Alaska

Kokeile "The Last Frontieria" valitsemasi asunnon, vapaa-ajan tai jopa yrityksen sisustuksen keskipisteenä. Photowallin Alaskan seinämaalaukset näyttävät tämän statuksen puolet, joitaLue lisää useimmat ihmiset eivät ole ennen nähneet. Ihastut ainutlaatuisiin kuvioihin ja houkutteleviin väreihin, mutta opit myös yhden tai kaksi asiaa, mikä tekee valintaprosessista hauskempaa ja opettavaisempaa. Sen lisäksi, että se on Yhdysvaltain suurin osavaltio, suurimpaan osaan siitä ei pääse autolla, mukaan lukien osavaltion pääkaupunki Juneau, jonne pääsee vain laivalla tai lentokoneella. Tämä tekee Alaskan seinämaalauksista erittäin arvokkaan koristeen ja hyödykkeen. Luonto on kuningas tällä Yhdysvaltojen alueella, sillä Alaskassa sijaitsee 17 Yhdysvaltojen 20 korkeimmasta vuoresta ja 7 yhdeksästä suurimmasta kansallispuistosta. Alaskan seinämaalauksilla voit tehdä vaikutuksen ja valistaa perhettäsi, ystäviäsi ja vierailijoitasi. Kuten tavallista, valitsemasi motiivit voidaan mukauttaa vastaamaan tai olemaan ristiriidassa vakiintuneen sisustuksen, estetiikan ja värimaailman kanssa.

Alaskan seinämaalaukset Anchoragessa

Tämä paikka saattaa ensisilmäyksellä vaikuttaa tyypilliseltä amerikkalaiselta kaupungilta, mutta lähempi tarkastelu paljastaa joitakin yllättäviä puolia kaupunkielämästä siinä, mitä monet virheellisesti olettavat Alaskan pääkaupungiksi. Kuten jo mainittiin, aivan kuten Alaskan seinämaalaukset, myös itse osavaltio on loistava sekoitus luonnonihmeitä ja nykyaikaisia innovaatioita. Anchorage on tästä erittäin hauska esimerkki, sillä kaupungin 300 000 asukasta jakaa tilansa arviolta 1 500 hirven kanssa! Tämä upea kaupunki tunnetaan parhaiten poluista, villieläimistä ja jäätiköistä, mutta siellä asuu myös enemmän taiteilijoita ja muusikoita kuin missään muualla Alaskassa. Anchoragen keskusta on erittäin elinvoimainen alue, kuten voit nähdä Alaskan seinämaalauksissa, kuten "Anchorage Alaska Skyline". Tässä Alaskan seinämaalauksissa on erilaisia sävyjä ja sävyjä, joten voit leikkiä sisustussuunnitelmiesi kanssa.

Vie ulkoilmaan

Ripaus luontoa sisustuksessa on aina tervetullut ja terveellinen näky. Se voi muuttaa mielialamme ja tunnelmamme täysin, jos kotonasi, toimistossasi tai hengailupaikassasi on kaunis näkymä, kuten Alaskan seinämaalaukset. Koska Alaskan osavaltiossa on niin paljon upeita maisemia, ajattelimme vain oikeaksi tarjota sellaisia kohteita kuin "Mt Denali Alaska". Tämä Alaskan seinämaalauksessa näkyy Denali, jota kutsutaan myös Mount McKinley -vuoreksi, joka on Pohjois-Amerikan korkein vuori ja sijaitsee Alaskan eteläisessä keskiosassa. Denali on 6 190 metriä merenpinnan yläpuolella oleva huippu, ja se on Seven Summits -vuorista kolmanneksi korkein. Jos haluat jotain, jossa on vielä enemmän liikettä, katso ehkä "Glacier Calving". Tällainen Alaskan seinämaalaustyö voi tuottaa maksimaalisen visuaalisen painoarvon, ja se on todella hieno näky.

Historiaa Alaskan seinämaalauksissa

Historian opiskelijat uskovat, että nykyisen Alaskan alueelle ensimmäisenä asettuneet ihmiset saapuivat Pohjois-Aasiasta, minkä vuoksi inuiittien kaltaisilla heimoilla on samankaltaisia piirteitä kuin joillakin aasialaisilla. Ensimmäinen eurooppalainen, joka saapui Alaskaan, oli tanskalainen tutkimusmatkailija Vitus Bering vuonna 1728, mutta venäläiset olivat ensimmäiset, jotka perustivat pysyvän asutuksen Alaskaan vuonna 1784 Kodiakin saarelle. Kun ihmiset ihailevat Alaskan seinämaalauksiasi, voit kertoa heille, että Yhdysvallat osti Alaskan Venäjältä 1. elokuuta 1867 vain 7 200 000 dollarilla. Vuonna 1896 Alaskan Klondiken alueelta löydettiin suuria kultaesiintymiä, ja tätä ajanjaksoa kutsutaan Klondiken kultakuumeeksi tai Yukonin kultakuumeeksi. Vielä arvokkaammaksi sen teki Yhdysvaltain taloudelle se, että myöhemmin löydettiin öljyä, ja tammikuussa 1959 Alaska hyväksyttiin unioniin 49. osavaltioksi. Kuten huomaat, Alaskan seinämaalaukset eivät ole vain helppoja silmille vaan myös oppimisen väline.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1