Ruoho

Istu Afrikan savannien tasangoilla villien puhvelien ympäröimänä tai nauti englantilainen kuppi teetä hyvin hoidetulla nurmikolla päivänkakkaroiden ja leppäkerttujen ympäröimänä. RuohLue lisääoa esittävä seinämaalaustyö kutsuu juuri sopivasti luontoa asuintilaasi sitä kuitenkaan ylivoimaisesti peittämättä. Riippumatta siitä, onko ruohotapetti vain mielenkiintoa lisäävä vai huoneen pääpaino, se luo rauhoittavan taustan vapaille hengille ja turvapaikan levottomille mielille. Rentoudu nurmikentällä ihaillessasi veden jalokiveä yksittäisessä terässä, ikuisuus hetkessä.

Hakee ripaus luontoa kotiisi

Luonnon ripauksen tuominen kotiisi on yksi ihanista tavoista tehdä siitä viihtyisä, rentouttava ja ihana. On todella helppoja tapoja lisätä luontoa kotiisi ja yksinkertaisilla mutta tyylikkäillä tavoilla. Seinämaalausten käyttö on osoittautunut tehokkaimmaksi tavaksi tehdä sisätiloista upean näköisiä ja samalla voi luoda etsimäsi tunnelman. Halusitpa sitten rentouttavan ja rauhoittavan sisustuksen tai lämpimän ja iloisen tilan, Photowallilla on aina jotain, joka viimeistelee huoneesi ulkonäön. Yksi Photowallin upeista seinämaalaussuunnitteluista ovat Grass-seinämaalaukset. Paitsi että nämä seinämaalaukset näyttävät houkuttelevilta, ne voivat myös tehdä tilallesi jotain ihmeellistä ja poikkeuksellista. Värit ovat yksinkertaisesti hämmästyttäviä, jotka voivat luoda erilaisia vaikutuksia sisustukseen. Rauhallisista ja hillityistä väreistä lämpimiin ja iloisiin, Grass-seinämaalaukset voivat ehdottomasti olla oikea valinta kotiisi. Valitse oikea seinämaalaussuunnittelu ja saat varmasti kauniin huoneen keskipisteen, jota perheesi ja ystäväsi rakastavat.

Hyötyjä siitä, että tilassasi on luontoa

Monet ihmiset uskovat edelleen luonnon voimaan, sillä mikään maailmassa ei voita Äiti Maata. Sellaisenaan meillä on tapana ympäröidä itsemme luonnon eri elementeillä, jotta voimme nauttia niiden hyödyistä. Yksi esimerkki on esimerkiksi japanilainen puutarha. Jos katsot sitä, huomaat, että puutarha on pohjimmiltaan täynnä asianmukaisesti ja siististi järjestettyjä kasveja ja muita maanläheisiä materiaaleja. Ihmiset rakastavat oleskella näissä puutarhoissa tuntikausia, koska se rauhoittaa ja rentouttaa sekä kehoa että sielua. On havaittu, että ihminen voi tehdä enemmän ja keskittyä enemmän, jos mieli ja keho ovat rentoutuneet. Työpaikalla tutkimukset ovat osoittaneet, että työntekijät, joita ympäröivät luonnon elementit, ovat yleensä tuottavampia ja keskittyvät työhönsä paremmin. Näin ollen yrityksen tulot kasvavat ja työntekijöiden vaihtuvuus vähenee. Sen lisäksi, että Grass-seinämaalaukset ovat kauniita huonekoristeita, niistä voi tehdä hämmästyttävän keskipisteen, jota perheesi ja ystäväsi varmasti ihailevat.

Mitä erityistä Grassissa on

Ruoho on suuri monokotisten kukkivien kasvien suku. Perheeseen kuuluvat viljakasvien ruohot, bambut ja ne, joita tavataan luonnollisilla niityillä, nurmikoilla ja laitumilla. Se on kasvi, jolla voi olla monenlaisia hyviä vaikutuksia, niin kehoon kuin tilan esteettisyyteen. Ruohoa on pidetty harmonian ja kehityksen symbolina. Se toimii parhaiten missä tahansa tilassa, olipa kyseessä sitten toimisto tai koti. Maanläheisiin väreihin kuuluvana vihreä voi rentouttaa silmiä ja virkistää mieltä ja kehoa. Ruoho voi niin ikään vaikuttaa myönteisesti työntekijöiden tuottavuuteen, sillä se voi myös stimuloida aivoja. Sinänsä ruoho seinällä on todella hyvä sisustus. Se voi toimia taustana huonekaluille ja muille sisustuselementeille. Älä siis koskaan unohda lisätä tilaan ripaus vihreää aina, kun päätät sisustaa sen. Hyvää sisustamista!
Tuotetiedot