Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Aurinkokunta - Tapetti - Lastenhuone

89

aihetta

Aurinkokunta

Avaruus. Viimeinen raja. Olemme tutkineet valtameriä ja metsiä, sekä saavuttaneet vuorenhuippuja. Mistä enää löydämme mysteereitä? Avaruudesta tietenkin! Ihmiskunta on kohdistanut katLue lisääseensa taivaalle tuhansien vuosien ajan, ja miettinyt mitä siellä voi olla. Vieraita sivilisaatioita? Ihmeellisiä maisemia? Tuo tämä mysteeri kotiisi Photowall-valikoiman aurinkokunta-aiheisilla tapeteilla. Kiehtoipa sinua Marsin punainen pinta, tai Neptunuksen jäiset tasangot, Photowall-valikoimasta löydät varmasti mieleisesi maiseman.

Maan vehreät kummut

Joskus unohdamme helposti, että Maa on suurempi ja kauniimpi kuin koskaan saatoimme kuvitella. Kotiplaneettamme katselu ja tietoisuus universumin laajuudesta ja vieraudesta saa mielen nöyräksi. Tuo avaruuden laajuus kotiisi Maa-aiheisilla tapeteilla, ja katso, onnistutko bongaamaan siitä kotikaupunkisi!

Avarra katsettasi

Kuinka paljon suurempi Neptunus on kuin Maa? Miten kaukana Maa sijaitsee Auringosta? Ota asiasta selvää tapetin avulla, joka kuvaa aurinkokuntaa. Oppiminen voi olla myös kaunista.

Kuuhun ja takaisin

Lähde ulos pimeällä ja suuntaa katse ylös - näet jotain uskomatonta. Näet taivaalla leijuvan kivipallon, joka on suurempi kuin saatat kuvitella. Kaunista, vai mitä? Vuosisatojen ajan kuu on symboloinut ihmisten mielestä monista asioita. Hulluutta, kauneutta ja viime aikoina myös haastetta. Loihdi Kuu, planeettamme lähin kumppani, seinällesi kuu-aiheisella tapetilla.

Mars

Oi, Mars, tuo punainen planeetta. Kreikkalaisen sodan jumalan mukaan nimetty Mars on aina kiehtonut ihmiskuntaa oudolla tavalla. Heinlein luuli, että Marsissa on elämää. Hän oli väärässä, mutta kun joku tuottaa iloksemme niin ihania tarinoita jostain paikasta, tuntuu epäkohteliaalta väittää vastaankaan. Eikä hän ollut ainoa näitä tarinoita kertova. Siitä lähtien kun ymmärsimme Marsin olevan Maan kaltainen planeetta, olemme kuvitelleet sinne jumalia ja hirviöitä, kuten Deja Thoriksen ja John Carterin. Tuo kotiisi suosituin mielikuvituskohde kautta aikojen Photowall-valikoiman Mars-aiheisilla tapeteilla.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-89 89:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.