Ruotsin valtameren horisontti - Tapetti - Aula

859

aihetta

Meret & valtameret

Tutki merten syvyyksiä tapettiemme avulla, jotka kuvaavat ilmiömäisesti vedenalaista elämää. Ympäröi itsesi värikkäillä lempikaloillasi, piditpä sitten vasara-, makrilli- tai tiikerihLue lisääaista. Sukella kalojen maailmaan, ja hämmästy sen syvistä, eloisista väreistä. Matkusta valtameren syvyyksiin lempeiden merikilpikonnien selässä. Valtameri on ainutlaatuinen ja arvoituksellinen paikka, täynnä salaisuuksia ja seikkailuja. Tapettimme antavat sinulle mahdollisuuden syvänmerensukellukseen ja kiehtovien vedenalaisten aarteiden löytämiseen.

Meren syleilyssä

Syvänmerenkalastuksen faneille on valikoimassamme runsaasti valinnanvaraa. Tapettivalikoimamme vedenalaisen maailman ihmeistä vakuuttaa kokeneimmankin kalamiehen. Syvänmeren marliinikaloista trooppisiin purjekaloihin - näistä taianomaisista tapeteista löydät juuri omaan tilaasi sopivat tapetit. Kuvittele itsesi snorklaamassa eksoottisissa valtamerimaisemissa, tai sukeltamassa rauhallisissa trooppisissa paratiiseissa. Kuvittele sitten eteesi mitä ilmiömäisin vedenalainen maisema: nyt voit katsella sitä joka päivä kotona tai toimistossa. Kilpikonnista delfiineihin, ja haikaloista valaisiin - tapettimme kuvitukset loihtivat vedenalaisen jännittävän maailman kotiisi joka päivä.

Koralliriutta-aiheiset tapetit

Veden alla on uskomattoman paljon nähtävää, oli kyse sitten valtameren syvyyksistä tai koralliriutoista. Vedenalaisen kasvuston ja eläimistön ympäröidessä sinut pääset kokemaan todella jännittäviä hetkiä. Tapettiemme ansiosta voit nyt herättää vedenalaisen eläimistön henkiin toimistossa tai kotona. Tapettimme ilmentävät uskomattoman taitavasti monipuolisen vedenalaisen elämän tunnelmaa. Ne tuovat kotiisi eksoottiset kalaparvet, värikkäät koralliriutat, polyypit ja meritähdet. Äyriäisiä, simpukoita, katkarapuja, kiehtovia meritähtiä ja -siilejä, kauniiden meduusojen ympäröimiä koralliriuttoja sekä merenpohjaa tutkivia merikilpikonnia... Kattava vedenalainen maailma voidaan tuoda katsojan ulottuville myös suurella tapetilla, joka sijoitetaan kodin keskiöön kaikkien ihailtavaksi. Koralliriutta-aiheisissa tapeteissamme voit ihastella vuokko- ja perhoskaloja. Kuvituksissamme esiintyy joukko mitä kauniimpia kaloja aina punaraitaisista nokkakaloista kirkkaankeltaisiin perhoskaloihin. Monimuotoiseen syvänmeren eliöstöön kuuluu myös käärmemäisiä ankeriaita ja hauskoja mustekaloja. Kaunis koralliriutta-aiheinen tapetti olohuoneessa, makuuhuoneessa, keittiössä tai toimistossa saa varmasti hymyn kasvoillesi. Koralliriutta-aiheisilla tapeteillamme ja niiden vaikuttavilla kuvituksilla kiehtovasta vedenalaisesta elämästä luot tilastasi pittoreskin miljöön. Merestä inspiraationsa saaneet tapetit sopivat myös hyvin lastenhuoneisiin, ja korostavat näiden tilojen rauhallisuutta kiehtovilla kuvilla kauniista vedenalaisesta eläimistöstä.

Vedenalaiset trooppiset kalat

Näe vaikuttavien vedenalaisten lajien heräävään henkiin, kun valitset seinällesi kauniin tapetin tästä kategoriasta. Jokaista tapettia koristaa persoonallinen ja virkistävä kuvitus kaloista ja muista vedenalaisista lajeista. Tapettimme ympäröivät tilasi valtamerien monimuotoisuudella, rauhallisuudella ja voimalla, joka on ilonasi pitkään. Inspiroidu tapeteista, jotka muuttavat tilan kuin tilan merellisten ihmeiden näköalapaikaksi. Photowallin meriaiheisten tapettien valikoima sisältää valokuvia ja kuvituksia vedenalaisesta elämästä kaikkialta maailmasta. Tapeteistamme löytyy muun muassa kaunis kuvitus sinikeltaisten keisarikalojen parvesta etsimässä ruokaa. Löydä myös kaunis delfiiniparvi hyppäämässä ilmaan ja sinimarliinien hurmaava joukko ruokailemassa. Tapettivalikoimassamme on kuvituksia lukuisista trooppisista kalalajeista, joiden ansiosta voit ihastella mitä eksoottisempia kalalajeja ja muita trooppisten vesien asukkaita oman kotisi sohvalta.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.