Kartat & liput

Kartat ja liput symboloivat paikkaa ja asemaa maailmassa. Kartta on väline, jolla kerrotaan suunta, missä on oltu, minne ollaan menossa ja mihin lopulta päädytään. Lippu taas merkitseLue lisääe maan suvereniteettia ja itsenäisyyttä. Liput eivät kuitenkaan rajoitu vain valtioihin. Ne voivat myös symboloida ihmisryhmiä tai organisaatioita. Photowall kunnioittaa näitä sijainnin ja aseman symboleja omassa kartat ja liput -seinämaalaussarjassaan. Nämä hämmästyttävät kuvat kuvaavat näiden esineiden suuruutta ja merkitystä vertailukohtana, jonka avulla voidaan määrittää, missä jokin maa on maailmassa. Ole hyvä maailmankansalainen ja ripusta olohuoneeseesi muutama näistä karttojen ja lippujen seinämaalauksista tervehdykseksi sydämelle ja kodille. Muutama näistä karttojen ja lippujen seinämaalauksista sijoitettuna strategisesti minikirjastoosi tai yksityiseen työhuoneeseesi saa sinut tuntemaan itsesi yhdeksi Uuden maailman varhaisimmista valloittajista. Nämä kartat ja liput -seinämaalaukset tuovat kotiisi suunnan tunnetta ja suurta isänmaallisuutta. Heiluta lippua ja löydä tiesi näiden karttojen ja lippujen seinämaalausten avulla, jotka ympäröivät kaupunkiasuntosi.

Karttojen ja lippujen seinämaalaukset ovat mahtavia

. Kartta on enemmän kuin vain väline, jonka avulla navigoidaan, se on myös suunnan metafora. On olemassa filosofinen oppi, jonka mukaan kukaan ei voi piirtää karttaa siitä, millainen ihminen olet, siihen, millainen sinusta tulee. Sinä kuljeksit sitä polkua yksin. Kukaan ei voi kartoittaa tuota helvetin sinistä ja yksinäistä osaa. Samoin lippu ei ole vain jonkin maan tai järjestön viiri, vaan se on myös rohkeuden ja uhrautumisen symboli kaikille niille ihmisille, jotka ovat taistelleet tämän maan tai järjestön puolesta. Photowall näyttää sinulle polun "Wildlife World Map", "World Map Detailed" ja "World of Animals Map" -kartoillaan laajassa valikoimassaan karttojen ja lippujen seinämaalauksia. Nämä ainutlaatuiset kuvat näyttävät meille navigointivälineet, joita meidän on käytettävä löytääksemme tiemme maailmassa. Sijoita muutama näistä kartoista ja lipuista koostuvista seinämaalauksista vapaa-ajan tiloihisi ja tunne ympärilläsi olevan maapallon suuri laajuus ja valtavuus. Et koskaan tunne olevasi ahtaassa tilassa, kun nämä kartat ja liput -seinämaalaukset ovat lähelläsi. Nämä kartat ja liput -seinämaalaukset ovat täydellinen tukipilari kotiisi.

Apua kartat & liput seinämaalauksiin

Suuri portugalilainen tutkimusmatkailija Kristoffer Kolumbus hautasi Uuteen maailmaan saavuttuaan kaikki navigointikarttansa ja poltti kaikki aluksensa. Sen seurauksena hänen miehistönsä työskenteli ilman lepoa luodakseen itselleen edistyksellisen elämän uudessa paikassaan maailmassa. Ei ole suurempaa motivaatiota kuin se, että menetetään mahdollisuus palata takaisin, joka ajaa eteenpäin. Photowall antaa sinun purjehtia eteenpäin "Animal Map of the World", "Satellite Map Infographic" ja "Hemisphere Map" hienossa karttojen ja lippujen seinämaalausten valikoimassaan. Nämä upeat kuvat saavat sinut tuntemaan, että purjehdit ympäri planeettaa etsimässä uusia maailmoja ja aarteita, jotka voit valloittaa maallesi. Kutsu muutama naapuri, jotka ovat käyneet eri puolilla maailmaa, istumaan kanssasi drinkkien äärelle ja osoittamaan näillä kartoilla, millä maailman alueilla he ovat käyneet. Nämä kartat ja liput -seinämaalaukset herättävät vilkkaimmat ja vilkkaimmat keskustelut sinun ja vieraidesi välillä. Tarvitaan erotuomari, joka puuttuu ystävienne kanssa käytäviin riitoihin.

Isänmaallinen ja symbolinen

Toisen maailmansodan aikana eteläisellä Tyynellämerellä käydyssä Iwo Jiman taistelussa amerikkalaisilta merijalkaväkiosastoilta kesti useita päiviä kukistaa Japanin keisarillinen armeija tällä saarella. Henkien menetys ja haavoittuneiden määrä oli huikea. Kun kaikki oli sanottu ja tehty, merijalkaväen sotilaat pystyttivät yhdelle saaren kukkuloista Yhdysvaltain lipun muistomerkiksi toveriensa suurista uhrauksista ja ponnisteluista tämän alueen valloittamiseksi. Photowall tuntee rakkautesi maata kohtaan "Amerikan lippu" ja "Ison-Britannian lippu" hienossa karttojen ja lippujen seinämaalausten kokoelmassaan. Nämä tunnukset kuvaavat suurta isänmaallisuutta ja uskollisuutta maalle, jonka me kaikki jaamme. Näitä karttoja & lippuja seinämaalauksia on laaja valikoima värejä ja malleja, joista hienostunut kaupunkilaiskodinomistaja voi valita. Nämä kuvat näyttävät täydellisiltä minkä tahansa värisellä seinällä tai tapetilla, jonka valitset niiden taustaksi. Tämän lisäksi nämä kartat ja liput -seinämaalaukset on valmistettu materiaaleista, jotka ovat taatusti turvallisia kodeissasi ja turvallisia lapsillesi. Näiden kuvien tuomalle jännitykselle ei ole loppua.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1