Tekstuurit

Olemassaolossa on tiettyjä elementtejä, jotka ovat yhtenäisiä riippumatta siitä, tukevatko järki ja logiikka niitä vai eivät. Kuvia, jotka miellyttävät aisteja, vaikka ne eivät sovi mLue lisääihinkään esteettisiin kriteereihin. Tapahtuu tiettyjä ilmiöitä, jotka eivät älyllisen mielen mielestä näytä olevan järkeviä, mutta jotka näyttävät silti toimivan kauniisti. Yksi näistä mysteereistä on se, miksi ihmissilmä tuntuu olevan kiinnostunut ja ilahtunut kuvista, jotka ovat abstrakteja ja epälineaarisia. Tietyt kuviot kiehtovat meitä, tietty väripaletti rauhoittaa aistejamme, tai tietty kuva, vaikka se on irrallaan nykyisestä asiayhteydestään, voi yhtäkkiä saada meidät ymmärtämään sen. Photowall kunnioittaa tätä erikoista inhimillistä piirrettä tekstuurien seinämaalausten sarjassaan. Nämä tekstuurit seinämaalaukset voidaan helposti sovittaa yhteen seiniesi värin tai valitsemasi tapetin kanssa. Niitä on saatavana useissa eri kuvissa, jotka takaavat ehtymättömän valikoiman kotiisi. Sijoita ne työtiloihisi tai työhuoneisiin, vapaa-ajanhuoneisiin ja jopa keittiöön, mikä tahansa sopii sinulle. Tule kotiin paikkaan, jossa kauneuden ja rentoutumisen ei tarvitse olla järkevää, jotta sitä voisi arvostaa täysin. Salli epätavallisuuden viedä silmäsi ja mielesi mukaan ja lohduttaa sinua. Ei ole olemassa sääntöjä, kun on kyse kotienne koristamisesta näillä ainutlaatuisilla tekstuurien seinämaalauksilla. Istu vain alas ja rentoudu ja anna niiden helpottaa murheesi pois.

Erikoiset tekstuurit seinämaalauksissa

Niille, jotka olivat nuoria ja villejä 90-luvulla, jolloin grunge-musiikin kukoistuskausi Seattlessa, Washingtonissa oli huipussaan, mikään ei toimi muistutuksena paremmin kuin meidän " Grunge Wall Painted", ja "Grungy Rough Concrete Wall" meidän hienossa linjassa tekstuurien seinämaalauksia. Ne puhuvat nuoruuden ja vapauden ajasta ja huolettomasta elämästä. Ne muistuttavat meitä paikoista, joissa olemme käyneet, ja seikkailuista, joita olemme jakaneet. Vanha levynkansi saattaa olla liian kirjaimellinen näihin muistoihin, mutta tämä erityinen teos tekstuurien seinämaalauksissamme tuo hienovaraisuutta ja vivahteita rakkaaseen aikaan elämässämme. Nykyaikaiselle asukkaalle, joka ei voi saada tarpeekseen teollisesta ilmeestä, Photowall tarjoaa "Vintage Bronze Background" -taustan tekstuurien seinämaalausten sarjassaan. Nämä kappaleet tarjoavat jyrkän kontrastin yksivärisille sävyille ja antavat vapaa-ajan tiloillesi lisäpotkua, jota ne tarvitsevat muuttaakseen ne tylsistä dramaattisiksi. Toinen täydellinen lisä asuntoihisi voisi olla "Blue Liquid Marble" -kappale. Tämä erityinen kappale tekstuurien seinämaalauksissamme antaa Picasso-henkisen tunnelman. Rohkeilla vedoillaan ja epätavallisella värinkäytöllään se voi antaa määrittelemätöntä eleganssia olohuoneeseen tai lukunurkkaukseen.

Vaikuttavia tekstuureja seinämaalauksiin

Kaiken ei tarvitse olla siroa ja suloista. Joskus paljaan seinän jylhyys voi antaa yhtä paljon potkua olohuoneellesi kuin pastelliväreillä ja koordinoiduilla painatuksilla kuorrutettu seinä. Tätä ajatellen Photowall tarjoaa sinulle "Cracked Concrete Wall" -teoksen. Tämä erityinen kohde tekstuuriseinämaalausten valikoimassamme tarjoaa goottilaista ja yksiväristä ilmettä ympäristöönne, mikä voi olla houkuttelevaa seikkailunhaluisille kaupunkilaisille. Tämä taideteos ei ainoastaan sovi hyvin paljaan, valkoisen taustan kanssa, vaan se voi olla myös suoraan sänkysi yläpuolella sijaitseva seinäteos. Se antaa karheaa hienostuneisuutta, jota on vaikea ilmaista. Ja niille, joiden silmät ovat ihastuneet outoihin, toistuviin kuvioihin, tekstuurien seinämaalauksissamme oleva "Wooden Logs Wall" -design voi olla juuri sinua varten. Se houkuttelee silmää ja mieltä löytämään muodostaan yhteneväisyyttä ja rakennetta, joten se on täydellinen teos karulle, monimutkaiselle yksilölle. Anna sen istua kirjakokoelmasi vieressä yksityisessä kirjastossasi tai löytää koti lepotuolisi vierestä, ja sinulla on täydellinen keskustelunaihe illan alkuun.

Singulaarinen ja erottuva

Niille, jotka haluavat lisätä hieman väriä abstraktiin, "Drift"-mallimme yhdistää molempien maailmojen parhaat puolet. Tämä kuva, joka kuvaa värillisten aaltojen aaltoilevia kerroksia tasaisella pinnalla, esittelee vaativalle silmälle sekä veden sävyjä että katkoviivoja. Aseta nämä kappaleet kirkkaasti valaistuun huoneeseen, jonka takana on paljas seinä, ja saat täydellisen koristeen mihin tahansa asuintilaan. Hillityt sävyt ja hypnoottiset kuviot voivat rentouttaa mieltäsi ja rauhoittaa aistejasi. Nämä kappaleet ja monet muut valikoimassamme olevat kappaleet todistavat totuuden siitä, että kaikki kauneus ei ole sokeria ja mausteita ja kaikkea kivaa. Joskus jyrkkä kontrasti, goottilaiset elementit ja yksiväriset sävyt voivat olla aivan yhtä tyylikkäitä ja tyylikkäitä. Särmikkäämmille ja epäsovinnaisille kaupunkilaisille nämä kappaleet ovat juuri oikeita elementtejä, jotka antavat kodillesi kaivattua tyyliä. Nappaa muutama näistä tekstuuriseinämaalauksista vielä niin kauan kuin tavaraa riittää.
Tuotetiedot