Kanjonit

Kanjonit ovat yksi maapallon mielenkiintoisimmista ja erikoisimmista geologisista muodostumista. Nämä näkymät ovat joitakin henkeäsalpaavimmista ja upeimmista koko olemassaolossa. AjaLue lisäätella, että jotain näin kaunista voi syntyä jostain niin yksinkertaisesta asiasta kuin kahdesta massiivisesta kalliosta, jotka reunustavat toisiaan. Kalliomuodostelmat, joita näissä luonnonihmeissä nähdään, hämmentävät mieltä ja miellyttävät aisteja. Photowall kunnioittaa tätä suurta geologista lahjaa omalla kanjonien seinämaalaussarjallaan. Näissä unohtumattomissa kuvissa esitellään joitakin maailman vaikuttavimpia ja visuaalisesti miellyttävimpiä kanjoneita. Kodissasi ei ole yhtään tilaa, joka ei hyötyisi siitä, että nämä kanjonien seinämaalaukset koristavat sitä. Niiden silmiinpistävät värit ja upeat sävyt elävöittävät taatusti minkä tahansa huoneen asunnossasi. Sijoita nämä kanjonien seinämaalaukset olohuoneeseesi ja tee siitä Smithsonianin luonnonhistoriallisen museon näköinen. Pelkästään leukoja häkellyttävä näkymä riittää saamaan vieraasi palaamaan yhä uudelleen ja uudelleen vain maistelemaan lisää. Anna näiden kanjonien seinämaalausten tuoda kotiisi kaivattua eloisuutta ja väriä. Jännitys, jonka nämä kanjonien seinämaalaukset saavat aikaan perheenjäsentesi keskuudessa, on mittaamattoman suuri.

Majestic in canyons seinämaalaukset

Hollywood-elokuvassa Indiana Jones ja kadonneen arkin löytöretkeilijät jotkut riemastuttavimmista kohtauksista ovat ajoneuvojen ja hevosten takaa-ajoja, jotka tapahtuvat maailman petollisimmissa kanjoneissa. Ohjaaja Steven Spielberg huolehti huolellisesti näiden kohtausten koreografiasta ja suunnittelusta, jotta kaikki näyttelijät ja henkilökunta pysyisivät turvassa. Lopputulos on yksi nykyelokuvan jännittävimmistä elokuvista. Anna Photowallin viedä sinut sinne "Toroweap Overlook", "Pure Photodelight 2" ja "Mesa Arch at Sunrise" hienossa kanjonien seinämaalausten kokoelmassamme. Näissä ainutlaatuisissa kuvissa nämä muodostelmat ovat valon ja varjon syleilyssä. Tuloksena syntyvä sommitelma on kuin taiteilijan kangas, jonka on maalannut itse Jumalan käsi. Ripusta muutama näistä kanjonien seinämaalauksista yksityisen työhuoneesi tai minikirjastosi seinille ja tunnet olevasi itse suuri seikkailija Indiana Jones, joka suunnittelee seuraavaa kuolemaa uhmaavaa temppua. Sijoita joitakin näistä kanjonien seinämaalauksista strategisesti oleskelu- ja lepotiloihisi, jotta sinusta tuntuisi kuin olisit luonnossa, elementtien oikuttelussa oleva olento, joka ei pelkää mitään.

Panoraama kanjonien seinämaalauksissa

Tiettyjen kanjonien punaruskea sävy saa ne näyttämään kuin ne olisivat geologisia kohteita toisilla planeetoilla. Siksi ei olekaan mikään suuri ihme, että kun Hollywoodin on löydettävä kuvauspaikkoja, joissa kuvattaisiin ikään kuin Marsissa, he kääntyvät heti näiden hienojen luonnonihmeiden puoleen erittäin tyydyttävänä korvikkeena. Tuntuu melkein siltä kuin olisi maan ulkopuolisella tasangolla, kun kävelee näitä kanjoneita pitkin. Photowall antaa sinulle lisää ihailtavaa "Canyon Desert Geology", "Canyon View" ja "Sunrise Over the Grand Canyon, Arizona" laajassa valikoimassaan kanjonien seinämaalauksia. Näiden kuvien avulla voit todistaa, mitä entisaikojen intiaanit näkivät päivittäin auringonnousun ja -laskun aikaan. Ei ole ihme, että he nimesivät jumaluuksia ja kertoivat suurista hengistä, jotka vartioivat näitä hämmästyttäviä näkymiä. Ripusta muutama näistä ruokasaliin ja katso, kuinka koko huone hiljenee näiden upeiden kuvien majesteettisuudesta ja mahtavuudesta. Sanat epäonnistuvat, kun yrität ilmaista näiden hienojen kanjonien seinämaalausten kauneutta. Jopa lapsesi eivät voi vastustaa rakastumista näihin huomattaviin kuviin.

Sävyisiä ja värikkäitä

Villin lännen aikaan osa suurimmista tulitaisteluista käytiin Yhdysvaltojen länsiosien petollisissa kanjoneissa. Tarinat, joita näistä suurista uroteoista kerrotaan, ovat laajuudessaan lähes yli-inhimillisiä. Pelottomat lainvalvojat ja epätoivoiset rosvot ottivat viimeisen asemansa näiden kanjonien muurien sisällä. Photowall päästää sinut mukaan toimintaan "Näkymä Tenaya Canyoniin", "Korkealla Coloradojoen yläpuolella" ja "Archesin kansallispuisto" kanjonien seinämaalausten hienossa valikoimassaan. Nämä maanpäällisen geologian hienot näytteet saavat sinut pysähtymään ja katsomaan kunnioittavasti niiden henkeäsalpaavaa kauneutta. Ripusta ne käytävillesi, jotta huoneesta toiseen siirtyminen olisi todella miellyttävä kokemus. Näissä kanjonien seinämaalauksissa on laaja valikoima värejä ja malleja, joista aloitteleva geologi voi valita. Ne näyttävät upeilta minkä tahansa värisellä seinällä tai tapetilla, jonka valitset niiden taustaksi. Tee lausunto ystäviesi ja työtovereidesi kanssa kutsumalla heidät kotiisi iltapäiväksi juomien ja välipalojen äärelle ihailemaan näitä kanjonien seinämaalauksia. Kodissasi ei tule koskaan olemaan hetkeäkään ankeutta.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1