Pyökit

Pyökki on Fagaceae-sukuun kuuluva puu, joka kasvaa Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Tätä puuta on noin kymmenestä kolmeentoista lajia. Puut ovat yksikotisia eli niillä on sLue lisääekä uros- että naaraskukkia samassa kasvissa. Ne kasvavat keväällä heti uusien lehtien ilmestyttyä. Photowall kunnioittaa tätä mielenkiintoista luonnonihmettä omalla pyökkiseinämaalausten sarjallaan. Nämä hämmästyttävät kuvat kuvaavat tämän lehtimaisen ihmeen rauhallista ja seesteistä luonnetta. Ripusta nämä pyökkien seinämaalaukset olohuoneeseesi tärkeimmäksi keskipisteeksi. Tulet huomaamaan, että kaikki, jotka viipyvät tässä paikassa, ovat rennompia ja ystävällisempiä. Kiinnitä nämä pyökkipuiden seinämaalaukset vapaa-ajan asuntosi seinille ja tunne, kuinka päivän jännitys ja stressi yksinkertaisesti katoavat. Voit jopa sijoittaa muutaman näistä Beech trees -seinämaalauksista oleskelutiloihisi, jotta tunnet olevasi raikkaassa, puhtaassa metsässä. Ei ole mitään rajaa sille levollisuudelle ja rauhoittavalle laadulle, jonka nämä kuvat voivat tuoda kotiisi. Anna näiden Beech trees -seinämaalausten olla pysyvä osa kaupunkiasuntoasi.

Tranquil in Beech trees seinämaalaukset

Eurooppalaista pyökkilajia käytetään pääasiassa huonekalujen, lattianpäällysteiden ja muiden rakennustarvikkeiden valmistukseen. Toisia lajeja hyödynnetään polttopuuna, ja taas toisia käytetään olutta valmistettaessa käymissäiliöiden pohjan vuoraamiseen. Sitä voidaan käyttää myös kinkun, makkaroiden ja juustojen savustamiseen. Photowall osoittaa kunnioitusta tätä ihmeellistä puuta kohtaan "Pyökkimetsällä", "Vihreällä pyökkimetsällä" ja "Ponthusin pyökillä" upeassa pyökkiseinämaalausten kokoelmassaan. Nämä hämmästyttävät kuvat kuvaavat näitä puita sellaisina kuin ne ovat luonnollisessa elinympäristössään. Kun sinulla on nämä kuvat kotonasi, tuntuu kuin olisit syvässä ja rauhallisessa metsässä, kaukana hullusta väkijoukosta ja päivittäisen esikaupunkielämän hälinästä. Pelkästään näiden pyökkiseinämaalausten katseleminen siirtää sinut rauhoittavammalle ja huolettomammalle vyöhykkeelle. Anna ajatustesi ja tunteidesi kulkea vapaasti ja tunne, kuinka päivän jännitys yksinkertaisesti valuu pois näiden pyökkiseinämaalausten avulla. Niiden ottaminen kotiisi voi olla ratkaisevaa sielusi lataamisen ja loppuunpalamisen välillä.

Serene pyökkiläisissä seinämaalauksissa

Toisen maailmansodan aikana natsit syyllistyivät juutalaisiin kohdistuneisiin julmuuksiin, jotka kauhistuttivat ja sairastuttivat koko maailmaa. He tekivät tämän keskitysleireillä ja ghettoissa. Yksi pahamaineisimmista näistä leireistä oli nimeltään Buchenwald, joka sai nimensä sanasta Buche, joka tarkoittaa saksaksi pyökkiä. Tämä johtuu siitä, että leiriä ympäröi pyökkimetsä. Photowall kunnioittaa tätä vaatimatonta puuta, josta tuli osa historiaa, hienon pyökkiseinämaalaustensa "Black Beech-Grey", "River and Beech Woodland" ja "Green Forest in Spring" -valikoimassaan. Näissä kuvissa näkyy hyvin rauhoittava ominaisuus, joka tekee näistä puista täydellisen keskipisteen aistien rauhoittamiseen. Aseta muutama näistä pyökkiseinämaalauksista sänkysi päälle, ja huoneesi muuttuu reheväksi ja hedelmälliseksi metsäksi. Nukut kuin vauva joka yö, kun ympärilläsi on näitä pyökkiseinämaalauksia. Voit jopa sijoittaa näitä hienoja koristeita käytävillesi, jotta huoneesta toiseen siirtyminen olisi miellyttävämpi kokemus. On lähes rajaton ilo, jonka nämä kuvat voivat tuoda kotiisi.

Tyydyttävä ja luonnollinen

On aina ollut kiinnostavaa huomata, miten metsän ja vehreyden kuva on auttanut lievittämään ihmisten ahdistusta ja masennusta. Jopa psykologian käytännöissä yksi yleisimmin suositelluista vastalääkkeistä akuuttiin ahdistuneisuushäiriöön on ympäröidä itsensä rehevällä vehreydellä ja hedelmällisellä kasvillisuudella, kun se on mahdollista. Photowall auttaa sinua rentoutumaan ja rentoutumaan "Sumuinen pyökkimetsä", "Pyökkimetsä veden äärellä" ja "Ruotsalainen pyökkimetsä II" upeassa pyökkiseinämaalausten kokoelmassaan. Näitä seinämaalauksia on tarjolla laaja valikoima värejä ja malleja, joista täydellinen esikaupunkien luonnonystävä voi valita. Ne on valmistettu materiaaleista, jotka ovat taatusti turvallisia kotisi sisällä ja turvallisia lapsillesi. Nämä Beech trees -seinämaalaukset sopivat täydellisesti yhteen minkä tahansa seinän tai tapetin värin kanssa, jonka valitset niiden taustaksi. Anna kotisi tulla rauhan ja seesteisyyden pyhäkkösi näiden hämmästyttävien koristeiden kanssa niiden sisällä. Anna perheesi jakaa lämmön ja kodikkuuden tunne istumalla heidän kanssaan ja yksinkertaisesti nauttimalla heidän seurastaan, kun sinua ympäröivät nämä pyökkipuun seinämaalaukset.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-47 47:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5–8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.