Muumit

Etsitkö oikeaa seinämaalausta, joka rokkaa sisustustasi? Tule tutustumaan Photowallin kokoelmaan ja ihastu seinämaalausten malleihin. Meillä on parhaat mallit, jotka saavat sisustukseLue lisääsi näyttämään mielenkiintoiselta ja eloisalta. Yksi suunnittelukokoelman malleista ovat Muumi seinämaalaukset. Seinämaalausten lisääminen on yksi ainutlaatuisista tavoista lisätä elämää huoneisiisi. Tee omastasi erottuva näillä hämmästyttävillä seinämaalauksilla.

Hämmästyttävät seinämaalaukset ihanaan kotiisi

On monia tapoja saada kotisi tai tilasi sisustus näyttämään houkuttelevalta. Esimerkiksi lisäämällä huonekaluja, tyynyjä ja kankaita luodaan yleensä jotain mielenkiintoista huoneeseesi. Nykyään seinämaalausten käyttö on osoittautunut innovatiiviseksi ja luovaksi tavaksi sisustaa sisustus. Ne on helppo asentaa ja niitä on saatavana erilaisissa upeissa malleissa, jotka voivat välittömästi tehdä mistä tahansa sisätilasta ihmeellisen näköisen. Jos etsit ainutlaatuista seinämaalaussuunnittelua, niin Muumipeikko seinämaalaukset on vastaus sisustusongelmaasi. Muumi seinämaalaukset ovat ainutlaatuisia ja hämmästyttäviä seinämaalauksia, jotka voivat lopulta saada tylsät ja tylsät seinät näyttämään kutsuvilta ja poikkeuksellisilta. Muumimaailman eri hahmot ovat mukana houkuttelevissa väreissä ja kuvituksissa. Muumipeikon seinämaalaukset tekevät sisustuksestasi yksinkertaisesti poikkeuksellisen näköisen. Muumeihin hyvin perehtyneille henkilöille muumiseinämaalaukset olisivat loistava kokoelma, joka loisi tunnelman ja ilmapiirin huoneeseesi. Valitse suosikki muumihahmosi ja lisäämällä ne huoneeseesi tai jopa olohuoneeseen saat ne näyttämään mahtavilta.

Muumit

Muumit ovat ruotsinkielisen suomalaisen kuvittajan Tove Janssonin ruotsinkielisen kirjasarjan ja sarjakuvan päähenkilöitä, ja se julkaistiin alun perin ruotsiksi Schildtsin kustantamana Suomessa. Ne ovat itse asiassa perhe valkoisia, pyöreitä satuhahmoja, joilla on suuri kuono ja jotka muistuttavat virtahepoja. Perhe kuvataan huolettomiksi ja seikkailunhaluisiksi, jotka asuvat Muumilaaksossa. Yhdessä ystäviensä kanssa he jakavat paljon seikkailuja. Kaiken kaikkiaan kirjoja julkaistiin yhdeksän sekä viisi kuvakirjaa ja yksi sarjakuva, jotka ilmestyivät vuosina 1945-1993. Sarjan hahmot ovat Muumipappa, Muumimamma ja Muumipeikko. Muita hahmoja ovat Hemulens, Nuuskamuikkunen, Nuuskamuikkuneiti, Nuuskamuikkunen ja Pikku Myy. Valitse suosikkisi Muumipeikon seinämaalaussuunnittelusta ja saat varmasti ihanan sisustuksen, jota sinä ja perheesi varmasti rakastatte. Näiden lisäksi muumiseinämaalaukset voivat luoda kauniin keskipisteen, joka tekee sisustuksestasi ihastuttavan. Hyvää sisustamista!
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-38 38:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.