Kasvit & kukat

Kasvit ja kukat seinämaalaukset, aivan kuten oikeassa elämässä, ovat luonnon tapa piristää ympäröivää maailmaa. Ensiluokkaiset kuvamme tuovat kasvimaailman ihanuuden ja elinvoiman kotLue lisääeihisi ja toimistotiloihisi kaikkien lähimmäistesi nautittavaksi. Lähes kaikkialle, minne nykyaikaisessa sisustussuunnittelussa nykyään katsotkin, on esillä kasveja ja kukkia loistavassa runsaudessa, sillä vihreä on taas in. Näiden upeiden visuaalisten muistutusten ympäröimänä kauniista maapallostamme, aidossa ja painetussa muodossa, tunnet olevasi lähempänä kasviston massiivista laajuutta ja siten elvyttää paitsi alueesi myös henkesi.

Botania käsityönä

Kasvitieteellisen taiteen kategoriassamme on ihmeellisiä näytteitä, jotka on toteutettu eri muodoissa mielikuvituksellisina kuvituksina. Kukin käsin poimittu valikoituneimmista ja ainutlaatuisimmista malleista, nämä teokset tuovat raikkautta ja eloisuutta valitsemaasi henkilökohtaiseen tilaan. Näyttävät tyylikkäiltä ja samalla hyvin täynnä elämää, nämä kasvit ja kukat seinämaalaukset ovat taattu hitti sinun ja vieraidesi keskuudessa. Morning Mist on yksi niistä hienoista esineistä, jotka voivat tuoda raikkaan tuulahduksen makuuhuoneeseen, tervetulleen aallon eteiseen tai elvyttävän tunnelmanvaihdoksen toimistotilaan. Selkeä ja puhdas sommittelu nuorentaa visuaalisesti, ja sinisen ja vihreän sävyt herättävät täydennyksen tunteen.

Kasvit ja kukat seinämaalausten järjestelyt

Käyttämällä upeita kasveja & kukkia seinämaalauksia en koristeena sopii varmasti valintasi kokonaisestetiikkaan. Kukka-asetelmat on yksi niistä upeista alaluokista, joita voit selata, jolloin sinun on helpompi ja helpompi valita erittäin laajasta ja sekalaisesta valikoimastamme, jossa voit valita sekä kimppuja että yksittäisiä kukkia. Haaveet voikukasta voi olla kaunis koriste esimerkiksi lastenhuoneessa, jossa näkyvät kukan niin sanotut kukinnot tai hellävaraisemmin voikukan laskuvarjot, jotka lentävät tuulessa aurinko selässään. Se rohkaisee lapsia paitsi nauttimaan ihanasta kasveja ja kukkia esittävästä seinämaalauksesta, myös tutkimaan luontoa ja kasvitieteellistä maisemaa. Zen Spa Orchid on yksi nautinnollinen näyte viiden tähden kasvi- ja kukkaseinämaalauksista, jotka voivat kohottaa tunnelmaa yhdistämällä kauniisti reheviä kukkia ja veden rauhallista ansiota.

Tuoksu ylös

Anemoneista villivihanneksiin, kasvit & kukat seinämaalauksissamme on kaikki sisustuksesi tarvitsemat pensaatyypit. Viiden tähden huomio yksityiskohtiin takaa, että löydät jotain uutta joka kerta, kun katsot loistavia kankaita. Ne eivät rajoitu vain todellisiin valokuviin, vaan myös taiteellisiin tulkintoihin kasvitieteellisestä maailmasta, kuten Claude Monet'n Wild Poppies, kiehtova taideteos, joka kohottaa minkä tahansa huoneen hienostuneeksi ja tyylikkääksi tilaksi. Samoin Spring River Path tuo mukanaan ripauksen salaperäisyyttä ja seikkailun makua, ja se täyttää sisustamasi huoneen tai tilan runollisella kuvalla.

Kasvit ja kukat seinämaalaukset osissa

Kukkien eri osat voivat olla varsin mukaansatempaava teema, jos kaunistat tiettyä aluetta, paikkaa tai huonetta. Valitse kukista, nupuista, lehdistä, terälehdistä, siemenistä, varsista, piikeistä, oksista ja oksista. Leaves Lights on ihanan tunnelmallinen tuote, jossa on lisäksi hieno bokeh-efekti. Tämä kasveja & kukkia seinämaalausten taso ei kuitenkaan rajoitu vain kukkaosioihin, vaan tarjolla on myös lukuisia puukohtauksia. Maple Canopy on hieno esimerkki jälkimmäisestä, ja se kertoo syksyn majesteettisuudesta ja seesteisyydestä tyylikkäällä mutta vähättelevällä tavalla. Jos olet enemmän aurinkoisemman tunnelman mielentilassa, Sunset Beach on melko itsestään selvä nimensä puolesta, mutta siitä huolimatta toinen erittäin toteuttamiskelpoinen kasveja ja kukkia seinämaalaukset valinta. Luonnollisesti kaikkia näitä komponentteja voidaan virittää ja mukauttaa yksilöllisten toiveidesi ja makusi mukaan.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.