3D

Ihminen havaitsee esineiden väliset tilasuhteet vain katsomalla niitä, koska hänellä on 3D-havainnointi, joka tunnetaan myös toisella termillä, syvyyshavainnointi. Tämä on myös erittäLue lisääin tärkeää ottaa huomioon sisustusta suunniteltaessa, sillä se voi vaikuttaa kaikkeen tekstuurista kuvioihin, jotka sopivat tulevaisuudennäkymiin ja haluttuun estetiikkaan. Photowallin ensisijainen 3D-seinämaalausten valikoima kuviot-luokasta tarjoaa tarvittavan koristeellisen leveyden, korkeuden, pituuden ja syvyyden, jota järjestelysi tarvitsee erottuakseen.

Työkalut 3D-seinämaalauksia varten

Suurin osa meistä käyttää kaikkia tai joitakin seuraavista silmävälineistä havainnoidakseen ja liikkuakseen päivittäin 3D:ssä, nimittäin ilmaperspektiiviä, stereoskooppista näkemistä, kokotuntemusta, akkommodaatiota ja parallaksia. Ilmaperspektiivi tarkoittaa, että kaukana olevat kohteet näyttävät vähemmän kontrastisilta kuin lähellä olevat kohteet, koska valo hajoaa ja jakautuu satunnaisesti ilmassa. Tämän vuoksi sopivan valon löytäminen huoneeseen on erittäin tärkeää 3D-seinämaalauksia käytettäessä. Stereoskooppinen näkeminen tarkoittaa sitä, että molemmat silmämme antavat hieman erillisiä kuvia, kuten esimerkiksi sitä, että lähempänä oleva kohde voi näyttää erillisemmältä kuin kaukana oleva. Käyttämällä 3D-seinämaalauksiamme tulet nopeasti tietoiseksi näistä työkaluista, joita käytämme päivittäin, ja saat paitsi visuaalista nautintoa, myös käsityksen optisen maailmamme koukeroista ja siten näkemyksistämme taiteellisuutta kohtaan. Esimerkiksi "Geometric Hipsteriä" voi tarkastella ihanteellisesti, kun käytetään kaikkia edellä mainittuja menetelmiä.

Ensimmäinen näytteenotto

Nyt on aika tutustua joihinkin hyvin omaleimaisiin malleihimme, jotka voivat nostaa henkilökohtaisen alueesi aivan eri tasolle. "Blue Polygonal" ja "Cubes in Frosty Pastel" ovat kaksi hämmästyttävää koostumusta 3D-seinämaalausten valikoimassa, jotka luovat erityisen tunnelman vetoamalla kolmiulotteiseen aistiin ja käyttämällä sen ainutlaatuista taidokasta konseptia antamaan kotihuoneellesi tai toimistohuoneellesi valtavan visuaalisen painoarvon. Koska ne voidaan asentaa uudelleen palvelemaan toivottua tunnelmaa kotona, toimistossa tai muussa henkilökohtaisessa tilassa, voit leikkiä ja tuottaa erilaisia asetelmia, joissa nämä 3D-seinämaalaukset auttavat ja toimittavat halutun kosmeettisen muutoksen. Näiden motiivien tunnistettavat järjestelyt herättävät varmasti kiehtovuutta ja luovat visuaalista mielenkiintoa. Jos haluat jotain nykyaikaisempaa ja monimutkaisempaa, voit valita esimerkiksi "Colosseum Windows". Tässä tietyssä Photowallin 3D-seinämaalauksessa yhdistyvät 3D-havainnon viehätysvoima ja esimerkiksi arkkitehtuurin moderni magneettisuus. Eri värit ovat myös käyttökelpoisia valintoja, riippuen huoneen, johon 3D-seinämaalaukset asennetaan, jo vakiintuneesta tai pian toteutettavasta väritasapainosta.

Optiset mekanismit 3D-seinämaalauksia varten

Jos voit arvata tai olet tietoinen jonkin kohteen likimääräisestä koosta, voit myös sanoa suunnilleen, kuinka kaukana se on sen perusteella, kuinka suurelta se näyttää sinusta. Tätä kutsutaan koon tuntemukseksi, joka on merkittävä myös 3D-seinämaalauksia käytettäessä, sillä se voi määrätä kontrastin, jonka luot sisustuskoristeiden välisten etäisyyksien avulla, koordinoimalla epätasaisia mittasuhteita yhtenäisen perspektiivin luomiseksi. Akkommodaatiolla viitataan visuaaliseen keskittymiseesi lähellä tai kaukana olevaan kohteeseen, jolloin silmiesi linssit muuttavat fyysisesti muotoaan ja määrittelevät, kuinka kaukana kohde on sinusta. Parallaksia on myös se, että kun liikutat päätäsi puolelta toiselle, läheiset kohteet näyttävät liikkuvan nopeammin tai voimakkaammin kuin kaukana olevat kohteet. Arsenaalissamme olevat 3D-seinämaalaukset vastaavat kaikkia näitä kriteerejä ja visuaalisia tekijöitä, joten tilasi sisustaminen on kiehtova matka kolmiulotteiseen maailmaan hyödyntämällä näitä harvinaisia ja upeita motiiveja, joita meillä on sinulle.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1