Lumi

Lisää seesteistä ja eteeristä tunnelmaa olohuoneeseesi tai nukkumatilaasi näillä Photowallin lumisilla seinämaalauksilla. Viileä alabasterin sävy, joka on näkyvästi esillä näissä lumiLue lisää-seinämaalauksissa, huokuu puhdasta ja rauhallista ilmettä, jonka sinä ja rakkaasi löydätte varmasti rauhoittavaksi missä tahansa kodissanne. Koordinoi vaaleiden suosikkihuonekalujesi kanssa tai tee kontrasti ankarien kalusteiden kanssa luodaksesi todella tyylikkään ja tyylikkään yhdistelmän rauhalliseen paikkaasi. Sisustussuunnittelijat ja ammattitaitoiset sisustajat ovat samaa mieltä siitä, että valkoisen pohjan kanssa seinissä ei voi koskaan mennä pieleen. Ne tarjoavat kankaan, jolle mielikuvituksesi voi maalata.

Valikoima lumisia seinämaalauksia

Photowallilla on laaja valikoima lumisia seinämaalauksia, joiden kuvat vaihtelevat rönsyilevistä Alppien vuoristomaisemista viileisiin ja rentouttaviin metsiin ja riemukkaisiin talviurheilulajeihin. Nämä lumiseinämaalaukset rauhoittavat taatusti sielun ja virkistävät aisteja. Photowallin lumisissa seinämaalauksissa on myös kuvia eläimistä, jotka luonnollisesti asuvat lumisissa maisemissa. Majesteettisista metsäsusista upeisiin ratsastaviin hevosiin ja rakastettaviin poroihin. Sekä nuoret että vanhat ihastuvat varmasti näihin kuviin, jotka tarjoavat todellisen ja tuntuvan yhteyden luontoon. Vaikka aikuiset rakastavat näitä lumisia seinämaalauksia niiden rauhoittavan vaikutuksen vuoksi, lapset ihastuvat niihin niiden eläinkuvioiden vuoksi. Ne, joilla on seikkailunhaluisempi ja ulospäinsuuntautuneempi henki, tuntevat luonnollisesti vetoa talviurheilua kuvaaviin kuviin, joissa urheilijat tekevät lumilaudoilla takaperinvoltteja ja kolminkertaisia kierroksia puuterissa, ja nämä lumiseinämaalaukset huolehtivat varmasti heidän adrenaliinikohtauksistaan.

Valkoinen rauhan ja kodin peitto

Lumihiutaleet ovat kuin sormenjälkiä, kahta samanlaista ei ole olemassa. Ne ovat jatkuva muistutus ainutlaatuisuudesta ja ainutkertaisuudesta maailmassamme. Kuvittele triljoona tällaista ainutlaatuista hiukkasta, jotka laskeutuvat taivaalta jatkuvasti ja peittävät kokonaisia maisemia, metsiä ja vuoristoja raikkaalla, viileällä ja yhtenäisellä valkoisella kerroksella. Kuvittele ne puiden latvoissa ja lehtien pinnoilla, savupiippujesi latvoilla ja lasittamalla kuistisi paksulla pakkaskuorrutteella, joita on runsaasti lumisissa seinämaalauksissa. Nämä näkymät eivät ole vain kauneuden näyttämöitä, vaan niitä kutsuvat kodikseen myös lukemattomat elävät olennot, jotka tekevät niistä luonnollisen elinympäristönsä. Eläimet, kuten hirvet, peurat, biisonit, karibut ja sudet, ovat jo pitkään oppineet elämään rinnakkain kylmän ilmapiirin kanssa. Niin ovat myös useat linnut, nimittäin pingviinit, karhunvatukat ja ristisirkat, jotka ovat vain muutamia esimerkkejä laajasta ja monipuolisesta eläimistöstä, joka asustaa näissä viileissä maisemissa. Voit saada kaiken tämän monimuotoisuuden maalattua kotisi seinille Photowallin lumisilla seinämaalauksilla.

Lumen seinämaalausten vaikutus

Siitä lähtien, kun lumi on ensimmäisen kerran laskeutunut maapallolle, ihminen on aina keksinyt tavan käyttää sitä virkistykseen. Varhaisimmista luolamiehistä, jotka kelkkailivat alas selässään valkoisia mäkiä aina neljän vuoden välein järjestettäviin lumoaviin ja historiallisiin talviolympialaisiin asti, kiehtovuutemme tätä koskematonta valkoista jääpeitettä kohtaan on aina läpäissyt kollektiivisen kulttuurimme. Photowallin lumi seinämaalaukset ovat vanginneet näiden seikkailunhaluisten eskapadien hengen ja tarjoavat niitä kaunistamaan kotisi kauneutta Nykyään on olemassa äärimmäisiä talviurheilulajeja, joita voimme katsella televisiossa ja eri medioissa. "Extreme Skiing" on konkreettinen esimerkki lumiseinämaalauksesta, joka esittelee sitä. Hiihtokeskuksista on tullut myös perusliiketoimintaa maissa, joissa talvi kuuluu kausikiertoon. Rikkaiden ja kuuluisien joukot parveilevat näissä talvilomapaikoissa osallistuakseen lumen keskellä tapahtuviin aktiviteetteihin, jotka vaihtelevat rentouttavista ja rauhallisista, kuten lumiukkojen rakentamisesta ja jääenkeleiden muodostamisesta, todella jännittäviin ja seikkailunhaluisiin, kuten huippunopeaan hiihtoon, lumilautailuun ja jopa parapurjehdukseen valkoisten, koskemattomien lumihuippujen yllä. Joten mitä sinä odotat? Ota meihin yhteyttä ja valitse Photowallin lumiseinämaalaukset, jotka koristavat kotiasi ja saavat sinut osalliseksi näistä henkeäsalpaavista kokemuksista.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.