Mamma Moo ja Varis ovat ehdottomasti kaksi Ruotsin rakastetuinta lastenkirjahahmoa. Jujja ja Tomas Wieslanderin luomat ja Sven Nordqvistin kauniisti kuvittamat. Mamma Moo -kirjoja lueLue lisäätaan kaikkialla maailmassa, ja ne on käännetty yli 30 kielelle, ja ne ovat kaikenikäisten lasten suursuosikkeja. Kaikki seinämaalaukset on tehty Sven Nordqvistin skannatuista alkuperäispiirroksista. Sven Nordqvist on yksi Ruotsin rakastetuimmista kuvittajista, ja Mamma Moo -kirjojen kuvitusten lisäksi hän on kirjoittanut ja kuvittanut muun muassa kirjat Pettson ja Findus.

Mamma Muhun ja Variksen ystävyys

Tämän seinämaalauskokoelman kautta pääset seuraamaan klassikkoparia Mamma Moo ja Varis. He saattavat vaikuttaa epätodennäköiseltä parilta; kiihkeä Varis ja rauhallinen Mamma Moo, jotka kuitenkin ystävystyvät ja ovat ystäviä läpi paksun ja laihan. Varis. Varis, jota voidaan pitää itsekkäänä ja kaikkitietävänä, mutta joka on itse asiassa aika epävarma. Mamma Moo - iloinen ja ystävällinen optimisti, joka haluaa oppia ja kokeilla kaikkea. He täydentävät toisiaan, ja heistä kertovat tarinat osoittavat ystävyyden kaikki puolet - mutta ehkä ennen kaikkea uskollisuuden.

Harmoninen seinämaalauskokoelma

Kaikille malleille on ominaista seesteisyys ja harmonia, ja on vaikea tuntea oloaan stressaantuneeksi, kun katselee Mamma Moota ja Varista. Lepää näiden kahden ystävän ihmeellisessä maailmassa ja inspiroidu Mamma Moon ystävällisyydestä ja hyväntuulisuudesta. Photowallilta löydät seinämaalauksia, joiden kuvina ovat muun muassa Mamma Mu - En dag på bondgården, Mamma Mu och Kråkans Jul, Mamma Mu får ett sår sekä pysselboken Mamma Mu ABC med flera. Liity Variksen ja Mamma Muun mukaan jännittävään hauskanpitoon ja leikkeihin!

Mamma Moon ja Variksen taikamaailma lastenhuoneessa

Mamma Muhun ja Variksen tarinat syntyvät lapsen leikistä sanoilla, äänillä ja liikkeillä. Lasten innoittamana, lapsille - ei ihme, että lapset rakastavat sitä! Sisusta lasten rakastamilla ruotsalaisilla klassikkohahmoilla Mamma Moo ja Varis ja tee huoneesta lapsesi ehdoton lempihuone. Lastenhuoneesta tulee maaginen ainutlaatuisella ja värikkäällä Mamma Moo -seinämaalauksella. Luo oma Mamma Moo ja Kruunu -maailma ja anna lasten iloita siitä, että he voivat olla lähellä suosikkihahmojaan. Mamma Moon ja Variksen seurassa ei tunnu koskaan yksinäiseltä. Mamma Moo ja Varis -kirjasarjan seinämaalauksia myy yksinoikeudella Photowall.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-8 8:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.