Puut

Mikään ei avaa tilaa paremmin kuin seinämaalaus puusta. Olipa kyseessä sitten lumipeitteeseen kääritty metsä tai auringonvalon miekan ritariksi lyöty itkupaju, puun ympärillä vallitseLue lisääe kunnioituksen ja kunnioituksen tunne. Kutsu luonnon hoitaja kotiisi tapetilla, joka vangitsee sen yksinkertaisen kauneuden olemuksen. Kutsu hengityksen antaja, lintujen koti ja valon luoja keskuuteesi, jotta ehkä sinäkin voit omaksua anteliaisuuden voiman.

Feel the freshness with Trees wall wall wallmarks

Kasvi- ja kukkakoristeet ovat muodissa. Niistä on tullut tärkeä olemus monien kotien ja laitosten sisustuksessa. Puut ja kasvit ovat aina olleet tärkeä koriste-elementti kodeissa, liiketiloissa tai toimistoissa. Tunne ja koe talvi, kevät, kesä ja syksy näiden Photowallin upeiden seinämaalausten avulla. Kirkkailla väreillä varustettuja puita voidaan käyttää keskipisteenä ja ne voivat kiinnittää huomiota vuodenajasta riippumatta. Seinämaalaukset voivat lisätä väriläiskiä ja -ruiskeita yksitoikkoiseen ympäristöön. Ajattelemme esimerkiksi, että kasvit ja puut ovat puhtaasti vihreitä. Todellisuudessa on kuitenkin olemassa monia vihreän sävyjä. Lehdet voivat vaihdella syvänvihreästä oliivinvihreään. Kun niihin lisätään muutama koriste-esine, ne voivat lisätä mielenkiintoa elävämmällä tavalla. Puut seinämaalaukset lisäävät kokonaisuutta ja auttavat luomaan tilan yleisilmeen ja syötön. Esimerkiksi palmut lisäävät trooppista tunnelmaa hotelleihin ja ravintoloihin. Ne tuovat myös oikean lisän nykyaikaiseen, minimalistiseen toimistosuunnitteluun.

Puiden ja sisustuksen hyvä puoli

Puut tarjoavat runsaasti terveys- ja hyvinvointihyötyjä niille, jotka työskentelevät, asuvat ja vierailevat rakennetussa sisäympäristössä. Asiantuntijat ovat vuosien varrella todistaneet, että puut ja kasvit saavat meidät voimaan paremmin. Niillä on kyky poistaa haitallisia aineita ilmasta. Puiden on myös todettu vähentävän sisäilman hiilimonoksidipitoisuuksia. Näiden lisäksi puut vaikuttavat yleiseen hyvinvointiin. Ne auttavat tuottamaan mielihyvän, rauhallisuuden ja väsymyksen tunteita ja luovat virkistävän ympäristön. Näköyhteys luontoon vähentää intensiiviseen keskittymiseen liittyvää väsymystä. Ne voivat myös parantaa tuottavuutta, mikä on hyödyllistä työpaikalla. Puiden seinämaalaukset ja kasvit täyttävät monia tarpeita rakennuksen sisustuksessa ja toiminnassa. Ne maksavat vähemmän kuin kalliit taideteokset ja paljon vähemmän kuin uusien seinien rakentaminen tai katon laskeminen. Seinämaalaukset edistävät paljon muutakin: ne parantavat terveyttämme, vähentävät stressiä ja parantavat aivojemme toimintaa.
Tuotetiedot