Toscana

Yksi sisustuksen tervetulleimmista nähtävyyksistä on tuoda pala ulkoilmaa sisälle. Nyt voit tuoda niin sanotun "Italian puutarhan" omaan tilaan. Syleile loputtomien kukkuloiden ja upeLue lisääan arkkitehtuurin kauneutta ainutlaatuisten maisemien kehystämänä Photowallin korkealaatuisen Toscanan seinämaalausten valikoiman avulla. Se, mikä oli aikoinaan vuosisatojen ajan Välimeren parhaiten varjeltu salaisuus, voi nyt toimia seinämaalauksesi keskeisenä teemana. Tämän Välimeren keskellä, käytännössä Italian sydämessä sijaitsevan Italian alueen viehätysvoima paistaa läpi Toscanan seinämaalausten valikoimastamme. Olipa kyseessä sitten koti, toimisto tai vapaa-ajan tila, sen silmiinpistävän mäkinen maisema ei lakkaa koskaan tekemästä vaikutusta. Mäntyjen, oliivipuiden, viinitarhojen ja sypressien täyttämät kulissit ovat jatkuvasti piinanneet maalareita ja valokuvaajia alati vaihtuvilla väreillään, mikä tekee Toscanan seinämaalauksista täydellisen kaunistustyökalun.

Katsele taaksepäin Toscanan seinämaalausten avulla

Toscanassa syntyivät ensimmäiset demokratian lajit ja taideyhtiöt, mikä tekee siitä erityisen esimerkin kulttuurisesta, sosiaalisesta ja taloudellisesta autonomiasta. Alueen kaupungeista Firenzen kunta vaikutti voimakkaasti Italian renessanssiin monien merkittävien taiteilijoiden ja kirjailijoiden ansiosta. Voit yhä tuntea historian aistimuksen ja syvyyden Toscanan seinämaalauksissa, kuten "Abbey Ruins". Hauska tieto on, että kun italialaiset odottivat pääkaupungin siirtämistä Roomaan, mikä tapahtui vuonna 1870, Firenzessä oli Italian hallitus vieraana viiden vuoden ajan, ja siitä tuli Italian kulttuurin ja politiikan keskus. On myös tärkeää tietää, että Toscanan murteesta tuli perusta nykyaikaiselle italian kielelle ja että Firenze oli ensimmäinen kaupunki, jossa käytettiin jalkakäytäviä, mikä oli esimerkkinä suurille kaupungeille kaikkialla maailmassa. Säilytä tämä ihana historiallinen tunnelma Toscanan seinämaalauksilla, jotka voivat olla upea keskipiste asuin-, yritys- tai vapaa-ajan tiloissasi.

Tärkeitä paikkoja

Keskiajalla Firenze oli yksi maailman tärkeimmistä kaupungeista ja synnytti Da Vincin ja Michelangelon kaltaisia legendoja! Tänä päivänä Firenze on kukoistava kaupunki, jossa on häikäisevä määrä nähtävyyksiä. On turvallista sanoa, että tämän kaupungin jokainen nurkka on täynnä mielenkiintoisia ja historiallisesti merkittäviä kohteita, joista osan näet taiteellisesti toteutetussa Toscanan seinämaalauksessa nimeltä "Firenzen taivaanranta". Toinen hyvin tunnettu ja suosittu alue Toscanassa on Val D'Orcia, joka löytyy maaseudun itäosasta ja jossa on aivan upeita maisemia ja idyllisiä maisemia. Toscanan seinämaalauksista löydät upeita motiiveja, kuten "Toscana kevätaamuna" tai "Auringonlasku Toscanan maisemassa", jotka edustavat tätä tiettyä alueen osaa. Nämä uskomattomat Toscanan seinämaalaukset muuttavat tilasi hetkessä ikimuistoiseksi ja kauniiksi.

Toskana-seinämaalausten viehätys

Vaikka tämä alue on hyvin kuuluisa viineistään, joista tunnetuin on Chianti, Toscanalla on ollut valtava historiallinen vaikutus. Firenzen lisäksi sen muut merkittävät kulttuurikaupungit, kuten Siena, Lucca ja Grosseto, ovat jättäneet jälkensä paitsi Italiaan myös Eurooppaan ja koko maailmaan. Tämä osa Italiaa ei ole koskaan menettänyt viehätystään ja merkitystään monien ihmisten, jopa monien menneiden aikojen hallitsijoiden, keisarien ja kuninkaiden ikuisena kaipauksen kohteena. Säilytä tämä kaipuu ja vetovoima valikoimassamme upeita Toscanan seinämaalauksia. Toscanan nähtävyydet hiljaisine kujineen, sypressipuineen ja kermanvärisine huviloineen eivät koskaan lakkaa lumoamasta. Renessanssin sydämenä ja sieluna se oli uskomattoman tärkeä kulttuurikeskus, joka vaikutti merkittävästi Euroopan kaupalliseen ja taiteelliseen kehitykseen. Tämä merkitys näkyy Toscanan seinämaalauksissa, kuten "Toscanan katu", joka on kaunis taideteos, joka välittää tämän upean paikan viehätyksen.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-18 18:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.