Tähtitiede & avaruus

Ei ole laajempaa tai jännittävämpää paikkaa kuin ulkoavaruus, ja laaja valikoima erilaisia avaruusaiheisia taustakuvia paljastaa monia uskomattomia galakseja, tähtikuvioita ja planeetLue lisäätoja aivan näköpiirimme ulkopuolella. Tämän yhden teeman - avaruuden - sisällä on loputtomasti variaatioita! Se vie sinut äärettömyyteen ja sen taakse! Etsitkö jotain historiallisempaa? Mikset valitsisi taustakuvaa Lunar Vehicle ja muistaisi "ihmiskunnan suurta harppausta"? Ja jos salaliittoteoriat ovat enemmän sinun juttusi, tulet rakastamaan UFO-seinämaalaustapettia.

Galaksit

Avaruus on uskomattoman kaunis - mutta sen ihmeet ovat niin kaukana, että usein unohdamme niiden olemassaolon. Tuo joitakin maailmankaikkeuden upeimmista galakseista ja tähdistöistä suoraan kotiisi galaksiaiheisten taustakuviemme kokoelmalla, johon kuuluvat Andromedan galaksi, tähtikentän tähtisumut ja Orionin tähtisumu. Kuka tarvitsee kaukoputkea, kun sinulla on koko avaruus uskomattoman yksityiskohtaisena seinälläsi?

Planeetat

Olemme kaikki oppineet planeettojen järjestyksen koulussa - ja olemme kaikki kiistelleet edestakaisin siitä, ansaitseeko Pluto tulla lasketuksi vai ei. Mutta oppimisen ei tarvitse jäädä tähän: Aurinkokunta - Tutki ja Aurinkokunta - Oranssi -seinämaalauksemme ovat täydellinen opetusväline, sillä ne kertovat muun muassa, kuinka suuri kukin planeetta on suhteessa toisiinsa ja kuinka ne kiertävät Aurinkoa. Tätä hauskempaa oppimista ei olekaan... ja kaiken voi tehdä mukavasti nojatuolista käsin! Jos haluat pitää asiat lähempänä kotiasi, tutustu planeetta Maa -taustakuviin. Blue Dot, Blue Planet ja Light on Earth, vain muutamia mainitaksemme, antavat sinulle aivan uudenlaisen kuvan planeetastamme! Kuka olisi uskonut, että maapallo on niin monipuolinen ja kaunis? Tapetoi olohuoneesi näillä seinämaalauksilla, ja annat kaikille vieraille wow-tekijän.

Tähdet

Muistamme kaikki sen opettajan, joka puhkaisi kuplamme kertomalla meille, että tähdet eivät ole muuta kuin liekehtiviä kaasupalloja. Mutta se ei tarkoita, etteivätkö ne olisi uskomattoman kiehtovia! Tutustu Starry Sky- tai Starry Space -taustakuviin, joista näet yötaivaan sellaisena kuin et ole koskaan ennen nähnyt sitä: ne on otettu erittäin yksityiskohtaisesti, ja pitkä valotus tarkoittaa, että jokainen tähti on kuvattu. Niitä on paljon enemmän kuin pystyisit näkemään paljain silmin - ja nyt voit säästää itsesi matkalta pakkaseen ja nauttia näistä näkymistä mukavasti suosikkihuoneessasi. Kaasujättiläisiä ne ehkä ovatkin, mutta tähdet on aina yhdistetty inspiraatioon, rauhaan ja meditaatioon. Jos haluat seinämaalauksen, joka kuvaa täydellisesti suhdettamme taivaankappaleisiin, tutustu Nirvana-tapettiimme. Tämä rauhallinen, sinistä ja kermanväristä väriä sisältävä kangaspainatus takaa, että löydät sisäisen rauhan.

Mihin tilatapettisi tulisi sijoittaa?

On sanomattakin selvää, että kuka tahansa lapsi olisi innoissaan, jos hänen huoneensa olisi sisustettu avaruusmaalauksella: jokaiselle persoonallisuudelle löytyy jotakin, halusivatpa he sitten Space Odysseyn, Aurinkokunnan ja Amazing Spaceen kirkkaita, rohkeita värejä, Stone Archin ja Linnunradan kauniita hillittyjä sävyjä, Near Spacea ja Deep Space Nebulaa, tai rauhoittavia mustia ja valkoisia sävyjä, kuten Lunar Vehicle on the Moonia, Andromedan galaksia ja Tähtikentän tähtisumuja - vain muutamia mainitakseni! Ja me tarjoamme kaikenikäisille. Tutustu Space Age Buddy -kirjoitukseen, jossa on yksinkertainen mutta jännittävä rakettialus, joka vetoaa erityisesti nuorempiin lapsiin. Äärettömyyteen ja sen ulkopuolelle suuntaaville pojille ja tytöille on tarjolla vaikuttava Toy Story - Space -seinämaalaustyö, jossa fantastisen tuttu hahmo on näyttävässä, täysin uudessa ympäristössä. Aloittelevat tiedemiehet rakastavat kaikkia avaruusvalikoimamme yksityiskohtaisia valokuvia, kun taas historioitsijat voivat valita muistoja unohtumattomista tapahtumista, kuten kuuhun laskeutumisesta, muun muassa One Big Leap- ja Space Shuttle -valokuvilla. Mutta älä anna lasten pitää kaikkea hauskaa! Nämä seinämaalaukset ovat juuri sopivia lisäämään lisäviehätystä pelihuoneeseen, ja ne olisivat varmasti puhutteleva puheenaihe oleskelutilasi seinällä. Paperoi aikuisten makuuhuone näillä avaruusaiheisilla vedoksilla, ja saat täydellisen taustan viimeiseksi illaksi, kun nukahdat uneen. Tee rohkea veto ja valitse tapetti, joka on yhtä mielenkiintoinen kuin tavanomaisesta poikkeava; et tule katumaan sitä. Nämä kuviot voivat olla kaukaa haettuja, mutta ne tuovat maailman - tai maailmankaikkeuden - eron mihin tahansa huoneeseen talossa!
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1