Puola

Maantiede tarjoaa paljon vaihtoehtoja, kun etsit keskeistä teemaa, jolla sisustaa tilasi. Joskus vastakohdat vetävät puoleensa, niin metafyysisessä kuin kirjaimellisessakin mielessä. Lue lisääPhotowallin kokoelma Puolan seinämaalauksia on täynnä ristiriitoja, aivan kuten tämä Euroopan yhdeksänneksi suurin maa. Tämä kommunismin jälkeinen maa voi ylpeillä rikkaalla historiallaan, monilla tunnetuilla tiedemiehillä ja myös muutamalla luontoäidin tekemällä ihmeellä. Koristele asuin-, yritys- tai virkistysaluettasi näillä Puolan seinämaalauksilla ja tuo sisustukseesi luonnetta ja maksimaalista charmia. Voit sovittaa, sekoittaa ja kontrastoida näitä motiiveja olemassa oleviin esteettisiin ja värimaailmaan sopiviksi.

Lyhyt historian oppitunti Puolan seinämaalauksista

Kuten jo todettiin, Puolalla on rikas historia, ja siihen syvälle sukeltaminen vie pitkän aikaa. Aloitetaan siis siitä, että Puolan maat ovat upeita, luonnonvaroiltaan rikkaita ja vierailun arvoisia. Tästä syystä jotkut maat tulivat erittäin kateellisiksi, ja vuonna 1772 tapahtui Puolan maiden ensimmäinen jako. Puola jaettiin kolmeen osaan Venäjän, Itävallan ja Preussin kesken. Täällä voit nähdä paljon jäljellä olevia vaikutteita, kuten Puolan seinämaalauksessa "Gdanskin jokiranta". Se esittelee Puolan kauneutta ja eri valtioiden erilaisia vaikutteita sen arkkitehtuuriin. Vuodesta 1914 alkaen Puola taisteli ensimmäisessä maailmansodassa ja sai lopulta vuonna 1918 takaisin itsenäisyytensä. Jos haluat juhlia tätä tai tuntea nostalgiaa, voit hankkia Puolan seinämaalauksen, kuten "Burn My Shadow", joka kuvaa yksinäistä puolalaista, joka kalastaa aavemaisella järvellä. Se on voimakas ja samalla dramaattinen, ihanteellinen mihin tahansa kotiin tai työpaikalle, ja se antaa sille paljon visuaalista painoarvoa.

Luonnon kosketus

Puolan ja Valko-Venäjän rajalla maan itäisimmässä osassa sijaitsevaa villiä ja alkukantaista maata, Bialowiezan metsää, pidetään yhtenä Euroopan viimeisistä koskemattoman metsän jäänteistä. Se nauttii Unescon maailmanperintökohteeksi nimetyn alueen asemaa ympäristönsä ja koskemattoman luonnonkauneutensa vuoksi. Puolan seinämaalaukset valaisevat myös tätä kauneutta "Bialowiezan niittyjen aamunkoitto" -nimisen motiivin muodossa, joka on upea kohtaus, joka voi herättää paljon tunteita. Tämä Puolan seinämaalaukset näyttäisivät upeilta makuuhuoneessa, ja ne innostaisivat meitä paitsi nousemaan ylös, myös ottamaan kaiken irti päivästä. "Niechorzen aallonmurtaja" on toinen särmikäs ja hieman tumma Puolan seinämaalaustyö, joka voi toimia ihanteellisena keskipisteenä tilassasi.

Puolan seinämaalausten pienemmät tasot

Tiesitkö, että Varsova ei ole Puolan ensimmäinen pääkaupunki? Gniezno oli Puolan ensimmäinen pääkaupunki, ja historiallisten lähteiden mukaan Puolan valtio perustettiin siellä. Siitä huolimatta Varsova on nykyään Keski-Euroopan nopeasti kehittyvä kaupunki, joka houkuttelee vuosi vuodelta yhä enemmän ulkomaisia vierailijoita. Voit nähdä miksi Puolassa seinämaalaukset suonissa "Varsovan taivaanranta, mustavalkoinen", joka on yksi sarjassa eri värejä, jotka kuvaavat tämän mielenkiintoisen metropolin upeaa taivaanrantaa. Varsovan vanhakaupunki, joka rakennettiin uudelleen toisen maailmansodan jälkeen 1600-1800-luvuilla tehtyjen maalausten pohjalta, on nykyään Unescon suojelema ja täydellinen esimerkki kulttuuriperinnön palauttamisesta. Puolan seinämaalauksemme eivät ole vain tyyliltään huikeita, vaan niissä on myös syvempi merkitys ja arvostus tätä paikkaa kohtaan. "Varsovan Puolan taivaanranta" on saatavana monipuolisessa väripaletissa, joista jokainen tuo oman vetovoimansa tilaan, olipa kyseessä sitten koti tai toimisto. Varsovassa sijaitseva kulttuurin ja tieteen palatsi oli Neuvostoliiton diktaattori Stalinin lahja Puolan kansalle. Se on 237 metrin korkeudellaan Puolan korkein rakennus, ja sen 165-metristä kellotornia pidetään Euroopan korkeimpana. Voit nähdä tämän useissa Puolan seinämaalauksissa, joiden alussa on teksti "Varsovan taivaanranta".
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1