New York

New York on selvästi amerikkalainen kaupunki seinämaalaukseksi. Tutustu kaupungin moniin valokuvauksellisiin näkymiin panoraamaseinämässä. Valittavana on laaja valikoima New York-aiheLue lisääisia tapetteja taksitakseista New Yorkin kaduille ikkunoista katsoviin tekaistuihin kohtauksiin. Times Square, Manhattan, Brooklynin silta ja Freedom Tower ovat joitakin tapetteja. Ehkäpä nautit New Yorkin kaupunkikohtauksista tai Vapaudenpatsaan julisteista. Luonnon ystäville on tarjolla myös Central Parkin ja Hudson Riverin tulosteita kotiisi.

New Yorkin seinämaalaukset upeaan huoneeseen

Jokainen koti ansaitsee pienen päivityksen, ja usko tai älä, vaihtoehtoja on loputtomasti. Jos aiot tarkistaa sisustusreferenssejä, huomaat hämmästyttävän paljon vaihtoehtoja, joista voit valita. Esimerkiksi väreillä on merkittävä vaikutus huoneen yleisilmeeseen, sillä eri väreillä voidaan määrittää sen tunnelmaa ja ilmapiiriä. New Yorkin seinämaalaukset vievät sinut ihanan kaupungin eri paikkoihin. Rakastat varmasti New Yorkin kaduilla kulkevia takseja, Times Squarea, Manhattania, Vapaudenpatsasta ja muita, kun ne on painettu seinämaalauksiin. Jos etsit seinäkoristetta, joka rokkaa sisustustasi, Photowallilla on vastaukset vaatimuksiisi. New Yorkin seinämaalauksia on erilaisia malleja ja niitä on eri värikuvioilla. Jos etsit klassista ulkonäköä, saatavilla on seinämaalauksia, jotka antaisivat tilasi sisustukselle ajattoman ilmeen. Seinämaalauksia on myös eloisissa väreissä, jotka tekisivät myös tylsistä ja tylsistä seinistä eloisia ja mielenkiintoisia. Luo nostalginen seinäkoriste New Yorkin seinämaalauksilla. Rakastut varmasti kaupunkiin ja sen maamerkkeihin. Tämä pätee myös niihin, jotka ovat käyneet kaupungissa tai asuvat kaupungissa. Nopeatempoinen kaupunkielämä niille, jotka elävät pikakaistalla. Silti mukava ja rentouttava näkymä, kun seinämaalaukset lisätään seinillesi.

Mikä New Yorkissa on niin erityistä?

Usein NYC:ksi kutsuttu New Yorkin kaupunki tunnetaan Yhdysvaltojen väkirikkaimpana kaupunkina. Vuonna 2017 asukasluvuksi arvioitiin 8 622 698 asukasta. Itse kaupunki sijaitsee New Yorkin osavaltion eteläkärjessä ja sitä pidetään New Yorkin metropolialueen keskuksena. New Yorkia on kuvattu globaaliksi valtakaupungiksi, sillä se on maailman kulttuuri-, rahoitus- ja mediapääkaupunki. Kaupungilla katsotaan olevan merkittävä vaikutus kaupankäyntiin, viihteeseen, tutkimukseen, teknologiaan, koulutukseen, politiikkaan, matkailuun ja urheiluun. New York City on myös tärkein laillisen maahanmuuton portti Yhdysvaltoihin, jossa puhutaan jopa 800 kieltä. Nämä tekevät kaupungista maailman kielellisesti monimuotoisimman kaupungin. Historiallisesti New Yorkin kaupunki sai alkunsa Alankomaiden siirtolaisten vuonna 1624 perustamasta kauppapaikasta Lower Manhattanilla. Muutamaa vuotta myöhemmin kaupunki siirtyi englantilaisten hallintaan. Nimi New York annettiin sen jälkeen, kun Englannin kuningas Kaarle II myönsi maat veljelleen, Yorkin herttualle. New York oli myös Yhdysvaltojen pääkaupunki vuosina 1785-1790. Yksi kaupungin tärkeimmistä maamerkeistä ja symboleista on Vapaudenpatsas. Se itse asiassa tervehtii miljoonia maahanmuuttajia, kun he saapuvat kaupunkiin laivalla. Patsas symboloi myös vapautta ja rauhaa. New Yorkissa vierailevat myös matkailijat sen lukuisten maamerkkien ja nähtävyyksien vuoksi. Niitä ovat muun muassa Times Square, Broadwayn teatterialue, sillat, pilvenpiirtäjät ja puistot.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.