Kukkakimput

Kukkakimput ovat aina olleet kauneuden ja värien symboli kautta historian. Ne ovat symboloineet uutta elämää ja kasvua kaikessa. Kun miehellä on rakkaudellisia aikeita naista kohtaan,Lue lisää hän antaa naiselle kukkakimpun. Kun kauneuskuningatar kruunataan, hänelle annetaan kukkakimppu. Kun ihminen tulee kotiin tai hänet toivotetaan tervetulleeksi ensimmäistä kertaa uuteen paikkaan, hänelle annetaan kukkakimppu. Ja jopa surun ja menetyksen aikana kukkakimppu symboloi sopivaa tunnetta. Photowall kunnioittaa tätä ihanaa luomistyötä kukkakimppujen seinämaalaussarjassaan. Nämä ainutlaatuiset kuvat voivat antaa eloa ja elinvoimaa mihin tahansa kotiin niin kuin mikään muu ei voi. Näitä kukkakimppuja seinämaalauksia on monenlaisia malleja ja värejä, jotka sopivat jokaisen vaativan kaupunkilaisen makuun. Ne sopivat hyvin yhteen lähes minkä tahansa värin kanssa käytännössä kodin jokaisessa huoneessa. Anna näiden kevyiden ja miellyttävien kukkakimppujen seinämaalausten valaista olohuoneesi, kun tulet toimistolta kovan työpäivän jälkeen. Anna rakkaidesi paistatella säteilyssä ja kauneudessa, jota nämä upeat kukkakimput seinämaalaukset huokuvat.

Kimput seinämaalauksissa

Mielekäs Erilaiset kukkakimput edustavat eri asioita eri aikoina. Nykyaikana punainen ruusu on romanttisten motiivien oivallus, kun taas valkoinen ruusu ilmaisee ystävyyttä. Photowall antaa sinun ottaa osaa niiden kauneuteen "Bohemian Arrangement", "Colourful Flowers on Black Background" ja "Indigo Ochre" erinomaisessa kokoelmassaan kimppujen seinämaalauksia. Ne näyttävät erityisen hyvältä ripustettuna takkasi yläpuolelle tai minikirjastoosi. Et voi koskaan mennä pieleen näiden kukkakimppujen seinämaalausten kanssa, kun on kyse kotisi sisustamisesta. Tee siitä todellinen puutarha rivittämällä nämä kuvat pylväisiin hienoksi taiteilijan teokseksi. Teehetki ei ole koskaan ollut niin siro ja ihastuttava, kun nämä kukkakimput ovat seinämaalauksina ympärilläsi ja vieraidesi ympärillä. Jopa lapsesi arvostavat näitä houkuttelevia kukkakimppuja sisältäviä seinämaalauksia nukkumisalueillaan tai leikkinurkissaan. Ne voivat antaa sinulle lukemattomia tunteja rauhoittavaa rentoutumista, kun katselet niiden värikästä ilmettä. Helpota päivän stressiä ja huolia istumalla suosikkipaikallasi ja antamalla tuntien kulua, kun nautit näistä maalauksellisista mestariteoksista. Niitä on jokaiseen mielialaan ja mielikuvitukseen. Tee näistä kukkakimppujen seinämaalauksista osa jokapäiväistä elämääsi.

Sydäntä lämmittävät kimppujen seinämaalaukset

Feodaaliaikana kutakin klaania edusti sen vaakunassa tietty kukka. Kunkin kukan luonteenomaiset piirteet tehtiin kuvastamaan kunkin talouden ylläpitämiä arvoja ja periaatteita. Japanissa samurai-ritarit eivät olleet vain miekan mestareita, vaan myös Ikebana-taiteen asiantuntijoita. Tämä herkkä taidemuoto ilmentää maan, taivaan ja taivaan tasoja. Jopa suurin englantilainen runoilija William Shakespeare itse sanoi: "Ruusu, jolla olisi mikä tahansa muu nimi, tuoksuisi yhtä makealta. Photowall antaa sinulle lisää rakastettavaa: "Tummat ruusut", "Kukkaseinä" ja "Pionit harmaalla" mahtavassa kokoelmassaan kimppujen seinämaalauksia. Nämä vaikuttavat kuvat tuovat taatusti intohimoa ja vimmaa mihin tahansa tilaan, jossa ne ovat. Voit melkein haistaa niiden herkän tuoksun jo pelkästään niitä tarkastelemalla. Hengellisessä Bushido-toiminnassa kirsikankukan sanotaan edustavan elämän kiertokulkua, sen alkua, nykyhetkeä ja loppua. Kirsikankukan putoamista oksiltaan pidetään täydellisyyden hengellisenä symbolina. Tämän uskonnon seuraajat vaalivat tätä kaunista filosofiaa.

Lämmin ja rakastava

Psykologian käytännössä kukka on olennainen osa testisarjaa, jonka tarkoituksena on mitata potilaan mielentilaa. Henkilön, jonka kukkapiirros on värikäs ja täynnä monia asusteita, sanotaan olevan terveen oloinen ja täynnä toivoa tulevaisuudesta. Kun taas henkilö, jonka kukkapiirros on synkkä ja kuihtunut, on vakavasti häiriintynyt ja kantaa mukanaan paljon vakavia ongelmia. Photowall vahvistaa tämän ennusteen "Happy Yellow 07A", "Flowers in a Glass Vase with Fruit-Jan Davidsz de Heem" ja "Vase of Flowers-Infographics" ihailtavassa kimppujen seinämaalausten kokoelmassaan. Nämä loistavat kuvat, jotka pursuavat värejä, nostavat ja elvyttävät varmasti jokaisen onnekkaan, joka niitä katselee, mielialaa. Joissakin alkukantaisissa kulttuureissa kukkia pidetään jopa seksuaalisen potenssin standardina. Ei ole sattumaa, että kukka, joka on kasvin sukupuolielin, on juuri se elementti, jota käytetään intohimon ja halun välittämiseen myös nyky-yhteiskunnassamme. Kukat voivat tarkoittaa myös salaisuutta, kuten termi sub-rosa viittaa. Se tarkoittaa ruusun alla. Muinaisina aikoina salaseurat kokoontuivat salaisissa kammioissa kukan roikkuessa heidän päänsä yläpuolella. Tämä merkitsi sitä, että kaikki, mitä noiden seinien sisällä sanottiin, pysyi niissä ikuisesti.
Tuotetiedot