Illinois

Jos etsit aktiivisesti upeaa sisustusteemaa, Photowallin Illinoisin seinämaalaukset voivat olla avuksesi. Tämä ei johdu ainoastaan siitä, että ne ovat kauniita katsella ja helppoja siLue lisäälmälle, vaan myös siitä, että Preeria-valtiolla on niin rikas historia, jossa tapahtui niin monia maailmaa mullistavia tapahtumia ilman, että ihmiset edes tajusivat sitä. Konkreettinen esimerkki on se, että Illinois oli ensimmäinen osavaltio, joka ratifioi 13. lisäyksen orjuuden poistamiseksi. Jos ei ole niin raskas trivia, Benny Goodman ja Gene Krupa keksivät termin "jazz" Chicagossa vuonna 1914. Kuten huomaat, Illinoisin seinämaalausten kautta on paljon opittavaa ja löydettävää tästä hämmästyttävästä osavaltiosta. Lähes 80 % osavaltion maa-alasta on viljelysmaata, ja sen korkein kohta on Charles Mound, joka sijaitsee vain n. 1,5 km:n korkeudessa. 375 metriä. Illinoisin seinämaalauksista löytyy myös nähtävyyksiä Amerikan kolmanneksi suurimmasta kaupungista, Chicagosta. Photowallin avulla voit aina muokata valitsemiasi Illinoisin seinämaalauksia oman estetiikkasi ja suunnitellun värimaailmasi mukaisiksi.

Tuulisen kaupungin Illinoisin seinämaalaukset

Chicagossa, joka on itse asiassa keksinyt sen, mikä on nykyään yleistä suurkaupungeissa, eli pilvenpiirtäjän, on runsaasti merkittäviä ja ikonisia rakenteita, jotka voit saada omaan kotiisi, toimistoosi tai vapaa-ajan tilaan Illinois'n seinämaalausten muodossa. Kuten jotkut teistä ehkä tietävät tai ovat kuulleet, Chicago kulkee käsi kädessä Sears Towerin kanssa. Jos kuitenkin haluat olla asiallisesti korrekti, sinun on nyt kutsuttava sitä Willis Toweriksi. Vuonna 1973 valmistunut 440-metrinen torni on Windy Cityn horisontin kiistaton kuningas, kuten monista näistä Chicagoa esittävistä Illinoisin seinämaalauksista voi päätellä. Tämä rakennelma piti maailman korkeimman rakennuksen titteliä hallussaan vuosikymmeniä ja säilytti vaatimuksensa läntisen pallonpuoliskon korkeimmasta katosta hyvin pitkään! Illinoisin seinämaalauksessa nimeltä "Chicago Skyline" näet kauniin näkymän tästä maamerkistä ja monista muista.

Suuri määrä historiaa

Ensimmäiset eurooppalaiset, jotka saapuivat Illinoisiin, olivat ranskalaiset tutkimusmatkailijat Jacques Marquette ja Louis Joliet, jotka matkasivat Mississippiä ja Illinois-jokea pitkin ja ottivat yhteyttä paikallisiin intiaaniheimoihin turkiskaupan perustamiseksi. Britit saivat Illinoisin hallintaansa voitettuaan Ranskan ja intiaanien sodan vuonna 1763. Kuitenkin vain 20 vuotta myöhemmin, vuonna 1783, alueesta tuli osa Yhdysvaltoja vallankumoussodan jälkeen, ja 3. joulukuuta 1818 Illinois hyväksyttiin unioniin 21. osavaltiona. Tämä rikas historia näkyy myös monissa näistä upeista Illinoisin seinämaalauksista. Yksi Yhdysvaltojen historian pahimmista palokatastrofeista oli pahamaineinen Chicagon suuri tulipalo vuonna 1871. Kaikki alkoi pienestä tulipalosta ladossa Chicagon eteläosassa, mutta koska suurin osa rakennuksista oli tuohon aikaan tehty puusta, tulipaloa oli vaikea pysäyttää, ja yli 20 000 rakennusta tuhoutui täysin. Illinoisin asukkaat pääsivät kuitenkin jaloilleen ja loivat kukoistavan kaupungin, jonka voit nähdä Illinoisin seinämaalauksissa. Tämä sinnikkyyden henki voi näkyä myös sisustuksessasi Illinoisin seinämaalauksilla!

Lisäksi Illinoisin seinämaalauksia

Yllätyt varmasti siitä, että ei ole outoa kokea kaikki neljä vuodenaikaa yhden Chicagon päivän aikana! Sitä ei kutsuta turhaan edellä mainituksi Windy Cityksi. Sen lähde on Michigan-järvi, joka reunustaa koko kaupungin itäpuolta, kuten voit nähdä Illinois'n seinämaalauksissa, kuten "Chicago ja Michigan-järvi". "Näkymä pilvenpiirtäjästä Chicagossa" on toinen upea Illinois'n seinämaalaustyö, joka esittelee tämän puolen ja suurkaupungin kauneuden. Jos etsit jotain taiteellisempaa ja hieman luonnetta, ehkä "Chicago Illinois Rust Skyline" sopii sinulle. Illinoisin seinämaalaukset tarjoavat sinulle terveen määrän vaihtoehtoja, joilla voit kaunistaa sananmukaiset neljä seinääsi.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1