Metsät & metsämaat

Lukuisten tapettiemme vehreät metsämaisemat tuovat kauneutta toimistoon tai kotiin. Ne antavan lepohetken ja pakopaikan kiireisestä arkipäivästä, ja tuovat luonnon rauhoittavan ja viLue lisäärkistävän elementin ulottuvillemme.

Havumetsät

Havumetsämaisema on kiistatta kaunis. Kaikki kaupunkilaiset eivät kuitenkaan pääse nauttimaan metsän rauhasta niin usein, kuin haluaisivat. Tapettiemme avulla tuot palasen haluamaasi maailmaa lähelle sinua. Tai ehkä haluaisit luoda kokonaisen metsäteeman kotiisi erilaisilla havumetsäaiheisilla tapeteilla eri huoneisiin? Tapettimme lisäävät kaunista dramatiikka ja eleganssia kaikkiin tiloihin. Sunbeam through Trees -tapetin kuvitus on vehreä ja rauhallinen. Tähän maisemaan olisi totisesti ihana herätä aamuisin. Tapettivalikoimassamme on lukuisia eri vaihtoehtoja. Esimerkiksi kukkien ystävä löytää valikoimastamme vaikuttavat metsämaisemat kukkineen. Beautiful Bluebells -tapetti on tästä hyvä esimerkki. Viidakko/Sademetsä Monet meistä eivät koskaan pääse matkustamaan sademetsään tai viidakkoon, mutta tapetti näissä teemoissa on loistava lohdutuskeino sille, joka unelmoi näistä paikoista. Voit nauttia eksoottisesta maisemasta joka päivä, kun valitset huikean viidakko- tai sademetsätapetin. Waterfall Fantasy -tapetti kuljettaa rauhalliseen ja persoonalliseen maailmaan, jossa on muun muassa vesiputouksia, kukkivia purppuransävyisiä puita, sekä lintuja. Tämä tapetti sopii täydellisesti esimerkiksi makuuhuoneeseen, toimistoon, keittiöön, vierashuoneeseen tai olohuoneeseen. Jungle-tapetti on värikäs kuvitus, jonka auringonpaiste, elefantit, papukaijat ja muut eksoottiset olennot saavat sydämesi sulamaan kauneudellaan.

Oksat

Jos etsit oksakuvioitua tapettia, valikoimastamme löydät varmasti mieleisesi. Birch Grove Night Sepia -tapetin kuvitus on ihastuttavan yksinkertainen toteutus, jossa puiden lämpimät sävyt yhdistyvät tummanharmaaseen taustaan. Bohemian Birds Beige on hyvä valinta niille, jotka rakastavat lintuja ja oksia. Tämän kuvituksen valkoiset oksat sointuvat kauniisti yhteen beigenväristen lintujen kanssa. Lintujen toteutuksessa näkyy vesivärimäinen tyyli. Tämä kuvitus saa minkä tahansa tilan näyttämään ihastuttavalta ja hauskalta pelkistetyn kauniin tyylinsä ansiosta.

Lehtipuu

Jos etsit lehtipuuaiheista kuvitusta, valikoimastamme löydät lukemattoman määrän persoonallisen upeita ja ilmeikkäitä tapetteja. Pearl Rays of Sunlight on tapetti, jossa on majesteettisuutta. Voit melkein tuntea auringon lämmittävän kasvojasi, kun seisot tämän kauniin tapetin edessä. Gold Trees in Park tuo majesteettisuutta tilaasi kauniilla syksyn kultaisilla sävyillä, sekä ylväästi kaartuvilla puilla. Woodland Autumn Water on tapetti, jossa puro virtaa ihastuttavan syksyisen metsämaiseman halki. Säväyttävä maisema saa aikaan sen, että sitä haluaisi lähteä katsomaan paikan päälle.

Koivu

Koivupuut ovat itsessään koruttoman kauniita: valkoisena hohtava runko, pienet, herkät lehdet sekä korkeuksiin yltävä arvokkuus. Tässä kategoriassa valittavanasi on eri vuodenaikoina kuvattuja koivumaisemia monentyyppisen tyylin luomiseen. Snow-Covered Silver Birches -tapetissa on ihana talvimaisema sille, joka rakastaa lunta ja pakkasta. Tämä on myös oiva tapa tuoda luminen maisema ulottuvillesi, jos sinulla ei ole mahdollisuutta kokea sitä asuinseudullasi. Birch Path -tapetti on viehättävä vesivärityyppinen kuvaus koivujen reunustamasta metsätiestä. Kun tätä katsoo, haluaa pois kaupungista!

Bambu

Valitse lukuisista bambuaiheisista tapeteistamme. Esimerkiksi Bamboo Illustration -tapetti on loistava valinta tilaan, jonne halutaan rentouttava, moderni ja minimalistinen ilme. Bamboo Forest -tapetissa näkyy tiheää ja vihreää bambupuurivistöä, joiden välistä pilkottaa sininen taivas. Tämä sopisi hyvin yhteen neutraalissa ympäristössä esimerkiksi beigen, harmaan ja valkoisen seinän kanssa. Kaikki bambuaiheiset kuvituksemme tuovat mihin tahansa tilaan harmonisen tunnelman.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.