Malta

Maltan tasavalta on Välimeren rannalla sijaitseva saaristo Etelä-Euroopassa. Se sijaitsee Italian eteläpuolella, Tunisian itäpuolella ja Libyan pohjoispuolella. Sen pääkaupunki on ValLue lisääetta, joka on Euroopan pienin kansallinen pääkaupunki. Photowall tekee kunniaa tälle eksoottiselle maalle omalla Maltan seinämaalausten kokoelmallaan. Nämä kuvat kuvaavat tämän suuren maan urbaanimpia ympäristöjä. Elinvoimaisten värien ja mannermaisen laadun ansiosta nämä Maltan seinämaalaukset sopisivat täydellisesti lähes jokaiseen huoneeseen tai kodin seinälle. Aseta muutama näistä Maltan seinämaalauksista olohuoneeseesi keskipisteeksi ja katso, kuinka tämä aiemmin tylsä tila muuttuu eloisaksi ja eksoottiseksi alueeksi, jossa kaikki käyvät. Perheesi ja ystäväsi eivät koskaan halua poistua tästä tilasta näiden Maltan seinämaalausten ollessa seinillä. Aseta useita näistä Maltan seinämaalauksista vapaa-ajan tiloihisi ja tunne itsesi kansainväliseksi, jet-setting-playboyksi, joka tutkii mannermaisten ilmastojen ihmeitä. Näiden Maltan seinämaalausten tuomaa jännityksen ja seikkailun tunnetta ei voi pukea sanoiksi. Lapsesi voivat olla nuoria, mutta jopa he nauttivat näiden Maltan seinämaalausten ottamisesta leikkitiloihinsa.

Exoottista Maltan seinämaalauksissa

Tämän alueen äidinkieli on maltan kieli, mutta myös englanti toimii hyvin yleisenä toisena kielenä. Heidän kantakielensä juontaa juurensa sisilialais-arabialaisista juurista, jotka ovat italian ja arabian kielen risteytys. Photowall nostaa hattua tälle upealle kulttuurille "Malta Facade-Pink", "Malta" ja "Malta Old Town" Maltan seinämaalausten monipuolisessa kokoelmassaan. Muutama näistä upeista maltan seinämaalauksista yksityisessä työhuoneessasi tai minikirjastossasi rytmittää paikan siistiä ilmettä. Myös oleskelualueillasi näiden Maltan seinämaalausten läsnäolo antaa sinulle tunteen siitä, että olet kaukaisessa Välimeren pakopaikassa, jossa sinulla ei ole muuta seuraa kuin ajatuksesi ja aaltojen ääni. Sinun ei tarvitse kuluttaa paljon rahaa päästäksesi tähän upeaan maailmankolkkaan. Anna näiden Maltan seinämaalausten viedä sinut sinne. Sanotaan, ettei ole mitään sisäelämyksellisempää kokemusta kuin se, että astut kengät jalkaasi uudessa maassa, haistat ilman tuoksun ja tunnet ilmaston lämmön kasvoillasi. Nämä upeat kuvat toimivat loistavana korvikkeena.

Kauas Maltan seinämaalaukset

Maltalla on ollut asutusta jo vuodesta 5900 eaa. Sen sijainti keskellä Välimerta tekee siitä täydellisen laivastotukikohdan niille eri maille, jotka aikoinaan omistivat tämän alueen. Maltasta tuli Englannin siirtomaa vuonna 1813. Se oli alusten ensisijainen meriväylä ja Britannian laivaston koti toisen maailmansodan aikana. Se oli periaatteessa Britannian laivaston lähtökohta merisodan operaatioille Pohjois-Afrikassa. Photowall tervehtii tätä merkittävää saarta "Maltan julkisivulla" hienossa Maltan seinämaalausten valikoimassaan. Nämä kuvat kunnioittavat tätä kaunista maata ja sen korvaamatonta panosta historiassa. Aseta muutama niistä sänkysi yläpuolelle, nukkumapaikallesi, ja tunnet kuin nukkuisit Välimeren lumoavan kuun alla. Haaveile hiekkarannoista, oliivipuista ja upeista auringonlaskuista näiden Maltan seinämaalausten ylläsi. Tunne itsesi suureksi seikkailijaksi, joka astuu idän portille näiden hämmästyttävien Maltan seinämaalausten avulla kotonasi. Ne eivät ainoastaan elävöitä asuintilojasi, vaan tuovat jännitystä ja uskallusta kolkkoihin tiloihisi.

Aurinkoinen ja hiekkainen

Maltasta tuli tasavalta vuonna 1974, ja se liittyi välittömästi Yhdistyneisiin kansakuntiin. Siitä tuli osa Euroopan unionia vuonna 2004. Se on myös julistettu Unescon maailmanperintökohteeksi, jonka alueella on useita historiallisia ja monumentaalisia paikkoja. Ripusta muutama Maltan seinämaalauksista ruokasaliisi, niin voit melkein kuulla aaltojen rantaan syömisen aterian aikaan. Näiden kuvien innoittamat keskustelut ja väittelyt ovat suorastaan ilmiömäisiä. Näitä Maltan seinämaalauksia on saatavana monenlaisissa väreissä ja malleissa, joista vaativa urbaani kodinomistaja voi valita. Ne sopivat täydellisesti yhteen minkä tahansa seinän tai tapetin värin kanssa, jonka valitset niiden taustaksi. Ne on valmistettu materiaaleista, jotka ovat taatusti turvallisia kotisi sisällä ja turvallisia lapsillesi. Tuo Välimeren viehätysvoima ja salaperäisyys kotiisi näillä Maltan seinämaalauksilla seinillesi. Se on kuin sinä ja perheesi olisitte itse tehneet matkan sinne. Älä koskaan salli tylsää tai jännittämätöntä hetkeä kodissasi ripustamalla nämä Maltan seinämaalaukset asuinpaikkaasi.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-5 5:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.