Aurinkokunta

Avaruus. Viimeinen raja. Olemme tutkineet valtameret ja metsät ja valloittaneet kaikki vuoristot. Mihin siis käännymme etsimään mysteereitä? Avaruuteen tietenkin! Ihmiskunta on jo satLue lisääojen vuosien ajan katsonut taivaalle ja miettinyt, mitä siellä voisi olla. Outoja sivilisaatioita? Ihmeellisiä nähtävyyksiä? Tuo tuo mysteerin tunne kotiin taustakuvilla tai seinämaalauksilla aurinkokunta-aiheisesta kokoelmastamme. Etsitpä sitten Marsin punaista erämaata tai Neptunuksen jäisiä, varjoisia tasankoja, meiltä löytyy varmasti sinulle sopiva seinämaalaus.

Maan vihreät kukkulat

Joskus on helppo unohtaa, että maapallo on suurempi ja paljon kauniimpi kuin mitä olemme koskaan voineet kuvitella. On nöyryyttävä tunne, kun katselee kuvaa planeetasta, jolla me kaikki elämme, ja tietää, miten valtava ja outo maailmankaikkeus on. Tuo avaruuden laajuus kotiisi seinämaalauksilla maapallosta ja katso, voitko poimia kotikaupunkisi siitä!

Laajenna mielesi

Kuinka paljon suurempi Neptunus on kuin maapallo? Kuinka kaukana Maa on Auringosta? Ota selvää aurinkokuntaa kartoittavan taustakuvan avulla, sillä joskus myös koulutus voi olla kaunista.

Kuuhun ja takaisin

Mene ulos yhtenä pimeänä yönä ja näet jotain hämmästyttävää, jos katsot ylös. Taivaalla roikkuu kivipallo, joka on suurempi kuin voit kuvitella. Eikö se olekin kaunis? Vuosisatojen ajan kuu on ollut ihmiskunnalle symboli monille eri asioille. Hulluuden, kauneuden... ja viime aikoina myös haasteen. Ripusta kuu seinällesi seinämaalauksella, joka esittää kuuta, lähintä planeettamme kumppania.

Mars

Ah, Mars. Punainen planeetta. Kreikkalaisen sodanjumalan mukaan värinsä vuoksi nimetty, se on aina kiehtonut omituisesti. Heinlein luuli, että Marsilla oli jonkinlainen ilmakehä. Hän oli väärässä, mutta kun mies kirjoittaa niin ihastuttavia tarinoita jostakin paikasta, tuntuu epäkohteliasta olla hänen kanssaan eri mieltä. Hän ei myöskään ollut ainoa. Siitä lähtien, kun ymmärsimme ensimmäisen kerran, että Mars on planeetta, joka muistuttaa paljon sitä, jolla me elämme, olemme kansoittaneet sen mielikuvissamme jumalilla ja hirviöillä, Deja Thorisilla ja John Carterilla, koko mielikuvituslajilla. Tuo historian suosituin mielikuvituskohde kotiin Mars-aiheisten taustakuvien muodossa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1