Italia

Italia on eteläisessä Keski-Euroopassa sijaitseva maa, jossa on parlamentaarinen hallitusmuoto. Sen pääkaupunki on kuolematon Rooma. Se rajoittuu Ranskaan, Sveitsiin, Itävaltaan ja SlLue lisääoveniaan. Sijaintinsa vuoksi siitä on tullut historian saatossa lukuisten ulkomaisten kansallisuuksien koti. Kreikkalaiset, keltit, foinikialaiset ja karthagolaiset ovat asuttaneet sitä. Photowall tekee kunniaa tälle hienolle maalle omassa Italian seinämaalausten kokoelmassaan. Näissä hämmästyttävissä kuvissa esitellään erilaisia paikkoja ja näkymiä, jotka ovat tehneet tästä maasta kuuluisan kaikkialla maailmassa. Ripusta muutama näistä Italia-seinämaalauksista olohuoneeseesi ja anna tilalle romanttista ja vastustamatonta vetovoimaa. Perheesi ja rakkaasi löytävät jatkuvasti tekosyitä viipyä olohuoneessasi, kun ympärilläsi on näitä hienoja Italia-seinämaalauksia. Antaudu näiden Italia-seinämaalausten tarjoamalle viehätykselle ja lumolle kotonasi. Muutama näistä huomattavista Italia-seinämaalauksista vapaa-ajan tiloissasi tuo alueelle dynaamisen elämän ja antaa huvitusten ja pelien olla entistäkin viihdyttävämpiä. Tee näistä Italia-seinämaalauksista kotisi pääasiallista sisältöä.

Italian vaikuttavat seinämaalaukset

Italian maa on saappaan muotoinen. Onko siis mikään ihme, että osa maailman parhaista muotisuunnittelijoista on italialaista syntyperää? Edesmenneestä Gianni Versacesta Nino Cerrutiin ja Salvatore Ferragamoon, nämä muotimaailman tukipilarit voivat jäljittää taiteelliset juurensa tämän maan hienoon luovaan kulttuuriin. Photowall antaa sinulle jotain arvostettavaa "Amalfin rannikko", "Tiiliä ja vesikujia Venetsiassa" ja "Manarolan kylä, Italia" upeassa Italian seinämaalausten kokoelmassaan. Nämä kuvat kuvaavat tämän suuren maan henkeäsalpaavimpia ja lumoavimpia paikkoja. Aseta muutama näistä Italia-seinämaalauksista oleskeluhuoneeseesi ja tunne, että sinut on siirretty tämän upean maan eksoottisille rannikoille ja rantamaisemiin. Anna Välimeren tunnelman ja kaikkien sen viehätysten täyttää kotisi tilat, kun nämä Italia-seinämaalaukset ovat kaikkialla ympärilläsi. Istu lempituoliisi lasillinen Chianttia nauttien, ja voit melkein kuulla tarantellojen laulavan sinulle serenadia hämärän lähestyessä. Kutsu läheiset ystäväsi ja kollegasi jakamaan taika kanssasi tuomalla heidät oleskelualueillesi ja viettämällä iltapäiväsi.

Dramaattista Italiassa seinämaalaukset

Jotkut historian suurimmista taiteilijoista ovat kotoisin tästä ikonisesta maasta. Muutamia näistä nimistä ovat Leonardo da Vinci, Rafael Santi. Donatello, Michaelangelo, Boticelli ja Caravaggio, vain muutamia mainitakseni. Myös lukemattomat klassiset kirjailijat, tähtitieteilijät ja filosofit ovat kotoisin tästä maasta. Muutamia merkittäviä ovat Dante Alighieri, Niccolo Machiavelli ja Galileo. Tämä on luultavasti syy siihen, miksi tämä merkittävä maa on täynnä taidetta ja kauneutta. Myös italialainen keittiö on yksi maailman kuuluisimmista kulinaarisista perinteistä. Ikoninen pizza, joka on käytännössä koko maailman perusruokavalio, syntyi täällä. Lukemattomien muiden herkkujen ohella. Photowall antaa sinulle lisää rakastettavaa: "Stunning View of Amalfi", "Venice Al Freso" ja "Dawn on Venice" kuuluvat hienoon Italia-seinämaalausten valikoimaansa. Näissä kuvissa esitellään tämän maan alueiden rauhallisempia ja rauhallisempia puolia. Ripusta nämä Italia-seinämaalaukset sänkysi yläosaan, nukkumapaikkaasi, ja voit tuntea, että lepäilet tähdet katoksina tässä lumoavassa osassa maailmaa. Saat unesi täyttymään gondolien ja hienojen huviloiden kuvista ja luuttujen musiikista näiden upeiden Italia-seinämaalausten avulla sänkysi yläpuolella.

Lumoava ja romanttinen

Roomaa on kutsuttu ikuiseksi kaupungiksi. Se on ollut olemassa tasavaltana ja imperiumina historian eri aikoina. Aikoinaan Rooman valtakunta hallitsi kahta kolmasosaa maailmasta. Ceasarien armoilla oli lukuisia maita. Roomassa sijaitsevassa Colosseumissa käytiin aikansa suurimpia gladiaattoritaisteluja. Täällä asuivat Marcus Aurelius ja Julius Ceasar. Vaikka Vatikaani, jota pidetään kristinuskon keskuspaikkana kaikkialla maailmassa, sijaitsee fyysisesti Italiassa, se on oikeudellisesti oma maansa, jolla on omat lakinsa, armeijansa ja rajansa. Paavin asuinpaikka on täällä. Sisilian kaupunki puolestaan on paikka, jossa Cosa Nostra eli mafia -niminen rikollisjärjestö sai alkunsa. Tämä pahaenteinen järjestö sai alkunsa Italian silloisen hallituksen suuresta köyhyydestä ja kyvyttömyydestä huolehtia kansastaan. Niinpä kansalaiset kääntyivät vaihtoehtoisen hallintomuodon puoleen, jota hallitsivat mafian kummisetät ja heidän luutnanttinsa. Nämä Italian seinämaalaukset muistuttavat tämän maan rikkaasta ja värikkäästä kulttuurista.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.