Talonpoikainen

Ikääntyneen ja maalaismaisen näköisissä esineissä on tiettyä vetovoimaa. Tietynlainen patina tekstuurissa antaa esineelle karheaa ja raakaa eleganssia. Se vetää katseemme puoleensa, jLue lisääa pidämme sitä toivottavana monissa asioissa. Kuvat, jotka ovat hyvin rohkeita ja kovia ja taipumattomia, mutta jotka kuitenkin hurmaavat aistimme. Yksi usein kysytty kysymys on, miksi ihmissilmä tuntuu vetävän puoleensa vanhoja ja rikkinäisiä asioita ja miksi ne miellyttävät sitä. Tietyt kuviot kiehtovat meitä, tietty väripaletti rauhoittaa aistejamme, tai tietty kuva, vaikka se on irrallaan nykyisestä asiayhteydestä, voi yhtäkkiä saada meidät ymmärtämään sen. Photowall kunnioittaa tätä erikoista inhimillistä piirrettä maalaismaisemien seinämaalausten sarjassaan. Nämä maalaismaiset seinämaalaukset sopivat helposti yhteen seiniesi värin tai valitsemasi tapetin kanssa. Niitä on saatavana useissa eri kuvissa, jotka takaavat ehtymättömän valikoiman kotiisi. Sijoita ne työtiloihisi tai työhuoneisiin, vapaa-ajanhuoneisiin ja jopa keittiöön, mikä tahansa sopii sinulle. Tule kotiin paikkaan, jossa kauneuden ja rentoutumisen ei tarvitse olla järkevää, jotta sitä voisi arvostaa täysin. Salli epätavallisuuden viedä silmäsi ja mielesi mukaan ja lohduttaa sinua. Ei ole sääntöjä, kun on kyse kotienne koristamisesta näillä ainutlaatuisilla maalaismaisilla seinämaalauksilla. Istu vain alas ja rentoudu ja anna niiden helpottaa murheesi pois.

Vanhat maalaismaiset seinämaalaukset

Niille teistä, jotka ovat isänmaallisia ja rakastavat vanhaa punaista, valkoista ja sinistä. Ja jotka eivät halua muuta kuin saada jatkuvaa muistutusta omistautumisestasi maalle ja kaikelle sille, mitä se edustaa, Photowall antaa sinulle "American World", "Rustic Morning in Texas" ja "Rustic Morning in New York" laajassa maalaismaisemien seinämaalausten kokoelmassaan. Nämä sydäntälämmittävät kuvat muistuttavat meitä vanhasta kunnon amerikkalaisesta elämäntavasta vapaiden maassa ja rohkeiden kodissa. Nykyaikaiselle kaupunkilaiselle, joka ei voi saada tarpeekseen teollisesta ilmeestä, Photowall tarjoaa "Rusty Metal Pan" -kuvaa maalaismaisemien seinämaalausten valikoimassaan. Nämä kappaleet tarjoavat jyrkän kontrastin yksivärisille sävyille ja antavat vapaa-ajan tiloillesi lisäpotkua, jota ne tarvitsevat muuttaakseen ne tylsistä dramaattisiksi. Toinen täydellinen lisä asuntoihisi voisi olla "Rusty Sweeps" -kappale. Tämä maalaismaisten seinämaalaustemme erityinen kappale antaa Picasso-henkisen tunnelman. Rohkeilla vedoillaan ja epäsovinnaisella värinkäytöllään se voi antaa määrittelemätöntä eleganssia olohuoneeseen tai lukunurkkaukseen.

Viileä maalaismaisissa seinämaalauksissa

Kaiken ei tarvitse olla siroa ja suloista. Joskus paljaan seinän karuus voi antaa yhtä paljon potkua asuintilallesi kuin pastelliväreillä ja koordinoiduilla painatuksilla kuorrutettu seinä. Tätä silmällä pitäen Photowall tarjoaa sinulle "Rusty Metal Wall" -teoksen. Tämä rustiikkisten seinämaalausten valikoimassamme oleva kohde tarjoaa ympäristöönne goottilaista ja yksiväristä ilmettä, joka voi olla houkutteleva seikkailunhaluisille kaupunkilaisille. Tämä taideteos ei ainoastaan sovi hyvin paljaan, valkoisen taustan kanssa, vaan se voi olla myös suoraan sänkysi yläpuolella sijaitseva seinäteos. Se antaa karheaa hienostuneisuutta, jota on vaikea ilmaista. Ja niille, joiden silmät ovat ihastuneet outoihin, toistuviin kuvioihin, maalaismaisten seinämaalaustemme "Wooden Plank Wall" -malli voi olla juuri sinulle sopiva. Se houkuttelee silmää ja mieltä löytämään yhteneväisyyttä ja rakennetta muodoissaan, joten se on täydellinen teos karulle, monimutkaiselle yksilölle. Anna sen istua kirjakokoelmasi vieressä yksityisessä kirjastossasi tai löydä koti lepotuolisi vierestä, ja sinulla on täydellinen keskustelunaihe illan alkuun.

Raaka ja räsyinen

Niille, jotka haluavat lisätä hieman väriä abstraktiin, "Islantilainen kiviseinä" -mallimme yhdistää molempien maailmojen parhaat puolet. Tämä kuva, jossa on kuvattu punaisen värisen kiven eri kerroksia päällekkäin, esittelee maan sävyjä sekä katkonaisia viivoja tarkkasilmäiselle. Aseta nämä kappaleet kirkkaasti valaistuun huoneeseen, jonka takana on paljas seinä, ja saat täydellisen koristeen mihin tahansa asuintilaan. Rohkeat sävyt ja hypnoottiset kuviot voivat rentouttaa mieltäsi ja rauhoittaa aistejasi. Nämä kappaleet ja monet muut valikoimassamme olevat kappaleet todistavat totuuden siitä, että kaikki kauneus ei ole sokeria ja mausteita ja kaikkea kivaa. Joskus jyrkkä kontrasti, goottilaiset elementit ja yksiväriset sävyt voivat olla aivan yhtä tyylikkäitä ja tyylikkäitä. Särmikkäämmille ja epäsovinnaisille kaupunkilaisille nämä kappaleet ovat juuri oikeita elementtejä, jotka antavat kodillesi kaivattua tyyliä. Nappaa muutama näistä maalaismaisista seinämaalauksista, kun varastot ovat vielä jäljellä.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-47 47:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.