Puutarhat

Kun kyseessä on esimerkiksi luonto, on aina hienoa tuoda pala ulkomaailmaa sisätiloihin. Olipa kyseessä sitten Versaillesin hoidetut puutarhat tai englantilaisen maalaispihan klassiseLue lisäät muodot ja värit, Photowallilla on puutarhojen seinämaalauksia, jotka tyydyttävät sisustushalusi ja henkiset tarpeesi. Motiivimme tarjoavat laajan valikoiman kenttiä, joille voit paeta ja joissa voit rentoutua. Voit valita minkä tahansa puutarhat seinämaalaukset, jotka heijastavat makuasi ja persoonallisuuttasi, aina mökkireunusten hillityistä valkoisista, sinisistä ja vauvanvaaleanpunaisista sävyistä mökkireunusten törmäilevään rohkeuteen, jossa tuliset punaiset ja oranssit seisovat ylpeinä ympäristöissä, joissa ne ovat olemassa. Ilmeisten tyylillisten valintojen lisäksi sinulla on myös lukuisia vaihtoehtoja värien ja paikkojen suhteen. Voit myös säätää näitä puutarhojen seinämaalauksia vastaamaan tai kontrastoimaan olemassa olevia värimaailmoja ja muita sisustuselementtejä.

Puutarhojen seinämaalausten vaihtelu

Valikoimastamme puutarhojen seinämaalauksia löydät tosielämän valokuvia, joiden yksityiskohdat ovat niin runsaita, että voit melkein haistaa kukat, ja taideteoksia, jotka ovat niin kauniita, että ne saavat sinut haluamaan rakentaa ikioman puutarhasi heti. Piditpä sitten sivistyneestä tai villistä, surrealistisesta tai todellisesta, puutarha-aiheinen seinämaalaustyö voi olla juuri sopiva piristysruiske tylsään tai liian tavalliseen huoneeseen tuomalla hieman ulkoilmaa kaupunkielämään. Jos haluat edellä mainitun laadukkaan kuvan, kuten teoksen nimeltä "Backyard Flower Collection", tai maalauksen, jolla on uskomaton visuaalinen painoarvo ja todellinen syvempi merkitys, kuten "Secret Garden", monipuolisesta ja laajasta puutarhojen seinämaalausten valikoimastamme löytyy varmasti ihanteellinen kohtaus tarpeisiisi ilman, että sinun tarvitsee leikata ruohoa tai kitkeä nurmikkoa oikeasti.

Hieman historiaa

Kotimaisten puutarhojen alkuperä on kirjatun historian ulottumattomissa. Vanhimmat kuvatallenteet kotipuutarhoista ovat kuitenkin peräisin muinaisesta Egyptistä, ja ne osoittavat niiden olleen hämmästyttävän samanlaisia kuin nykyaikaiset kotipuutarhat. Egyptiläisissä hautamaalauksissa esitetyt puutarhat olivat tietenkin rikkaiden puutarhoja. Puutarhojen seinämaalausten valikoimassamme on runsaasti ylellisyyttä, mutta siihen on sisällytetty myös sananlaskun maakunnan charmia. Jokaisella kulttuurilla on jonkinlainen historiallinen puutarha menneisyydessään, minkä vuoksi meillä on myös motiiveja, jotka ulottuvat kauas tähän kauniiseen maailmaan. Runsaasta aukiosta Euroopassa, kuten teoksessa nimeltä "Villa Rufolon puutarhat", ja tyylikkäästä kartanosta Aasiassa, kuten motiivissa nimeltä "Cherry blossom at Hamarikyu Gardens, Chuo Ward - Tokyo", trooppiseen paratiisiin, joka on esillä puutarhojen seinämaalauksessa, joka on määritelty nimellä "Hirtetty riippumatto Santa Teresassa, Costa Ricassa", kaikille löytyy jotakin jaettavaa.

Puutarhojen seinämaalausten edut

Puutarhanhoito itsessään on mukaansatempaavaa ja hauskaa toimintaa, jonka kuka tahansa voi aloittaa missä tahansa elämänsä vaiheessa, jos hänellä on aikaa ja ilmeisesti resursseja. Sinulla ei tarvitse olla suurta takapihaa tai asuinaluetta voidaksesi hoitaa puutarhaa, mutta tilasta on varmasti apua. Tämä näkyy taiteellisessa renderöinnissä, joka kantaa nimeä "Garden - Abbott Fuller Graves", puutarhan seinämaalauksessa, jossa on synkkiä värejä, jotka on kuvattu rakkaudella klassiseen tapaan. Useimpien ihmisten elämä on nykyään harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta täynnä stressiä ja paineita. Koska puutarhanhoito on täysin luonnollinen stressinlievittäjä, joka toimii koko ajan ja saa sinut tuntemaan olosi nuorekkaaksi ja yleisesti ottaen onnelliseksi, puutarhat seinämaalaukset asuin- tai jopa yritystiloissasi voivat lievittää näitä nykyajan oireita. Tässä valikoimassa oleva laaja valikoima värejä ja malleja voi rauhoittaa mielen ja avata sen niille asioille, jotka ovat todella tärkeitä elämässä.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.