Laatoitettu

Hämmästyttävä tapa tehdä kodin tai tilan sisätiloista eläväisiä. Kaakeloidut seinämaalaukset ovat ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia malleja, joita jokainen, joka ne näkee, varmasti iLue lisäähailee. Laattoja on käytetty laajalti erilaisissa sisustustyyleissä. Vaikka sinulla ei ehkä ole aitoa, mutta laatoitetut seinämaalaukset voivat tehdä sisätiloista ihastuttavamman ja ainutlaatuisemman näköisiä. Tulet varmasti rakastamaan tätä Photowallin seinämaalausta, joka asennetaan seinillesi.

Kauniit huoneet, joissa on kaakeliseinämaalauksia

Laatat ovat tunnetusti monipuolisia ja kestäviä lattia- ja seinäpäällysteitä, ja niitä voidaan lisätä mihin tahansa kodin tiloihin. Sisustuksen tekeminen upeaksi ei ole vain tyylin ja värin valintaa. Kyse on myös siitä, miltä laatat voivat näyttää tilassa, kun niitä katsotaan. Monet sisustusreferenssit antavat ideoita ja inspiraatiota laattoihin ja siihen, miltä ne voivat näyttää asennettuina. Esimerkiksi kuvioilla on merkittävä vaikutus huoneen yleisilmeeseen, ja valitsemallasi oikealla kuviolla voit saada aikaan ainutlaatuisen ja mahtavan sisustuksen. Photowallilla on oikeat Kaakeloidut seinämaalaukset, jotka tuovat välittömästi tekstuuria huoneisiisi. Oikealla värillä, muotoilulla ja kuviolla saat onnistuneesti aikaan oikean ulkonäön huoneeseesi. Ota esimerkiksi keittiö. Tämän kiireisen huoneen seinät on useimmissa tapauksissa koristeltu sopivalla maalin värillä. Kun asennat laatoitetun seinämaalauksen, voit lisätä keittiöön upeaa tekstuuria ja luoda oikean tunnelman ja ilmapiirin. Makuuhuoneeseen voidaan myös asentaa Tiled-seinämaalauksia. Esimerkiksi Abu Dhabin moskeija- ja uimaseinämaalaukset sopivat erinomaisesti rentouttavan ja rauhoittavan tunnelman luomiseen. Voit saada otollisen huoneen nukkumiseen, työskentelyyn ja oppimiseen. Viileillä ja vaaleilla väreillä luodut seinämaalaukset antavat varmasti ainutlaatuisen ja mielenkiintoisen huoneen ulkonäön. Laatoitetun kiviseinän seinämaalauksen lisääminen olohuoneeseen on myös mukava tapa tehdä huoneesta ihastuttava. Vaaleilla väreillä saat visuaalisesti suuremman huoneen, jossa saatat haluta viettää viikonlopun lastesi kanssa lautapelejä ja katsella elokuvia. Riippumatta siitä, minkä seinämaalauksen suunnittelun valitset, yksi asia on varma. Perheesi ja ystäväsi tulevat todella rakastamaan niitä, sillä ne muodostavat ihanan huoneen keskipisteen.

Totuus laatoista

Laatat voivat olla loistava valinta, kun kyseessä on seinä- ja lattiapäällyste. Ne ovat kauniita, tyylikkäitä ja helppohoitoisia. Takavuosina laattojen saatettiin ajatella näkyvän vain keittiössä ja kylpyhuoneessa. Sisustustyylien ja -ideoiden jatkuvan kehittymisen myötä on kuitenkin olemassa oikeita laattoja myös makuuhuoneeseen, olohuoneeseen ja talon muihin huoneisiin. Itse asiassa talon huoneisiin on olemassa erilaisia laattoja: Keraamiset, posliiniset, mosaiikkilaatat, encaustiset laatat, sementtilaatat, luonnonkivilaatat ja terrakottalaatat. Vaikka nämä voivat antaa huoneeseen haluamasi ulkonäön, niiden asentaminen voi olla kallista ja aikaa vievää. Tästä ei tarvitse olla huolissaan, sillä Photowall voi antaa sinulle helpon ratkaisun. Photowallilla on hämmästyttävä kokoelma laatoitettuja seinämaalauksia, jotka voivat antaa sinulle saman kauniin ulkonäön kuin aidot seinämaalaukset. Hämmästyttävillä ja ihastuttavilla seinämaalaussuunnitelmilla voit saavuttaa huoneen ulkonäön, joka on samanlainen kuin se ulkonäkö, jonka todelliset laatat voivat antaa. Näiden lisäksi seinämaalaukset on helppo asentaa ja vaikutukset ovat yksinkertaisesti poikkeuksellisia, ilman että ne vievät paljon arvokasta aikaasi. Kokeile yhtä suunnittelua olohuoneeseesi, ja olet varmasti tyytyväinen siihen, mitä se voi antaa sinulle. Hyvää sisustamista!
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-18 18:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5–8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.