Madrid

Riippumatta siitä, minkä aiheen valitset sisustuksesi teemaksi, on aina hyödyllistä ja hauskaa saada faktoja ja triviaa perustelemaan valintasi. Konkreettinen esimerkki on kauniin EspLue lisääanjan pääkaupunki Madrid. Jos sinulla on Photowallin Madridin seinämaalauksia, ihmisiä saattaa kiinnostaa tietää, että tämä upea paikka tunnetaan "karhun ja mansikkapuun" kaupunkina. Madrid on yksi Euroopan historiallisesti rikkaimmista kaupungeista, mikä näkyy sen upeassa arkkitehtuurissa. Tästä on paljon nähtävää Madridin seinämaalauksissa. Nämä laadukkaat ja yksityiskohtaiset Madridin seinämaalaukset voivat olla kruununa asuin-, yritys- tai vapaa-ajan sisätiloissa. Kuten tavallista, sinulla on mahdollisuus muuttaa näitä Madridin seinämaalauksia siten, että ne sopivat tai ovat ristiriidassa olemassa olevan sisustuksen, yleisen estetiikan ja värimaailman kanssa.

Hae inspiraatiota Madridin seinämaalauksista

Ehkä haluat Madridin seinämaalaukset huoneeseesi muistutukseksi upeasta matkasta tai motivaattoriksi tehdä kovasti töitä, jotta voisit vierailla tässä upeassa paikassa. Nämä Photowallin tekemät Madridin seinämaalaukset saavat tilasi näyttämään visuaalista energiaa, mutta ne voivat myös toimia kannustimena matkustamiseen. On mielenkiintoista tietää, että lähes kaksi vuosikymmentä kestäneen maahanmuuton jälkeen Madrid on paljon monimuotoisempi paikka kuin se oli ennen, sillä yli 11 prosenttia väestöstä ei ole espanjalaissyntyisiä. Yksi yhteinen nimittäjä madrileñoille, kuten heitä kutsutaan, on ruoka. Jos kuuntelet ympärilläsi käytäviä keskusteluja, huomaat, että yli puolet niistä koskee sitä, kuka söi mitä eilen illalla ja mitä aikoo syödä myöhemmin. Ehkä tämä pikku juttu tulee mieleesi, kun vierailet kaupungissa tai katselet Madridin seinämaalausta, kuten "Madridin kaupungin liikenne". Vilkas energia ja monipuolinen väestö voivat ehdottomasti olla syy laittaa tämä metropoli bucket-listallesi.

Syvällä yössä

Sanotaan, että aina kun vierailet Espanjassa ja erityisesti Madridissa, sinun on varauduttava pitkään yöhön. Illallinen alkaa oikeastaan vasta klo 22 illalla, eikä kenellekään tulisi mieleenkään mennä klubille ennen kahta yöllä! Kaunis osoitus tästä ainutlaatuisesta elämäntyylistä on nähtävissä Madridin seinämaalauksissa, kuten "Madrid City Lights". Tämä erityinen kohde voi näyttää upealta missä tahansa huoneessa, olipa kyseessä sitten asuinhuoneesi olohuone tai toimiston kokoushuone. Jos haluat dramaattisempaa tai ehkä jopa intiimimpää, ehkä haluat valita "Mad Madrid, mustavalkoinen". Kauniilla ja tyylikkäällä mustavalkoisella värillä toteutettu Madridin seinämaali huokuu niin paljon tyyliä ja kauneutta.

Madridin seinämaalaukset, joilla on suuri historia

Jotta Madridin seinämaalausten valinta olisi entistäkin mielekkäämpi, syvennymme hieman tämän kaupungin rikkaaseen historiaan. Madridin kaupungin, jonka alkuperäinen nimi oli Mayrit, perusti emiiri Muhammad yhdeksännen vuosisadan lopulla jKr. Se tuli tunnetuksi Iberian niemimaan arabimiehityksen aikana, mutta siirtyi katolisen vallan alle kristittyjen valloittaessa Espanjan takaisin. Madridista tuli Espanjan tosiasiallinen pääkaupunki vuonna 1561, kun Filip II valitsi hovilleen paikan, joka sijaitsi keskellä maata. Voit jopa nähdä maan fyysistä keskipistettä merkitsevän muistolaatan Puerta del Solissa. Madridin seinämaalauksen, kuten "Kaupunkikartta - Madrid", avulla voit ehkä tutustua tähän elintärkeään maamerkkiin. Nykyään Madridissa on elinvoimainen paikallinen taidekulttuuri ja kuuluisa yöelämä sekä jatkuvia muistutuksia kaupungin rikkaasta historiasta, jossa on jopa niin sanottu pikku-Manhattan AZCA Commercial Area, Madridin kauppa- ja rahoitusalue. Voit nähdä paljon näitä rakennuksia Madridin seinämaalauksissa, kuten "Madrid Spain Skyline".
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1