Napaseudun maisemat

Teknisen määritelmän mukaan polaarimaisemat ovat pohjois- ja etelänavoilla sijaitsevia maanpäällisiä näkymiä. Ne ovat jäätyneitä tundroja, jäätiköitä, vuorenhuippuja, hyllyjä ja useitLue lisääa muita maamuodostelmia, jotka muodostavat tämän alabasterimaiseman. Photowall kunnioittaa tätä jäistä mutta kaunista maata omalla kokoelmallaan polaarimaisemia sisältävistä seinämaalauksista. Näissä henkeäsalpaavissa kuvissa on kuvattu joitakin yleensä napa-alueilla nähtäviä maamassoja. Ripusta muutama näistä polaarimaisemat-seinämaalauksista olohuoneesi seinille ja katso, kuinka ilmankosteus laskee välittömästi ja alue viilenee jo pelkästään siksi, että ympärilläsi on näitä vangitsevia kuvia. Läheisesi ja vierailijasi tuijottavat kunnioituksesta ja ihmetyksestä näitä polaarimaisemat-seinämaalauksia ja kertovat sinulle, että sinun tuskin tarvitsee enää käyttää ilmastointia, kun nämä polaarimaisemat-seinämaalaukset tarjoavat viileää ja raikasta laatua. He löytävät yhä enemmän pakottavia syitä kokoontua ja viipyä tässä kauniissa tilassa nyt, kun olet täyttänyt sen näillä upeilla polaarimaisemat-seinämaalauksilla. Jopa oleskelualueesi hyötyvät suuresti rauhoittavasta väristä, jota nämä hämmästyttävät napamaisemat seinämaalaukset tarjoavat. Anna näiden kuvien olla kotisi tukipilari.

Jäykkä polaarimaisemat seinämaalauksissa

Jääkarhujen ja pingviinien tiedetään asuttavan näitä kylmiä maisemia. Näillä alueilla on nähty myös hylkeitä ja erilaisia muita sammakkoeläimiä. Näillä jäätyneillä tundroilla selviytyminen vaatii vaikuttavia synnynnäisiä ominaisuuksia, ja nämä eläimet ovat planeetan parhaiten sopeutuneita. Photowall antaa sinulle ihailtavaa, kun sen hienossa polaarimaisemien seinämaalausten valikoimassa on "Polar Bear on Iceberg", "Polar Bear Grooming" ja "Constellations Polar Bear". Näissä kuvissa esitellään alueita, joilla asuu joitakin niiden yleisimpiä esimerkkejä villieläimistä. Aseta muutama näistä polaarimaisemia esittävistä seinämaalauksista yksityiseen työhuoneeseesi ja minikirjastoosi ja tunne olevasi osa Stanleyn retkikuntaa, joka pääsi näille seuduille lähes sata vuotta sitten. Muutama näistä polaarimaisemia esittävistä seinämaalauksista käytävilläsi tekee vaelluksesta huoneesta toiseen entistäkin jännittävämpää. Saatat jopa haluta ripustaa muutaman näistä vapaa-ajanviettopaikoillesi, jotta voit lisätä siistiä tunnelmaa ja tehdä aikuisten leikkimisestä entistäkin mukaansatempaavampaa. Nämä polaarimaisemat -seinämaalaukset voivat tuoda valoa ja elinvoimaa kotiisi.

Jäädytetyt polaarimaisemat seinämaalaukset

Yksi maailman ekologisen historian suurimmista huolenaiheista on napajäätiköiden sulaminen. Tämä valitettava tapahtuma voi johtaa ilmaston lämpenemiseen, ja sen ympäristövaikutukset planeetallemme ovat toiseksi merkittävämmät kuin ydinholokaustin aiheuttama tuho. On surullinen tosiasia, että maailman hallitukset eivät ole vielä ottaneet käyttöön riittävän vahvaa lainsäädäntöä, jolla voitaisiin vähentää dramaattisesti kasvihuonekaasupäästöjä, jotka ovat ilmaston lämpenemisen pääasiallisia aiheuttajia. Photowall yrittää tehdä sinut tietoiseksi "Jäävuori Etelämanner", "Jäälaguunin ranta" ja "Jäämuodostelma" laajassa kokoelmassaan polaarimaisemia esittäviä seinämaalauksia. Näissä kuvissa näkyvät juuri ne maamassat, jotka ovat ilmaston lämpenemisen kohteena ja jotka on pelastettava mahdollisimman pian. Laita muutama näistä napamaisemat-seinämaalauksista esille lapsesi nukkumapaikoille ja leikkinurkkauksiin, jotta he oppisivat pitämään huolta ympäristöstä. Seuraa, kuinka he kerääntyvät näiden henkeäsalpaavien kuvien ympärille, ja kun kysymykset tulevat, yritä parhaasi mukaan istuttaa heihin luontaista suojeluhenkisyyttä ja huolenpitoa ympäröivästä maailmasta.

Laaja ja avoin

Mielenkiintoinen mutta vähän tunnettu tosiasia on, että vuoden 900 jKr. aikoihin Kiinassa räjähti tulivuori, joka paiskasi niin paljon tuhkaa korkealle ilmakehään, että se saavutti sekä pohjois- että etelänavan. Tästä syystä nykyajan arkeologit ovat löytäneet tuhannen metrin syvyyteen hautautunutta tulivuoren tuhkaa eri puolilta maailmaa molempien napojen jäätiköihin. Tämä on hyvin tuore löytö, joka on herättänyt aaltoja tiedeyhteisössä. Photowall päästää sinut osalliseksi tästä ihmeestä "Hidden Beneath the Surface", "Panoraama Godafoss" ja "The Glacier Lagoon" upeassa polaarimaisemien seinämaalausten valikoimassaan. Nämä kuvat kuvaavat henkeäsalpaavia näkymiä, joita tämä kylmä mutta kaunis maa tarjoaa. Ripusta muutama näistä polaarimaisemat-seinämaalauksista sänkysi yläosaan, nukkumapaikkaasi, ja tunnet nukkuvasi aivan maailman katolla. Kodissasi ei ole käytännössä mitään paikkaa, johon nämä polaarimaisemat-seinämaalaukset eivät toisi eloisuutta ja iloa. Ne ovat takuuvarma hitti rakkaidesi keskuudessa, ja ne voivat piristää mitä tahansa huonetta kodissasi. Anna näiden polaarimaisemien seinämaalausten herättää asuntosi henkiin.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1