Auringonkukat

Auringonkukka eli Helianthus Annuus on tieteelliseltä nimeltään kukka ja viljelykasvi, jota viljellään ja jonka annetaan kasvaa luonnonvaraisena samanaikaisesti. Sitä viljellään sen rLue lisääuokaöljyn ja hedelmien vuoksi. Sitä hyödynnetään myös lintujen ruokana, karjan rehuna ja koristeena. Itse kasvi sisältää lukuisia kukkapäätä, ja se kesytettiin ensimmäisen kerran Amerikassa. Se on saanut nimensä siitä, että sen terälehdet näyttävät auringon säteiltä. Photowall kunnioittaa tätä kaunista kukkaa omalla auringonkukkien seinämaalaussarjallaan. Nämä kuvat kuvaavat tämän ainutlaatuisen kukan monia puolia. Ripusta muutama näistä auringonkukkien seinämaalauksista olohuoneeseesi piristämään tilaa. Jo pelkästään niiden väri riittää elävöittämään aluetta ja houkuttelemaan myös perheenjäseniä ja ystäviä käymään tässä nyt miellyttävässä paikassa. Anna näiden auringonkukkien seinämaalausten elää nimensä mukaisesti ja tuoda valoa ja keveyttä kotiisi. Ei ole yhtään tilaa, jossa nämä auringonkukkien seinämaalaukset eivät voisi tuoda iloa kaupunkiasuntoosi. Perheesi löytää yhä luovempia syitä oleskella olohuoneessasi, kun siellä on näitä auringonkukkaseinämaalauksia.

Kirkas auringonkukkien seinämaalauksissa

Yksi hollantilaisen taiteilijan Vincent Van Goghin tunnetuimmista maalauksista on auringonkukka. Kriitikot sanovat, että sen värinkäyttö sekä pyörteet ja viivat paljastavat taiteilijan piinallisen luonteen. Psykologian käytännössä auringonkukan on tarkoitus edustaa hyvää onnea, kun on kyse uratavoitteista ja pyrkimyksistä. Photowall antaa sinulle ihailtavaa "Auringonkukat-Vincent Van Gogh", "Auringonkukkapelto" ja "Auringonkukkadementti" upeassa auringonkukkaseinämaalausten kokoelmassaan. Nämä kuvat kuvaavat tätä ihanaa kukkaa sellaisena kuin ihailijat ovat sitä vaalineet kautta historian. Aseta muutama näistä auringonkukkien seinämaalauksista vapaa-ajanhuoneeseesi ja tunnet, kuinka paikka valaistuu välittömästi. Elokuvamaratonit ja videopeli-illat eivät koskaan tunnu jännittävämmiltä kuin silloin, kun ympärilläsi on nämä upeat auringonkukkaseinämaalaukset. Voisit myös asentaa muutaman näistä oleskeluhuoneeseesi. Istu suosikkituolissasi lasillinen haluamaasi hedelmämehua mukanasi ja vietä tuntikausia ihaillen näitä auringonkukkien seinämaalauksia. Tunnet kirjaimellisesti, kuinka päivän huolet ja murheet putoavat hartioiltasi.

Hienoa auringonkukkien seinämaalauksissa

Ruoanlaittotaiteessa auringonkukkaöljy on saavuttanut jonkin verran suosiota niin kokkien kuin aloittelijoidenkin keskuudessa sen ihanan maun ja lähes olemattoman rasvapitoisuuden vuoksi. Se on hitti niiden keskuudessa, jotka haluavat elää terveellisiä elämäntapoja ja jotka haluavat laihtua. Sitä voidaan käyttää jopa ainesosana tuoksusaippuoiden valmistuksessa. Tämän runsaan kukan käyttökohteita teollisuudessa on luultavasti yli tusina. Photowall antaa sinulle lisää rakastettavaa: "Punainen hevonen auringonkukkapellossa", "Auringonkukkapuutarha" ja "Auringonkukkia aurinkoisessa säässä" kuuluvat hienoon auringonkukkaseinämaalausten valikoimaansa. Nämä visuaalisesti miellyttävät kuvat kuvaavat tämän hienon kasvin kotimaisempia kasvoja. Sijoita muutama näistä auringonkukkien seinämaalauksista strategisesti yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi, jotta voit tuntea itsesi maailmankuuluksi puutarhaviljelijäksi, joka tutkii näytteitään. Sijoita nämä auringonkukkien seinämaalaukset sänkysi yläosaan, nukkumapaikallesi, ja sinusta tuntuu kuin nukkuisit näiden ihanien kukkien kentällä. Nukkumisaikasi ei koskaan ole nuorekkaampaa kuin silloin, kun ympärilläsi on nämä upeat auringonkukkaseinämaalaukset.

Elävä ja houkutteleva

Monien työpaikkaa tai mitä tahansa työtä etsivien tai liike-elämässä eteenpäin pyrkivien tiedetään ripustavan koteihinsa auringonkukkia hyvän onnen enteenä. Vaikka tällä saattaa olla jotain tekemistä sen värin kanssa, joka symboloi toivoa, tällä ainutlaatuisella kukalla on myös joitakin piirteitä, jotka tekevät siitä samansuuntaisen niiden aikomusten kanssa, jotka uskovat sen viehätysvoimaan. Ensinnäkin auringonkukat tarvitsevat paljon auringonvaloa kasvaakseen. Aivan kuten ihmiset, jotka uskovat sen kykyihin, tarvitsevat paljon positiivisuutta, jotta heidän unelmansa kukoistaisivat ja toteutuisivat. Photowall antaa sinulle enemmän onnea kuin tarvitset, sillä sen upeassa auringonkukkaseinämaalausten kokoelmassa on "Summer's Beauty", "Sunset over Sunflowers" ja "Soft Sunflowers". Nämä kuvat vangitsevat auringonkukan luonnollisessa tilassaan, jossa se yleensä kukoistaa ja kasvaa. Aseta useita näistä auringonkukkaseinämaalauksista strategisesti esille ruokasalissasi tunnelman parantamiseksi ja keskustelun piristämiseksi ruokailun aikana. Voit myös ripustaa muutaman näistä lasten nukkumapaikoille ja leikkinurkkauksiin. Katsele, kun lapsesi tuijottavat uteliaina ja ihmeissään näitä hämmästyttäviä auringonkukkien seinämaalauksia.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-40 40:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.