Ruoka

Toinen niistä hyvin yleismaailmallisista ja ikuisista aiheista, jotka vievät ihmisiltä paljon aikaa ja vaivaa, on ruoka, sillä jokaisella ihmisellä on tarve ja oikeus oikeaan ravitsemLue lisääukseen. Tätä silmällä pitäen Photowall on koonnut yhteen erinomaisesti valitun valikoiman ruoka-aiheisia seinämaalauksia. Näitä huippuluokan ja harvinaisia motiiveja ei ole tarkoitettu vain keittiöön tai ruokasaliin, vaan ne tuovat varmasti eloa ja raikkautta mihin tahansa huoneeseen, jossa ne ovat esillä. Ruoka-aiheiset seinämaalaukset voivat herättää kiinnostusta, kiehtovuutta ja innostusta missä tahansa asuintilassa, toimistohuoneessa tai vapaa-ajanvyöhykkeellä. Kuten aina, voit mukauttaa valitsemasi kohteet vastaamaan tai olemaan ristiriidassa olemassa olevien sisustus- ja värimaailmojen kanssa.

Bon appetit ruoan seinämaalausten avulla

Jotta ruoan seinämaalauksen valintaprosessi olisi vielä hauskempi ja helpompi, Photowall on kätevästi jakanut tämän kategorian pariin pienempään tasoon. Nämä ovat nimittäin Hedelmät, Terveellinen syöminen, Liha ja kala, Ruokatyypit ja Vihannekset. Jokainen näistä ryhmistä voi ylpeillä houkuttelevilla ja mielenkiintoisilla motiiveilla, jotka ilahduttavat paitsi silmiä, myös sielua. Hedelmien kohdalla voit sukeltaa vielä syvemmälle ja tarkentaa valitsemalla seuraavista tasoista: Omena, Banaani, Marjahedelmä, Sitrushedelmä ja Päärynä. Terveellinen syöminen on nykyään erityisen houkuttelevaa, kun yhä useammat ihmiset siirtyvät ympäristöystävällisempään ruokavalioon. Ruokaseinämaalauksissa ei ole kyse vain nautinnosta vaan myös roolistamme yhteiskunnassa. Nämä upeat kuvat ovat koristeluun mutta samalla myös pohdintaan. Jos olet kuitenkin taiteellisempi, ehkä jokin Lodge Bassin kaltainen ruoka-aiheinen seinämaalaustyö on juuri sinulle sopiva. Siinä on paljon tyyliä ja se vetää katseet välittömästi kohti tätä ainutlaatuista näkymää.

Jotain jokaiselle

Tämä ruuan seinämaalausten kokoonpano sopii myös lapsille, sillä ne ovat ystävällisiä ja lapsiystävällisiä. Kun yrität ohjata lastasi kohti parempia ruokavalintoja, voi olla houkuttelevaa keskittyä pelkästään stereotyyppisiin aamiais-, lounas- ja päivällisaterioihin, mutta myös välipaloilla voi olla suuri vaikutus! Sen lisäksi, että autat lapsia tekemään parempia valintoja päivän mittaan pakkaamalla heidän laukkuihinsa välipaloja, jotka tarjoavat vitamiineja ja kivennäisaineita, sitoutat heidät ruoan seinämaalauksilla muistuttamaan heitä tästä ajatuksesta päivittäin tai aina, kun he näkevät nämä kuvat. Lapset haluavat useimmiten myös olla mukana prosessissa. Tässä kohtaa Kivik Apple and Pear - White -lehden kaltaisilla ruoka-aiheisilla seinämaalauksilla voi olla tärkeä rooli, sillä ne voivat osoittaa heille, että ravitsemuksen ei tarvitse olla vain välttämättömyys, vaan myös hauska aktiviteetti. Tämä teos kuvaa söpöjä ja ystävällisiä hahmoja, jotka työskentelevät yhdessä tehdäkseen runsaan aterian kaikille.

Organic food -seinämaalaukset

Yleisimmin ostettuja luomuelintarvikkeita ovat hedelmät, vihannekset, viljat, maitotuotteet ja liha. Nykyään on saatavilla myös monia jalostettuja luomutuotteita, kuten limsoja, keksejä ja aamiaismuroja. Keskitytään kuitenkin ensin mainittuihin, sillä ne yhdistetään eniten termiin luomuruoka, ja ne ovat myös suosituin tuote ruoka-seinämaalausten valikoimassa. Hedelmät ovat värikkäitä, runsaita ja yleensä houkuttelevia. Ei ihme, että ne ovat olleet ihmiskunnan ruokavalion peruselintarvikkeita jo kauan. Sama pätee marjoihin ja pähkinöihin. Kaikki marjat ovat hedelmiä, mutta kaikki hedelmät eivät ole marjoja. Kasvitieteellisesti hedelmä on kukkivan kasvin kypsynyt munasarja ja siihen liittyvä kudos. Jotkut hedelmät ovat kovia, jotkut pehmeitä, jotkut kuitumaisia. Juicy Fruits on hieno esimerkki elintarvikealan seinämaalauksesta, joka kuvaa nykymaailmassa hyvin suosittua aihetta, luomuruoan maailmaa. Kun etsimme jatkuvasti keinoja tehdä planeetasta ja itsestämme terveempiä, tämä ruoka-aiheinen seinämaalaustyö voi valottaa mielenkiintoista ja innostavaa aihetta.
Tuotetiedot