Kuuset

Photowallin suuresta kuusen ja männyn seinämaalausten kokoelmasta näet, että vaikka nämä molemmat puulajit ovat havupuita ja kantavat käpyjä, ne kasvavat eri tavalla. Toinen ero näideLue lisään kahden puulajin välillä on se, että kaikki kuusilajit ovat kotoisin pohjoisen pallonpuoliskon hyvin kylmiltä tai vuoristoalueilta, kun taas mäntylajit kasvavat kylmiltä alueilta subtropiikkiin. On erittäin hauskaa käydä läpi kuusen ja männyn seinämaalauksia ja katsoa, voitko erottaa ne toisistaan. Kuuset kasvavat johdonmukaisesti korkealla, pystyyn nousevalla kolmiomaisella muodolla, joka on pohjimmiltaan klassinen teräväkärkinen puu, joka on leveämpi alhaalla olevista oksista. Männyt ovat myös pystyssä, mutta niillä on enemmän avoin, pyöreä lehtikatos, joka on joskus löyhästi kolmiomainen mutta epäsäännöllinen tai näyttää kypsyessään särmikkäältä tikkarilta. Löydät runsaasti kauniita esimerkkejä molemmista kuusen ja männyn seinämaalauksista. Olipa kyseessä asuin-, virkistys- tai yritystila, ne hyötyvät valtavasti näiden kuusen ja männyn seinämaalausten kauneudesta ja armosta.

Nauti kuusen ja männyn seinämaalausten viileydestä

Vuodenajat voivat muuttaa mielialaa, vaikuttaa elämäämme ja muuttaa näkökulmia. Sanotaan, että talvi on mietiskelyn aikaa ja kutsuu meitä hiljentämään mielen, hiljentämään sielun ja puhdistamaan sisäiset toimintamme. Voit varmasti tukea tätä Photowallin kuusen ja männyn seinämaalausten, kuten "Long way Home", avulla. Tämä kaunis kohtaus tuo täydellisesti esiin talven vetovoiman. Rikkaiden yksityiskohtiensa ja upean sommittelunsa ansiosta tämä erityinen kuusen ja mäntyjen seinämaalaus saa sinut tuntemaan, että olet juuri siellä, tekemässä syvimpiä ajatuksiasi ja tekemässä tärkeitä päätöksiä. Ennakoivammille, jotka haluavat sisustukseensa hieman toimintaa, et voi mennä vikaan kuusen ja mäntyjen seinämaalauksen, kuten "Night Powder Turns with Adrien Coirier", kanssa. Talviurheiluun liittyviä kuusen ja männyn seinämaalauksia, jotka voivat nostaa sisustuksen panosta, on runsaasti.

Taiteilijan työkalu

Me ihmiset emme rakasta puita vain niiden käytännöllisen käytön ja toiminnallisten syidemme vuoksi. Puut voivat olla myös hyvin kauniita, niin korkeita, että ne näyttävät koskettavan taivasta ja niin suuria ympärillä, ettei niitä voi edes halata. Litania taiteilijoita, sekä ammattilaisia että harrastajia, on maalannut kuvia puista, ja niistä on omistettu tuhansia runoja, lauluja ja tarinoita. Ihanilla kuusen & männyn seinämaalauksilla voi olla sama vaikutus, jonka lähes jokainen meistä on tuntenut jossain vaiheessa, joka yksinkertaisesti pysähtyy nauttimaan puun kauneudesta. Ne auttavat sinua hengittämään ja antavat sinulle uuden arvostuksen luontoa, elämää ja lähiympäristöä kohtaan, ehkä jopa herättävät seikkailunhalusi ja lähdet erämaahan. Tutustu vaikkapa "Camping in the Pine Forest", Photowallin kuusen ja mäntyjen seinämaalaukseen, joka saa sinut heti rauhoittumaan ja antaa sinun kerätä ajatuksiasi.

Kuusi & mänty seinämaalaukset ja niiden monipuolisuus

Kuten voit jo huomata, tämä monipuolinen ja upea puukokoelma sopii myös lastenhuoneisiin. Tämän kategorian värit ovat ystävällisiä, eikä aihe ole optisesti tai henkisesti ylivoimainen. Kuusen ja männyn seinämaalaukset voivat muodostaa rauhoittavan taustan lastenhuoneeseen tai työhuoneeseen. Sen katseleminen rauhoittaa heitä, saa heidät keräämään ajatuksiaan ja siten keskittymään paremmin. Fir & pine trees -seinämaalaukset, kuten "Sunrise at Alpine Lake Basin, USA", ovat täydellisiä esimerkkejä siitä, miksi tällaiset motiivit voivat tarjota suuren vetovoiman mutta myös hyvän tunnelman lapsesi ympäristöön. Jopa olohuoneessa tai perhehuoneessa kuusen ja mäntyjen seinämaalaukset, kuten "Val Gardena, Dolomiitit Italiassa", voivat olla yhteinen nimittäjä, joka tuo yhteen kaikenikäiset perheenjäsenet.

Lisää valinnanvaraa

Näiden luonnon jättiläisten erilaisten tulkintojen lisäksi voit valita myös tosielämän valokuvauksen tai edellä mainitun taiteellisuuden. Vielä enemmän palettia lisäävät eri puolilta maailmaa peräisin olevien kuvauspaikkojen moninaisuus. Tätä silmällä pitäen voit itse asiassa tehdä pienen maailmanympärysmatkan kuusen ja männyn seinämaalausten avulla. Olisi erittäin hauskaa, jos voisit koristella yhden osan asunnostasi amerikkalaisia maisemia esittävillä kuusen ja männyn seinämaalauksilla ja toisessa huoneessa varustaa seinät Euroopan upeimmilla luonnonkuvilla. Olet taatusti kaupungin puheenaihe näillä Photowallin valtavilla kuusen ja männyn seinämaalauksilla.
Tuotetiedot