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Galaksi - Tapetti - Keittiö

26

aihetta

Galaksit

Universumimme laajenee jatkuvasti. Tutkijat ja astronautit uskovat, että tunnemme nyt noin 100 miljoonaa galaksia, ja että tuo luku jatkaa kasvamistaan taukoamatta. Linnunradasta ALue lisäändromedan tähdistöön ja Centaurus A -galaksista Auringonkukkagalaksiin - tapettivalikoimamme avaa kurkistusikkunan universumimme kauneimpiin ja vaikuttavimpiin tähtimuodostelmiin.

Ihastele universumin ihmeitä

Tapettimme tarjoavat mahdollisuuden uppoutua avaruuden ihmeisiin tuntikausiksi. Rentoudu olohuoneessasi samalla kun nautit suosikkigalaksisi ihmeellisistä syvyyksistä. Suuri galaksiaiheinen tapettivalikoimamme sopii kaikille avaruusfaneille, ja tuo varmasti iloa universumin ihmeitä tarkastelevalle. Tulet rakastamaan tähtien bongaamista näistä kuvituksista, ja takaamme, etteivät ne näytä koskaan samanlaisilta, kuten eivät taivaankannella muutoinkaan. Vaikuttava galaksiaiheinen tapettivalikoimamme antaa seinällesi uniikin silauksen, ja se antaa sinulle yksinoikeuden miljardien galaksien tarkasteluun. Galaksiaiheiset tapettimme sisältävät monia erilaisia galaksimuodostelmia: elliptisistä galakseista spiraaligalakseihin ja linssimäisistä galakseista omaan suosikkiisi. Galaksitapetti eloisine väreineen ja syvyyksineen antaa sinulle kestävän näkymän lempipaikkaasi universumissa. Läheisistä galakseista pikkuruisiin kääpiögalakseihin, ja aina kaukaisimpiin galakseihin mitä kuvitella saattaa. Galaksitapettimme lisäävät ulottuvuutta mihin tahansa tilaan, ja saavat sen näyttämään isommalta ja kirkkaammalta.

Avaruuden suuruus

Tapetti on aina hyvä idea persoonallisen seinän luomiseksi, mutta galaksitapetti on taatusti niin uniikki, että se on kuin toisesta maailmasta! Nauti avaruuden mahtavuudesta kotona tai toimistossa galaksiaiheisen tapetin ansiosta, ja uppoudu galaksien tähtimuodostelmien tuhansiin väreihin ja muotoihin. Muuta mikä tahansa tila kurkistusikkunaksi universumin loputtomille ihmeille.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-26 26:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.