Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

  Miksi valokuvatapetit ovat erinomainen vaihtoehto seinäkoristeille

  Seinäkoriste voi olla seinätarra, seinätatuointi tai seinävinyyli, joka on seinään kiinnitetty vinyylitarra. Yksi tämän hetken sisustustrendeistä on valokuvatapetin käyttäminen seinäkoristeena, ja syyt siihen voit lukea tästä artikkelista. 
  Seinäkoriste voi olla seinätarra, seinätatuointi tai seinävinyyli, joka on seinään kiinnitetty vinyylitarra. Yksi tämän hetken sisustustrendeistä on valokuvatapetin käyttäminen seinäkoristeena, ja syyt siihen voit lukea tästä artikkelista.
  Miksi valokuvatapetit ovat erinomainen vaihtoehto seinäkoristeille

  Seinäkoristeet sisustuksessa

  Seinäkoriste voi olla myös seinätarra, joka on kiinnitetty seinään tai muulle tasaiselle pinnalle. Useimmat käytetyt koristeet ovat yksivärisiä, mutta niissä voi olla myös erilaisia painettuja kuvioita.

  Seinäkoristeilla on monia käyttötarkoituksia. Niitä käytettiin alunperin merkkeinä, mutta nykyisin niitä käytetään myös sisustuksessa. Ne ovat mukana sisustusohjeissa ja ne ovat suosittuja myös tee-se-itse-kodinsisustuksessa. Vuokra-asunnossa asuvat käyttävät mieluummin tekstiilejä seinäkoristeena, koska ne sallivat persoonallisen luovuuden kodinsisustuksessa, mutta samalla ne on helppo poistaa vahingoittamatta seinän maalia.

  Seinäkoristeita voi käyttää myös ikkunoissa, seinissä tai laatoissa mainoksina tai brändimerkkeinä. Niitä käytetään myös tiedottamaan ihmisille lasiovesta tai -ikkunasta tai sen puuttumisesta.

  Valokuvatapetit ovat erinomainen valinta seinäkoristeiksi

  Valokuvatapetit ovat tärkeitä sisustuksessa, koska niillä tuot taidetta kotiisi. Niillä voi olla dramaattinen vaikutus ajatuksiin tai alitajuntaan. Valokuvatapetit tuovat kotiin lisää estetiikkaa. On todettu, että valokuvatapetit parantavat kommunikaatiotaitoja. Kuten muissakin taideteoksissa, niiden viesti tai merkitys riippuu teoksen tekijästä. Viestin tulkinta taas on kokonaan katsojan päätettävissä. Joskus taidetta tulkitaan väärin ja kohdellaan kielteisellä tavalla. Tärkeintä kuitenkin on, että tekijä pystyy ilmaisemaan haluamansa asian.

  Valokuvatapetit ovat suurennettuja valokuvia tai valokuvasarjoja, jotka laitetaan seinälle etenkin koristeeksi. Ne ovat yksi parhaista keinoista seinäkoristeen luomiseen ja sisustamiseen, koska niillä voit tehdä sisustuksesta persoonallisen. Voit käyttää mitä valokuvaa tahansa seinäkoristeen luomiseen. Parhaista perhekuvista voi tehdä valokuvagallerian. Valokuvatapetin malli riippuu kokonaan sen tekijästä ja tarkoituksesta. Useimmilla valokuvatapettien kuvilla on pelkästään esteettinen tarkoitus, toisin kuin julkisissa tiloissa olevilla.

  Vaikkakin suuret digitaalikuvista tehdyt valokuvatapetit ovat tyylikkäitä, ne voivat olla kalliita. Voit tehdä myös itse valokuvatapetin ja tarjolla on oppaita, joissa neuvotaan kuinka se tehdään. Jos haluat tehdä oman valokuvatapetin, tarvitset seuraavat välineet ja materiaalit:

  1. digivalokuva korkealla resoluutiolla

  2. tietokone, jossa on gimp-ohjelma (gnu-kuvankäsittelyohjelma)

  3. vaahtoalusta

  4. sprayliima

  5. valokuvatulostin tai tulostus liikkeessä

  Valokuvatapetin laittamisessa seinäkoristeeksi on se etu, että siinä käytettävä liima on erilaista kuin tavallisissa tapeteissa. Seinäkoristeet voidaan irrottaa muutaman kerran ennen kuin niiden liima kuluu. Vinyylitarrat voivat kuitenkin olla hankalia poistaa, koska ne saattavat repeillä. Myös muita materiaaleja voi käyttää, kuten PVC-vapaita kangaskoristeita, joissa on 3M-tyyppinen liima takana. Toisin kuin vinyyli, tämä materiaali ei veny eikä repeydy ja sen voi irrottaa ja laittaa uudelleen toisin kuin vinyylitarrat.

  You might like the following stories


  Nopea toimitus

  Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

  Täysi takuu

  Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.