Portugali

Huomaamme usein sekoittavamme klassisia ja modernimpia sisustustyylejä sisustettaessa. Nostalgian ja modernismin sekoittaminen löytyy myös Photowallin hienosta valikoimasta laadukkaitLue lisääa Portugalin seinämaalauksia. Se on kiehtova maa, jolla on ylpeä ja rikas historia, joka on aistittavissa kaikkialla maassa, sen pääkaupungista jokaiseen pieneen, kuvankauniiseen kylään. Mielenkiintoista on, että Portugalilla on ollut samat rajat vuodesta 1139 lähtien, mikä tekee siitä Euroopan vanhimman kansallisvaltion! Tämä voi tehdä tilastasi erinomaisen, sillä sillä on vahvat juuret ja perinnetietoisuus. Portugalin seinämaalaukset, jotka merkitsevät tätä, voidaan sopusoinnussa tai kontrastissa sovittaa yhteen olemassa olevien sisustuselementtien, kuten värimaailman ja kaikenlaisten huonekalujen kanssa.

Historiaa Portugalin seinämaalauksilla

Portugalin kansallisvaltio on peräisin vuodelta 1135 jKr. eli 350 vuotta kilpailija Espanjaa edellä. Portugalin valtakunta kasvoi, kun Vasco de Gama purjehti Intiaan vuonna 1498 ja Brasilia oli seuraava vuonna 1500. Hänen mukaansa nimetty Vasco da Gaman silta Lissabonissa on 17 kilometriä pitkä, mikä tekee siitä Euroopan pisimmän. Portugalin seinämaalauksissa tämä merkittävä paikka on esillä "Vasco de Gama" -aiheessa, joka on upea kohtaus ihmisen tekemästä ihmeestä yhdessä taivaan ja meren tarjoaman luonnonkauneuden kanssa. Aikoinaan Portugali hallitsi maailmaa yhdessä Espanjan kanssa, sillä nämä kaksi kansakuntaa hallitsivat suurinta osaa merestä ja olivat tuotteliaita siirtomaaherroja. Portugali sai nimensä maan toiseksi suurimman kaupungin, Porton, mukaan, joka on myös osuvasti esillä Portugalin seinämaalauksissa. Kaupungin latinankielinen nimi oli Portus Cale. Sanan "Cale" uskotaan tulleen kelttiläisestä sanasta, joka tarkoittaa "satamaa". Muissa yhteyksissä se tarkoittaa "rauhallista satamaa". Voit myös nähdä, miksi näin on Portugalin seinämaalauksissa, kuten "Auringonlasku Porton kaupungissa", joka on upean yksityiskohtainen ja luonnonvärejä pursuava kuva, joka voi tehdä eron mihin tahansa asuin- tai yrityshuoneeseen.

Pääkaupunki

Kulttuurisesti merkittävän fado-musiikin ja kauniisti värikkäiden mukulakivikatujen kotikaupunkina Lissabonissa on lukuisia salaisuuksia ja yksityiskohtia, jotka ovat useimmille tuntemattomia. Jos suunnittelet matkaa Portugalin trendikkääseen pääkaupunkiin tai olet jo käynyt siellä, tutustu ainutlaatuisten Portugalin seinämaalausten kokoelmaan, joka todella herättää sisätilasi eloon. "Lisbon Skyline Black" on yksi tällainen kohde, joka voi muuttaa huoneesi välittömästi paljon mielenkiintoisemmaksi ja visuaalisesti vangitsevammaksi. Ainutlaatuinen muotoilu ja tyylikäs väriyhdistelmä tuovat ihmeellisen hienostuneisuuden tunteen mihin tahansa tilaan. Kaunis Belémin torni on yksi Lissabonin nähtävyyksistä ja arkkitehtonisista ihmeistä. Näe tämä ikoninen paikka Portugalin seinämaalauksissa, kuten "Lisbon Portugal Skyline", joka on saatavana eri sävyissä, sävyissä ja sävyissä, jotta saat tyypillistä Photowall-lajiketta.

Rikkaat Portugalin seinämaalaukset

Portugali on maailman johtava uusiutuvan energian tuottaja, sillä yli 50 % maan tarpeesta tuotetaan aurinkopaneeleilla, tuulipuistoilla, vesivoimalla ja aaltoenergialla. Voidaan varmasti sanoa, että portugalilaiset arvostavat luonnon säilyttämistä paljon, ja syystäkin. Kuten Portugalin seinämaalauksissa, kuten "Arieiro", näkyy, tätä maata on siunattu kauniilla paikoilla, jotka ovat niin elintärkeitä kansalaisten mielenterveyden tukemisessa. Portugalilla on myös 800 kilometrin pituinen rannikko, ja sen tiedetään surffaavan 364 päivää, mikä on aivan uskomatonta. "Delfiinit Azoreilla" on portugalilainen seinämaalaustyö, joka kuvastaa tätä ja esittelee meille nämä ystävälliset olennot tämän uskomattoman paikan kauniissa vesissä. Jos ripustat sen kotiisi tai toimistoosi, se auttaa sinua aina rentoutumaan ja inspiroi sinua suunnittelemaan seuraavaa matkaasi, sillä Photowallin Portugalin seinämaalausten visuaalinen energia ja voima on niin suuri.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1