Vedenpinnat

Kun sinulla on keskipiste, joka tasapainottaa kaikki ympäröivät sisustuselementit, se voi olla suuri etu, kun olet uudistamassa sisustusta. Photowallilla on kokoelma vesipinnat-luokanLue lisää motiiveja, joiden avulla voit suunnitella kauniisti tasoitetun esteettisen kokonaisuuden. Vesi ei ole ainoastaan luonnon tärkein elementti, vaan sillä on jo pitkään pidetty myös parantavia ja terapeuttisia ominaisuuksia. Perinteinen lääketiede väittää, että veden elementti on vastuussa fyysisen harmonian luomisesta kehossa. Hyödynnä nämä hyödylliset voimat valitsemalla vesipintatapetti asuin-, virkistys- tai jopa yrityshuoneeseen. Voit myös mukauttaa valitsemasi kohteen tai kohteet olemassa olevaan sisustukseen ja mahdollisiin värimaailmaan.

Vesipintojen tapetin värit

Me kaikki tiedämme, että värit vaikuttavat meihin eri tavoin. Ne voivat olla paitsi osoitus siitä, millä tuulella olet, myös herättää tunnelman itsessään pelkällä esiintymisellä tai olemassaolollaan. Vesipintojen tapettien erilaiset sävyt ja sävyt voivat tehdä sinuun saman. Jos haluat pitää tunnelman rauhallisena ja sisäänpäin kääntyneenä, voit ehkä käyttää jotain Star Dunesin kaltaista. Tämä vesipintojen tapetti voi näyttää hyvältä missä tahansa yhteisessä tilassa, kuten kodin olohuoneessa tai jopa toimiston taukotilassa. Se huokuu rauhallisuuden ja rauhan tunnetta, mikä usein yhdistetään siniseen väriin. Tässä vesipintojen tapetissa on juuri oikea määrä tätä yhdistettynä yksinkertaiseen mutta vaikuttavaan muotoiluun. Jos haluat jotain eloisampaa, vaihtoehtona on myös Parabolic Dunes. Vaikka muotoilultaan onkin samanlainen, jälkimmäisen vesipintatapetin väri voi luoda erilaista tunnelmaa.

Pari vierasta

Vesi on loistava yhteyden lähde eri lajien ja olentojen välillä. Vesistöt tarjoavat väyliä vuorovaikutukseen niin ihmisille kuin eläimillekin. Tuo tiloihisi ripaus luontoa vesipintatapeteilla. Tangled Jungle II - Monochrome on tästä kauniin tyylikäs esimerkki. Tämä kyllästämätön vesipintojen tapetti voi lisäksi antaa sisätiloihisi ripauksen tyyliä. Kuvittele tämä kauneus olohuoneeseesi tai vaikka toimiston neuvotteluhuoneeseen. Birds in Beautiful Scenery on toinen vesipintatapetti, jossa yhdistyvät veden merkitys ja sen ylläpitämien olentojen viehätysvoima. Kaikki nämä vesipintojen taustakuvat ilahduttaisivat varmasti myös nuoria. Upeat kuviot ja miellyttävät väriyhdistelmät eivät näyttäisi sopimattomilta lasten makuuhuoneessa, opiskelutilassa tai jopa yhteisessä leikkihuoneessa.

Veden tapetin merkitys

On tunnettu tosiasia, että ilman vettä ihminen ei kestäisi kuin vähintään kaksi päivää. Vesi on mukana kaikissa kehon toiminnoissa, kuten ruoansulatuksessa, verenkierrossa ja kehon lämpötilan säätelyssä. Näin ollen vesistöillä on elintärkeä rooli terveiden yhteisöjen ja talouksien ylläpitämisessä. Ne tarjoavat ihmisille, kasveille ja eläimille yhteyksiä eri puolille maisemaa, minkä olet jo nähnyt vesipintojen tapeteissa. Sen lisäksi, että joet ja kosteikot tukevat luonnonvaraisia eläimiä ja monenlaista teollisuutta, niillä on valtava merkitys monien ihmisten kulttuurille. Vesi on elintärkeä ravinnon, lääkkeiden ja suojien, vaatteiden ja työkalujen materiaalien lähde, ja se on perusta, jolle yhteiskunnat rakentuvat. Tämä tarkoittaa, että vesipintatapettisi ei ole vain kaunista katseltavaa, vaan se edustaa myös ihmiskunnan perustavaa laatua olevaa rakennuskiveä ja elämän lähdettä. Voit arvostaa enemmän, kun vesipintojen tapetti on kotisi tai toimistosi visuaalinen kohokohta.
Tuotetiedot