Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Vuoristovirta - Tapetti - Olohuone

234

aihetta

Vesiputoukset

Tapettivalikoimamme ansiosta voit tuoda maailman kauneimpien vesiputousten virkistävän tunnelman kotiisi. Vesiputoukset kuuluvat luonnon upeimpiin maisemiin ja ne voivat todella kirkLue lisääastaa päivän. Vaahtoavan virran tai kielekkeeltä ryöppyävän veden katselu on näkymä, jolla on elvyttävä vaikutus katsojaan. Esimerkiksi sateenkaari Gullfoss Falls -putouksen ryöppyävän veden yllä aurinkoisena päivänä on näky, joka kohentaa taatusti mielialaasi ja auttaa ajattelemaan positiivisesti. Tapetti tai valokuva, joka tuo ulottuvillesi tämänlaisen maiseman, kohentaa taatusti mielialaa kaikkina päivinä.

Löydä oikea kuva

Tapettiemme laaja valikoima antaa sinulle mahdollisuuden tutkailla näitä luonnonihmeitä. Koe Islannin jäätikön Gullfoss-putoukset, Kroatian uskomattomat Plitvice Waterfalls -putoukset ja vaahtoavat Langfossen Falls -putoukset Norjan vuonoilla. Erimuotoisia ja -kokoisia vesiputouksia on maailmalla mitä erilaisimmissa paikoissa. Kun valitset vesiputousaiheisen tuotteen valikoimastamme, voit nauttia vesiputousten kauneudesta niiden luonnollisessa ympäristössä. Esimerkiksi majesteettinen Niagaran putoukset Yhdysvaltojen ja Kanadan rajalla koostuu kolmesta erillisestä vesiputouksesta, jotka sulautuvat yhdeksi jyliseväksi vesiputouksesi. Sitä vastoin Uuden-Seelannin Fairy Falls -putoukset muodostavat herkän pitsimäisen muodon niiden virratessa alas vuorenrinnettä sen alapuolella sijaitsevaan jokeen.

Muokkaa tilaasi

Oikean seinäkoristeen valitseminen on erityisen tärkeää kun haluat luoda ainutlaatuisen ja persoonallisen tilan. Oikea tapetti vaikuttaa tilan koko ilmeeseen ja tunnelmaan, ja voi kohentaa alkuperäistä sisustustasi tai tilasi arkkitehtonista ilmettä tehokkaasti. Etsimme jatkuvasti kuvia, jotka vangitsevat vesiputousten jatkuvan liikkeen vuosikymmeniä kestäviksi taideteoksiksi. Kun valittavana on niin monta ihanaa näkymää, pyrimme vangitsemaan vain kaikista unohtumattomimmat vesiputousten kuvat tapetteihimme. Tuotteidemme ansiosta voit nauttia vesiputousten ehtymättömästä vetovoimasta kotisi yksityisyydessä tai työtilassasi.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.