Barcelona

Useimmat meistä ovat luultavasti kuulleet Barcelonan siististä kaupungista ja houkuttelevasta matkakohteesta. Jotkut meistä ovat varmasti nähneet kuvia sen kauniista rannoista ja mielLue lisääettömästä arkkitehtuurista, joka on kuuluisa kaikkialla maailmassa. Photowallilla on laadukas valikoima Barcelonan seinämaalauksia, jotka voivat piristää kotiasi, toimistoasi tai mitä tahansa muuta tilaa, jonka haluat suunnitella tai sisustaa. Tämän huikean metropolin parhaita puolia ovat arkkitehtuurisen rikkauden lisäksi muun muassa laaja valikoima kulttuuri- ja sosiaalisia tapahtumia, upea sijainti Välimeren rannikolla, eri puolilta maailmaa tulevien ihmisten sekoitus, loistava ruokakulttuuri ja kaunis sää. Jotkin osat tästä ovat esillä Barcelonan seinämaalaustarjonnassamme. Jos olet käynyt tai suunnittelet matkustavasi sinne, nämä Barcelonan seinämaalaukset ovat loistava muisto tai motivaattori tutustua tähän uskomattomaan kaupunkiin. Voit myös säätää näitä kuvia niin, että ne sopivat olemassa oleviin sisustuselementteihisi, kuten värimaailmaan, huonekaluihin ja niin edelleen, tai ovat niiden kanssa ristiriidassa.

Mainetta Barcelonan seinämaalauksista

Jalkapallo on valtava osa latinalaisamerikkalaista kulttuuria, minkä vuoksi Barcelonan seinämaalauksissa on myös yksi maailman kuuluisimmista jalkapallolaitoksista. FC Barcelonan Camp Nou -nimellä tunnettu stadion on Euroopan suurin stadion ja yksi maailman suurimmista. Se rakennettiin vuonna 1957, ja sen istumapaikkakapasiteetti on lähes 100 000! Se on myös yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä, jolla on oma museo ja joka on yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä. Barcan, kuten sitä hellästi kutsutaan, perusti vuonna 1899 Joan Gamperin johtama ryhmä sveitsiläisiä, brittiläisiä, espanjalaisia ja katalonialaisia jalkapalloilijoita. Olitpa fani tai et, et voi kiistää "Jalkapallokenttä Barcelonassa" -nimisen Barcelonan seinämaalauksen kauneutta, joka ei ole kuva Camp Nou -stadionista, mutta silti kiistatta upea motiivi, joka voi tuoda tyyliä kotiisi tai toimistoosi.

Kunnianhimoinen arkkitehtuuri

Tässä on mielenkiintoinen asia, Barcelona on ensimmäinen ja ainoa kaupunki, joka on saanut kuninkaallisen kultamitalin arkkitehtuurista, jo vuonna 1999. Kuten huomaat tutustuessasi Barcelonan seinämaalausten valikoimaan, tämä tehtiin oikeutetusti. Tämän arkkitehtuurin kunniamaininnan on vuodesta 1848 lähtien myöntänyt vuosittain Britannian kuninkaallinen arkkitehtuuri-instituutti (Royal Institute of British Architects) Ison-Britannian monarkian nimissä, ja sillä tunnustetaan yksittäisen henkilön tai ryhmän merkittävä panos kansainväliseen arkkitehtuuriin. Barcelonan arkkitehtuurilla on ollut ja on edelleen valtava vaikutus moniin nykyarkkitehteihin kaikkialla maailmassa. Kuten näet Barcelonan seinämaalauksessa "Barcelona Spain Skyline", tämän espanjalaiskaupungin erityinen ja tunnistettava horisontti kiehtoo sinua sekä luo kauniin keskipisteen huoneeseesi. Tässä yhteydessä on myös syytä mainita, että tämä Barcelonan seinämaalaussarja on saatavana eri väreissä, ja vaakasuoran luonteensa ansiosta se näyttää upealta käytävällä tai toimiston suuressa neuvotteluhuoneessa.

Lisänäytteitä Barcelonan seinämaalauksista

Toinen mielenkiintoinen fakta Barcelonasta on se, että sen piti olla Eiffel-tornin koti! Gustave Eiffel esitti alun perin ehdotuksen Barcelonan kaupungille. Se ei kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaan, eikä kaupunki ollut vakuuttunut, joten se hylkäsi tarjouksen, koska se katsoi, ettei tornista tulisi mitään erikoista ja että se saattaisi jopa olla ruma lisä Barcelonan kuuluisaan maisemaan ja horisonttiin. Barcelonassa on runsaasti muitakin kauniita nähtävyyksiä, jotka näet Barcelonan seinämaalauksessa "Barcelona kultaisen tunnin aikana". Tämä on aivan upea Barcelonan seinämaali tästä kuuluisasta paikasta.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1