Saksa

Nautitpa sitten Oktoberfestin tuomista nautinnoista tai olet yksinkertaisesti ihanan arkkitehtuurin ja kulttuurin ystävä, tämä luokka on täydellinen sinulle. Photowallin erinomainen vLue lisääalikoima laadukkaita Saksa-seinämaalauksia voi olla juuri tämä teema sinulle. Ihmiset, kieli ja perinteet tekevät saksalaisesta kulttuurista ainutlaatuisen. Me kaikki tiedämme, että tällä maalla on ollut keskeinen rooli Euroopan ja maailman historiassa. Se tunnetaan myös runoilijoiden ja ajattelijoiden maana, mikä näkyy joissakin Saksan seinämaalausten kauniissa kuvissa. Kuten tavallista, voit mukauttaa nämä Saksa-seinämaalaukset vastaamaan tai olemaan ristiriidassa olemassa olevien sisustuselementtien, kuten värimaailman, huonekalujen ja niin edelleen, kanssa.

Kutsu luontoon Saksan seinämaalauksilla

Saksan seinämaalauksia valitessasi on mielenkiintoista huomata, että kolmasosa maasta on edelleen metsien ja metsäalueiden peitossa. Huolimatta siitä, että Saksa on yksi Euroopan tiheimmin asutuista maista, suuri osa Saksasta on itse asiassa edelleen lehtojen peitossa. Tämä ihmeellinen piirre tai ominaisuus näkyy monissa Saksan seinämaalauksissa. Jos olet Grimmin veljesten satujen ystävä, saatat haluta hankkia kauniin seinämaalauksen Mustametsästä, joka on monien heidän tarinoidensa tapahtumapaikka. Voit nähdä osan tästä ihmeestä samanlaisessa ympäristössä kuin "Thüringenin metsä auringonlaskun aikaan", Saksan seinämaalauksessa, joka tuo viihtyisän ja rentouttavan tunnelman mihin tahansa huoneeseen. Luonto sisätiloissa on aina kiva näky, etenkin Saksan seinämaalausten, kuten "Syksy Swabian Albilla", avulla. Tämä upea motiivi voi olla mitä viehättävin tausta asuin-, yritys- tai vapaa-ajan tiloissasi.

Silmän juhlaa

Maa on käynyt läpi myrskyisän historian, jonka merkit näkyvät sen rikkaassa ja monipuolisessa arkkitehtuurissa. Palatsit, linnat, katedraalit ja muistomerkit kertovat parhaiten Saksan tarinan. Näet runsaasti näitä hämmästyttäviä rakennelmia, kun tutustut Photowallin kokoelmaan Saksan seinämaalauksia. Amfiteatterit, kylpylät ja roomalaiset sillat ovat osa muinaista arkkitehtuuria ja sivilisaatiota, joka kukoisti alueella, joka nykyään on Saksa. Esiroomalainen arkkitehtuuri koostuu kirkoista, jotka ovat peräisin 10. vuosisadan alusta. Romanismin aikana rakennettiin paljon katedraaleja, jotka ovat säilyneet ajan saatossa tähän päivään asti. Renessanssia, joka kukoisti 1400- ja 1600-luvuilla, luonnehtivat linnat ja palatsit, kuten Neuschwansteinin Disney-linna -nimisessä seinämaalauksessa Saksassa esillä oleva linna, jossa korostetaan Walt Disneyn kuuluisan logon inspiroimaa rakennusta. Moniin Saksan nähtävyyksiin liittyy uskomattomia rakennelmia, kuten Berliinin ja Saksan poliittisen toiminnan keskus, jota esitellään Saksan seinämaalauksessa nimeltä "The Reichstag Building".

Saksan seinämaalausten monipuolisuus

Panostamme suuresti monimuotoisuuteen ja siihen, että Saksan seinämaalauksen hankkiminen on mahdollisimman yhtenäistä ja kätevää. Tästä syystä myös Saksa-seinämaalausten valikoimassamme on kaksi pienempää alaluokkaa. Nämä ovat nimittäin Berliini ja München. Berliini on Saksan pääkaupunki, mutta myös Hampuri, München ja Köln kuuluvat maan tärkeimpiin kaupunkeihin. Photowallilla on kaikkea mahdollista, alkaen tosielämän valokuvista, jotka vievät sinut välittömästi mainittuihin kaupunkeihin, ja päättyen taideteoksiin, jotka antavat näille paikoille aivan uudenlaisen ilmeen. Berliinin valikoimasta löydät kauniita teoksia, kuten "Brandenburgin portti yöllä", upea kuva, joka esittelee yhtä kaupungin merkittävimmistä paikoista. Monet Berliinin maamerkit ovat esillä Saksan seinämaalauksissa. Jos olet enemmän funky-puolella, kannattaa kokeilla "Part of Berlin Wall with Grunge Graffiti - Potsdamer Platz", joka kattaa kuuluisan Berliinin muurin, mutta eri, eloisamman ja trendikkäämmän puolen. Tämä kohde suorastaan huutaa tyyliä ja luonnetta. Saksan seinämaalaukset Münchenin kaupunginosassa ovat sellaisia motiiveja kuin "Munich Germany Skyline Blue", joka on taiteellinen kuvaus tämän metropolin upeasta horisontista. Tämä voisi olla ihastuttava lisä esimerkiksi toimistoon ainutlaatuisen muotoilunsa ja miellyttävien väriyhdistelmiensä ansiosta.
Tuotetiedot