Galaksit

Tunnettu maailmankaikkeus laajenee ikuisesti. Tiedemiehet ja tähtitieteilijät uskovat, että jo nyt tunnetaan yli 100 miljoonaa galaksia, ja määrä kasvaa jatkuvasti. Linnunradasta AndrLue lisääomedaan, Centaurus A:han, Aurinkokukkagalaksiin ja paljon muuhun, seinämaalauksemme tarjoavat sinulle mahdollisuuden saada henkilökohtainen ikkuna minkä tahansa näistä ihmeellisistä tähtimuodostelmista upeaan kauneuteen ja loistoon.

Hämmästele maailmankaikkeutemme ihmeitä

Seinän pukeminen yhdellä seinämaalauksistamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden eksyä tuntikausiksi avaruuden ihmeisiin. Kuvittele itsesi rentoutumassa olohuoneessasi tai oleskelutilassasi, kun pääset nauttimaan suosikkigalaksisi ihmeellisistä syvyyksistä. Kokoelmamme laajat galaksitapetit sopivat kaikille avaruuden ystäville ja ovat ilo kaikille, jotka nauttivat maailmankaikkeutemme ihmeiden ihmettelystä. Tulet rakastamaan minkä tahansa galaksin jokaisen tähden löytämistä, ja takaamme, että kuten maailmankaikkeudelle itselleen käy, et näe sitä koskaan kahta kertaa samalla tavalla. Vaikuttava valikoimamme galaksien seinämaalauksia antaa seinällesi ainutlaatuisen kosketuksen, ja se antaa sinulle ainutlaatuisen näkymän yhteen miljoonista olemassa olevista galakseista. Galaxy-taustakuvissamme on mukana kaikenlaisia galaksien muodostelmia, joista voit nauttia: elliptisistä galakseista, spiraaligalakseista, linssimäisistä galakseista tai mistä tahansa tietystä lajista, jota haluat ihailla. Galaksi-seinämaalauksen eloisat värit ja syvyys antavat sinulle ikuisen välähdyksen suosikkikulmastasi maailmankaikkeudessa. Lähimmistä galakseista pieniin kääpiögalakseihin ja kaukaisimpiin galakseihin, joita saatat kuvitella tai tietää. Galaksitapettimme lisäävät ulottuvuutta mihin tahansa tilaan, jolloin se näyttää suuremmalta ja kirkkaammalta.

Avaruuden mahtavuus

Seinämaalaukset ovat aina loistava vaihtoehto seinän personointiin, mutta galaksi-taustakuva vie sanotun personoinnin ja ainutlaatuisuuden aivan toiselle tasolle, voit sanoa, että se on aivan muualla kuin tässä maailmassa!!! Nauti avaruuden upeudesta suoraan kotonasi tai toimistossasi, kun sinulla on galaksitapetti yhdellä seinälläsi, voit eksyä galaksin tähtimuodostelmien tuhansiin väreihin, muotoihin ja rakenteisiin ja muuttaa minkä tahansa huoneen avoimeksi ikkunaksi maailmankaikkeutemme ihmeisiin, syvyyteen ja äärettömyyteen.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1