Tammet

Tammi on kautta historian ollut voiman, kestävyyden ja luotettavuuden symboli. Ilmaisua Stronger Than Oak siteerataan erittäin hyvästä syystä. On myös hämmästyttävää miettiä tämän HerLue lisääkuleen luonnonihmeen alkuperää. Pienimmästä tammenterhosta kasvaa mahtavin tammi. Se toimii meille kaikille vertauskuvana siitä, että vaatimattomimmasta alusta syntyy kaikkein voimakkaimpia asioita. Photowall kunnioittaa tätä upeaa luonnonihmettä omassa tammi-seinämaalaussarjassaan. Nämä ainutlaatuiset kuvat kuvaavat näitä voiman titaaneja kiehtovassa ja miellyttävässä valossa. Anna näiden tammien seinämaalausten täyttää kotisi vakaudella ja vankalla kauneudella. Nämä tammipuiden seinämaalaukset näyttävät sensaatiomaisilta olohuoneesi keskipisteenä tai keskipisteenä. Kutsu koko perhe solidaarisuuden eleenä istumaan kanssasi olohuoneeseesi ja yksinkertaisesti ihailemaan näiden tammien seinämaalausten majesteettisuutta ja armoa. Ne eivät ole pelkästään silmiä hiveleviä koristeita, vaan ne voivat myös toimia muistutuksena siitä, että perheen tulisi aina pysyä vahvana ja hyvin ankkuroituneena rakkauteen ja uskollisuuteen. Anna näiden tammipuiden seinämaalausten olla pysyvä osa kotiasi.

Tammipuiden seinämaalaukset ovat vahvoja

Tammi luokitellaan tieteellisesti pensaaksi tai puuksi. Se kuuluu Quercus-sukuun ja kuuluu pyökkiperheeseen. On mielenkiintoista huomata, että tammilajeja on yleisesti olemassa lähes viisisataa. Ne voivat kasvaa monenlaisessa ilmastossa viileästä trooppiseen, minkä vuoksi ne ovat yleistyneet Amerikoissa, Euroopassa, Aasiassa ja Afrikassa. Jopa Kiinan kaltaisissa paikoissa mahtava tammi kukoistaa. Photowall tekee kunniaa tälle vankalle kasviston esimerkille "Great Oak Tree", "Oak Tree Road" ja "Angel Oak" upeassa tammiseinämaalausten kokoelmassaan. Nämä hämmästyttävät kuvat esittelevät tämän ihmeellisen luonnonihmeen täydessä vihreässä loistossaan ja antavat samalla varjoa ja viileyttä kaikille, jotka joutuvat sen lehtien alle. Anna näiden tammipuiden seinämaalausten roikkua rentoutumistiloissasi ja tunne, kuinka luonnon kevyt käsi koskettaa aistejasi ja vuodattaa pois kaikki huolet ja murheet päivän ajaksi. Istu suosikkisohvallasi kylmän oluen kanssa, kun katselet näitä tammipuiden seinämaalauksia, ja tunnet kuin olisit vaeltamassa metsämaisemien halki lauhana iltapäivänä.

Tammipuiden seinämaalaukset

Vakioidut tammipuiden seinämaalaukset Keskiajan taisteluissa tammi oli keskiajan puulaji, josta valmistettiin upeita aseita, kuten trebuchetteja ja piiritysmoottoreita. Jopa Jerusalemiin ristiretkien aikana tammea tuotiin suuria määriä, jotta voitiin valmistaa näissä monumentaalisissa taisteluissa käytettyjä aseita. Kun espanjalainen armada päätti valloittaa maailman, sen tammimetsät olivat lähes tyhjentyneet, kun niitä korjattiin historian kirjojen sivuilla esiintyvien suurten espanjalaisten kaleerien valmistamiseksi. Tämän puun valtava lujuus on ollut kaikenlaisen rakentamisen mittapuu ennen rautakauden alkua. Photowall antaa sinulle paremman näkymän "Ilta-auringon säteet tammen syyslehdillä", "Talvinen tammi Ruotsissa" ja "Elävien tammien alla" hienossa valikoimassaan tammen seinämaalauksia. Nämä upeat kuvat kuvaavat näiden hienojen luontokappaleiden eteeristä ja myyttistä laatua. Anna näille tammien seinämaalauksille koti yksityisessä työhuoneessasi tai minikirjastossasi ja tunne itsesi yhdeksi tämän vuosisadan suurista luonnontieteilijöistä, joka pohdiskelee luonnon erityispiirteitä valistuneelta istuimeltasi.

Kestävä ja luotettava

Mielenkiintoista on kuitenkin se, että näissä tammissa on romanttinen ja tunteisiin vetoava piirre, josta on vaikea päästä eroon. On jopa olemassa laulu, jossa kehotetaan sitomaan keltainen nauha yhden tällaisen puun ympärille osoitukseksi siitä, että todellinen rakkaus säilyy ajasta ja etäisyydestä huolimatta. Englantilaisissa taruissa ja myyteissä moni kaunis neito ja komea urhea ritari ovat kaiverruttaneet nimensä ikivanhoihin tammipuihin todistukseksi kuolemattomasta rakkaudestaan. Photowall antaa sinulle vielä enemmän rakastettavaa "Majestic Oak Tree", "Mighty Oak Tree" ja "Mighty Oak" -nimillä, jotka kuuluvat sen merkittävään tammiseinämaalausten kokoelmaan. Aseta muutama näistä keittiöön tai ruokasalin seinälle innoittamaan vilkasta keskustelua ja vilkasta kiusoittelua ruokailun aikana. Nämä hämmästyttävät tammipuiden seinämaalaukset tuovat varmasti elämää ja elinvoimaa tylsähköihin tiloihisi. Näitä tammipuiden seinämaalauksia on saatavana monenlaisissa väreissä ja malleissa, joista huolellinen kaupunkilaisasukas voi valita. Ne on valmistettu materiaaleista, jotka ovat taatusti turvallisia kotisi sisällä ja turvallisia lapsillesi. Nämä tammipuiden seinämaalaukset ovat täydellinen lisä kotiisi.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1