Meret & valtameret

Tutustu meren ja valtamerten syvyyksiin upeiden vedenalaisten seinämaalaustemme avulla. Ympäröi itsesi värikkäillä suosikkikalahahmoillasi, kuten vasarapää, Mako ja tiikeri. Ui lukuisLue lisääten kalaparvien kanssa ja hämmästy niiden syvistä, eloisista väreistä. Ota kyytiin lukuisten tukkimiehenkilpikonnien selkään ja sukella syvälle merenpohjaan. Meri on omaleimainen ja kryptinen paikka, täynnä salaisuuksia ja seikkailuja. Taustakuvamme antavat sinulle mahdollisuuden ryhtyä syvänmeren sukeltajaksi ja löytää itse kaikki veden ihmeelliset aarteet.

Meren alla olevat seinämaalaukset

Syvänmerensukelluksen harrastajille on tarjolla laaja kokoelma vedenalaisia taideteoksia. Valikoimamme merenalaisia seinämaalauksia herättää innokkaimpienkin kalastajien halut. Syvänveden marliinista trooppisen veden purjekaloihin, nämä maagiset taustakuvat voivat tarjota oikean maiseman huoneisiisi. Kuvittele snorklausta eksoottisessa valtameriympäristössä tai sukellusta rauhallisessa trooppisessa paratiisissa. Kuvittele nyt, että voit tarkkailla upeita vedenalaisia maisemia joka päivä kotona tai toimistossa. Kilpikonnista ja delfiineistä haikaloihin ja valaisiin - seinämaalauksissamme on täydellinen taideteos, joka saa jokaisen päivän tuntumaan kuin meressä vietetyltä päivältä.

Koralliriutta-seinämaalaukset

Meren alla, syvällä valtameressä tai koralliriutalla on niin paljon nähtävää. Veden alla oleminen, kun ympärilläsi myllertää lukuisia vesieläimiä, voi olla jännittävää. Taustakuvalla voit herättää huomattavan vedenalaisen eläinkolonian henkiin toimistosi tai kotisi seinälle. Valtamerissä on niin paljon elämää, eikä mikään edusta sitä niin hyvin kuin taustakuva. Seinämaalaukset herättävät eloon eksoottisten kalojen parvet, jotka asettuvat kaikkialla värikkäisiin koralleihin ja joiden ympärillä parveilevat nidarialaiset tai piikkinahkaiset. Näet hämmästyttäviä äyriäisiä, simpukoita ja katkarapuja, ja kiehtovia piikkinahkaisia, merisiilejä ja meritähtiä. Korallien ympärillä voi nähdä liiteleviä meduusoja ja satunnaisesti merenpohjassa kaivautuvia merikilpikonnia. Suuremmat merenelävät voisivat myös herätä henkiin suuressa kauniissa tapetissa, joka on sijoitettu täydellisesti huoneen sopivimpaan kohtaan. Nauti koralliriutan seinämaalauksissa upeasta särkikalojen, klovnikalojen ja perhoskalojen parvesta. Taustakuvissa on upea valikoima kaloja, punaraidallisista pitkänokkakaloista kirkkaan keltaisen värisiin perhoskaloihin. Ankerias ja muraali on kuvattu uimaan käärmeen tavoin, ja kalmarit liukuvat ylös ja alas ruokaa etsiessään. Kuvittele siis olohuoneeseesi, makuuhuoneeseesi, keittiöön tai toimistoosi kaunis koralliriuttatapetti, joka sytyttää hymyn kasvoillesi. Koralliriutta-taustakuvamme uudistavat asuintilasi viehättävästi merieläinten huomattavien kuvien kokoelmalla. Valtamerestä inspiroituneet seinämaalaukset sopivat hyvin lasten makuuhuoneisiin ja lastenhuoneisiin ja parantavat heidän huoneidensa rauhallista ympäristöä houkuttelevilla kuvilla kauniista vedenalaisista eläimistä.

Vedenalaiset trooppiset kalat seinämaalaukset

Tarkkaile, kuinka kunnioitusta herättävät vesieläimet heräävät henkiin seinilläsi upeiden vedenalaisten merellisten seinämaalausten kuvien avulla. Jokainen seinämaalaus tarjoaa erillisiä ja virkistäviä kuvia kaloista ja muista upeista elämänmuodoista, jotka viihtyvät veden alla. Seinämaalauksemme ympäröivät tilasi kestävyydellä, ilmeisellä seesteisyydellä ja erinomaisen valtamerten ja niiden ylläpitämän ekosysteemin voimalla. Nämä taustakuvat ovat inspiroivia ja muuttavat seinäsi näyttökeskuksiksi joistakin merkittävimmistä luonnon merellisistä ihmeistä. Photowallin vedenalaisissa seinämaalauksissa on upeita valokuvia ja kuvituksia vedenalaisesta elämästä, jotka on otettu eri puolilla maailmaa. Eräässä vaikuttavassa seinämaalauksessa on kuvattu enkelikaloja, jotka uivat merivirtoja pitkin etsiessään ruokaa. Toisessa seinämaalauksessa delfiiniparvi hyppää vedestä, ja taas toinen kuvaa sinimarliinia syömässä mahi-mahia. Valittavana on kymmeniä trooppisia kalaseinämämaalauksia, joissa kaikissa on erilaisia eksoottisia kalalajeja ja muita trooppisten vesien vesieläimiä.
Tuotetiedot