Sveitsi

Jos haluat, että yksi maailman kauneimmista maista on sisustuksesi keskeinen teema, olet tullut oikeaan paikkaan. Photowallin Sveitsi-seinämaalaukset antavat kotiisi, toimistoosi tai Lue lisäävapaa-ajan tiloihisi sen pienen lisän, jota se tarvitsee tai tulee tarvitsemaan. Tämä Keski-Euroopassa sijaitseva pieni vuoristomaa on sisämaassa Ranskan ja Italian välissä, ja se rajoittuu myös Itävaltaan, Saksaan ja Liechtensteiniin. Kaikki tilat, jotka tarvitsevat upean näkymän ja todellista charmia, eivät voi mennä pieleen Photowallin erinomaisen valikoiman korkealaatuisia Sveitsi-seinämaalauksia kanssa. Kuten tavallista, kaikki nämä motiivit ovat myös saatavilla muokattaviksi, olipa kyse sitten värimaailmasta tai muista koriste-elementeistä.

Talven ihmeitä Sveitsin seinämaalausten avulla

Vaikka sveitsiläiset ovat maailmankuuluja poikkeuksellisesta maidostaan, suklaastaan ja juustostaan, yksi asia, jonka monet ihmiset maailmassa yhdistävät heihin, on lumi ja siten talvi. Jopa lämpimämpinä aikoina voit aina uskaltautua vuorille löytämään ainakin jäänteitä kylmästä vuodenajasta ja usein vielä terveen määrän lunta. Sveitsin seinämaalaukset, kuten "Andermatt, Sveitsi", kuvaavat tätä täydellisesti ja osoittavat talven ihmemaailman kauneuden majesteettisten huippujen ympäröimänä. Jos kuitenkin todella haluat sen olennaisen näyn, jonka me yhdistämme tähän maahan, valitse Sveitsi-seinämaalauksen "Sveitsin Alpit". Tämä ehdottoman upea ja ihana maisema näyttää lumen ja talviaikojen todellisen kauneuden. Tällaisilla Sveitsin seinämaalauksilla koristelet taatusti kotiasi tai toimistoasi uskomattoman esteettisellä ja syvällisellä merkityksellä.

Viehättävät kaupungit

Vaikka keskusteltiin siitä, miten Sveitsi on tunnettu vuoristaan, tässä maassa on myös paljon ikonisia kaupunkeja, joista jokaisella on ainutlaatuinen historiansa, hauskat omituisuutensa ja viehättävä viehätyksensä. Useimmat ihmiset eivät tiedä, että Bern on itse asiassa Sveitsin pääkaupunki, ei Geneve tai Zürich, kuten useimmat olettavat. Bern on kaunis pikkukaupunki, jossa on paljon upeita maamerkkejä, jotka voi nähdä mielenkiintoisissa teoksissa, kuten "Bern Skyline Black". Sveitsin seinämaalaukset tarjoavat myös muunnelmia muista merkittävistä kaupungeista, kuten edellä mainituista Genevestä ja Zürichistä, mutta myös Baselista, St. Gallenista ja Luzernista. Jälkimmäinen on tunnettu kellojen valmistuksesta, mistä sveitsiläiset ovat myös hyvin tunnettuja. Tuo tämä hämmästyttävä maa tiloihisi hankkimalla itsellesi Sveitsi-seinämaalauksia haluamassasi muodossa!

Peaking with Switzerland wall seinämaalaukset

Koska Sveitsi sijaitsee keskellä Alppeja, se koostuu lähes 60-prosenttisesti vuorista! Jos rakastat itsellesi upeita maisemia sekä ulkoilmaa tai ulkoilmaurheilua, Sveitsi-seinämaalaukset ovat juuri sinua varten. Sveitsissä on upeita vuoria, kuten kuuluisa ja luultavasti tunnetuin Matterhorn sekä Jungfrau ja Eiger, joista molemmista olet ehkä kuullut. Hauska muistettava seikka on, että Sveitsin Alpit ovat korkeita, lumipeitteisiä vuoria, joista useimmat ovat yli 13 000 jalan eli 4 000 metrin korkuisia. Sveitsin seinämaalaukset voivat myös olla katalysaattori muutokselle, erityisesti näinä planeettamme ilmastoa koskevina aikoina. Esimerkiksi "Gornerin jäätikkö ja sulamisvesikanavat" voi lisätä tietoisuutta ilmaston lämpenemisen vaikutuksista. Tämä Valais'n kantonissa sijaitseva laaksojäätikkö sijaitsee lähellä suosittua lomakohdetta Zermattia, joka on yksi maailman koskemattomimmista talvikohteista. Photowallin Sveitsi-seinämaalaustierä ei ole vain silmää miellyttävä, vaan myös informatiivinen ja keskustelua herättävä.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1