Florida

Florida on osavaltio Yhdysvaltojen kaakkoisosassa. Sen länsipuolella on Meksikonlahti, pohjoisessa Alabama, idässä Atlantin valtameri ja etelässä Floridan salmi. Osavaltion pääkaupunkLue lisääi on Tallahassee, ja Miami on sen väkirikkain ja kaupungistunein kaupunki. Photowall osoittaa kunnioitustaan tätä ainutlaatuista ja juhlittua osavaltiota kohtaan omalla Floridan seinämaalaussarjallaan. Nämä kuvat kuvaavat tätä merkittävää aluetta reunustavien eri paikkakuntien svengaavaa ja sähköistä tunnelmaa. Kun nämä Floridan seinämaalaukset ovat kotonasi, saat kaupungin öiden kuumuuden, samban äänet, tamalesin tuoksun ja Miamin valot omaan yksityiseen turvapaikkaasi. Mikään osavaltio ei vedä vertoja Floridalle, kun kyse on juhlallisuudesta, eikä ole olemassa mitään näiden Floridan seinämaalausten kaltaisia kuvia, jotka toisivat tämän taikuuden kotiisi. Kuvittele ruskettuneet vartalot kävelemässä vilkkailla kaduilla, kiiltävät urheiluautot jalkakäytävillä ja tämän alueen upeat siniset rannat näiden upeiden Floridan seinämaalausten avulla. Kodissasi ei varmasti ole tilaa, jota nämä upeat kuvat eivät herättäisi henkiin.

Sähköistä Floridassa seinämaalaukset

Amerikan alkuperäisasukkaat ovat asuttaneet tätä osavaltiota yli 14 000 vuoden ajan. Heidät löysi ensimmäisenä espanjalainen tutkimusmatkailija Juan Ponce de Leon. Hän kutsui maata La Floridaksi, koska se oli espanjaksi pääsiäistä, sitä aikaa vuodesta, jolloin hän laskeutui maahan. Eri aikoina historian aikana tämä historiallinen osavaltio oli joko Espanjan tai Englannin omistuksessa. Siellä käytiin Seminole-sodat, jotka olivat Yhdysvaltojen historian verisimmät ja pisimmät intiaanisodat. Photowall nostaa hattua tälle upealle osavaltiolle, sillä sen upeassa Floridan seinämaalausten kokoelmassa on kuvat "Miami", "Lifeguard Tower in Miami, USA" ja "Beach in Islamorada in Florida Keys, USA". Nämä eksoottiset kuvat kuvaavat tämän hienon osavaltion vilkasta kaupunkielämää ja sykettä. Ripusta muutama näistä Floridan seinämaalauksista olohuoneeseesi ja anna tilalle juhlava ja dynaaminen tunnelma. Muutama näistä Floridan seinämaalauksista vapaa-ajan luolissasi lisää leikkien jännitystä ja jännitystä. Sijoita useita näistä upeista Floridan seinämaalauksista oleskelualueillesi ja tunne sen katujen sykettä suonissasi.

Pulssit Floridan seinämaalauksissa

80-luvulla suosituin ja katsotuin televisiosarja oli Miami Vice. Tämä poliisit ja rosvot -sarja kuvasi täydellisesti Floridan energisimmän kaupungin yöelämää, paheita ja valloittavaa musiikkia. Sen pääosissa näyttelivät Don Johnson, Jan Michael Philips ja loistava Edward James Olmos. Tämä sarja nostatti kaikki nämä näyttelijät supertähteyteen. Photowall antaa sinulle lisää rakastettavaa "Downtown Miami, Florida", "Miami South Beach" ja "Suwanne Reflection Panoramic" hienossa Floridan seinämaalausten valikoimassaan. Nämä upeat kuvat esittelevät kaikki ne asiat, joita rakastamme ja ihailemme tässä kauniissa osavaltiossa. Ripusta nämä Floridan seinämaalaukset sänkysi yläpuolelle, nukkumahuoneeseesi, ja tunnet kuin sulkisit silmäsi yhtenä kuumana Miamin yönä. Nuku tyylikkäästi näiden Floridan seinämaalausten avulla makuuhuoneessasi. Voit jopa mennä niin pitkälle, että laitat nämä kuvat lapsesi nukkumapaikkojen ja leikkinurkkausten seinille. Pelkästään niiden kiehtovat värit pitävät pienimmät lapsesi kiireisinä ja viihdyttävinä tuntikausia. Tuo tämän hienon osavaltion vilske ja eloisa elämä kotiisi näillä Floridan seinämaalauksilla. Asunnossasi ei tule enää koskaan olemaan hetkeäkään ankeutta.

Nopea ja rento

Floridaa on jo pitkään juhlittu Yhdysvaltojen eläkepääkaupunkina. Tämä johtuu siitä, että sen sää on hieno ja lämmin, täydellinen vanhuksille. Sen elintaso on halpa, ja siellä on lukemattomia huvituksia, jotka pitävät eläkeläiset kiireisinä. Loppuelämänsä Floridassa viettäminen on todellakin hieno ehdotus. Myös Kennedyn suvulla on esi-isiensä koti Hyannisportissa, ja heidän jäsenensä nähdään yleensä käymässä monissa yökerhoissa, jotka reunustavat sen katuja. Kennedy Space Center sijaitsee myös tässä osavaltiossa, samoin kuin Lake Okeechobee. Täällä asuu myös suurin kuubalainen siirtolaisyhteisö, koska Florida on vain muutaman sadan kilometrin päässä Kuubasta. Se on ollut myös kuolemattomien kirjailijoiden, kuten Ernest Hemingwayn, Tennessee Williamsin ja Marjorie Rawlingsin, mekka. Evergladesin kansallispuisto on myös amerikkalaisen alligaattorin, Floridan pantterin, pullonokkadelfiinin ja rakastettavan manaatin asuinpaikka. Nämä ovat vain muutamia nähtävyyksiä, jotka vetävät ihmisiä tähän hämmästyttävään osavaltioon. Anna tämän alueen tunnelman läpäistä kotisi näiden Floridan seinämaalausten avulla.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1